Įkraunama...
Įkraunama...

Ekologiška produkcija iš Lenkijos

QUOTE(sliepaite @ 2012 07 25, 15:01)
Tenka pasidometi sia kosmetika, tad kaip tik manau, kad uzsienines prekes kokybiskesnes. Uztat Lietuvoje randamos kelia daug abejoniu. Teko skaityti straipsni, ir cia ganetinai issamiai aptarta situacija Lietuvoj. Butent pas mus situacija ji prasciausia:http://grynas.delfi.lt/gyvenimas/profesore-gbaleviciene-su-ekologiskomis-prekemis-yra-visiskas-chaosas.d?id=58777465  g.gif


Iš serijos, visur gerai, tik ne pas mus.
Puikiai išmanau visus eko standarus, stebiu situaciją, o ji tikrai nėra bloga. Dažniausiai net ne pačios kosmetikos gamintojai klaidina mus pabrėždami "eko, natūralu" ir kitas sąvokas, o parduotuvės. Kad ir "iki" ant l'angelica dantų pastos stendų uždeda skambų užrašą "ekologiška", ogi, parašyta ant pastos "natūralu" (dėl kokio vieno procentėlio augalinio ekstrakto), vadinasi ir ekologiška lotuliukas.gif Bet niekas mūsų neapsaugos nuo to, kas domisi, ką tepa ant savęs, savo vaiko, ka dedasi į burnas, tas ir neapsigaus, o ir į Lenkiją, tuo labiau nekils noras važiuot smile.gif Na, o diletantams ar tinginiams siūlyčiau tiesiog ieškoti, straipsnio paveikslėlyje esančių ženklų, nors ir su jais yra įvairiausių dilemų, vis gi geriausia įgusti skaityti sudėtis, kas tikrai nėra sunku, ant tikrai eko produktų jos labai paprastutės ir lengvai šifruojamos.
O bendrai paėmus, ne tik kosmetikos aspektu, galiu drąsiai teigti, kas kas taupo Lenkijoje, tas taupo savo sveikatos sąskaita.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ambicija: 27 liepos 2012 - 18:52
QUOTE(ambicija @ 2012 07 27, 18:45)
Iš serijos, visur gerai, tik ne pas mus.
Puikiai išmanau visus eko standarus, stebiu situaciją, o ji tikrai nėra bloga. Dažniausiai net ne pačios kosmetikos gamintojai klaidina mus pabrėždami "eko, natūralu" ir kitas sąvokas, o parduotuvės. Kad ir "iki" ant  l'angelica dantų pastos stendų uždeda skambų užrašą "ekologiška", ogi, parašyta ant pastos "natūralu" (dėl kokio vieno procentėlio augalinio ekstrakto), vadinasi ir ekologiška lotuliukas.gif Bet niekas mūsų neapsaugos nuo to, kas domisi, ką tepa ant savęs, savo vaiko, ka dedasi į burnas, tas ir neapsigaus, o ir į Lenkiją, tuo labiau nekils noras važiuot smile.gif Na, o diletantams ar tinginiams siūlyčiau tiesiog ieškoti, straipsnio paveikslėlyje esančių ženklų, nors ir su jais yra įvairiausių dilemų, vis gi geriausia įgusti skaityti sudėtis, kas tikrai nėra sunku, ant tikrai eko produktų jos labai paprastutės ir lengvai šifruojamos.
O bendrai paėmus, ne tik kosmetikos aspektu, galiu drąsiai teigti, kas kas taupo Lenkijoje, tas taupo savo sveikatos sąskaita.

Daugelis, perskaite uzrasa kad tai ekologiska, net nebesigilina. A del laiko trukumo, ar del suvokimo ribotumo g.gif
Atsakyti