Įkraunama...
Įkraunama...

Atostogos

QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 05 27, 11:00)
Pagal viska pries 14 d.d,bet realiai,tai nezinai kada vaikelis pasirodis,manau geriau susitarti parasyti prasyma be datu,o kai gimdisit,tai tiesiog paskambinti ir pasakyti,jie jau data irasytu patys.Pazymos apie nestuma nereikia,nes i tevystes atostogas iseis tetis,kai vaikas gims.

Gal galima tikslią nuorodą, kur taip parašyta, kad prieš 14 d.d.???? g.gif Dar be datos prašymą, kažkas tą datą įrašytų ir t.t. doh.gif Nu ir konsultuojat.
Atsakyti
QUOTE(Jupu @ 2013 06 13, 07:45)
Sveikos,

o uz dekreta skaiciuojas atostogos ar ne? Kad vaiko prieziuros metu nesiskaiciuoja, tai zinau, o kaip su dekreto laikotarpiu?  g.gif

Atostogos suteikiamos uz darbo metus.

DK 169 straipsnis. Kasmetinių atostogų suteikimo tvarka
1. Už kiekvienus darbo metus kasmetinės atostogos suteikiamos tais pačiais darbo metais.

Atsakyti
QUOTE(Jupu @ 2013 06 13, 08:45)
Sveikos,

o uz dekreta skaiciuojas atostogos ar ne? Kad vaiko prieziuros metu nesiskaiciuoja, tai zinau, o kaip su dekreto laikotarpiu?  g.gif

Atostogos NGA metu kaupiasi
Atsakyti
QUOTE(Jupu @ 2013 06 13, 08:45)
Sveikos,

Bunant NGA atostogos kaupiasi.
Atsakyti
sveikos,iskilo klausimas ,vyras isejo atostogu uz praejusius metus menesiui ,kaip skaiciuojami atostoginiai? praeitu menesiu uzdarbis ar kazkaip kitaip ?
Atsakyti
QUOTE(coliuke29 @ 2013 06 27, 07:57)
sveikos,iskilo klausimas ,vyras isejo atostogu uz praejusius metus menesiui ,kaip skaiciuojami atostoginiai? praeitu menesiu uzdarbis ar kazkaip kitaip ?

Atostoginiai skaičiuojami is 3 paskutinių mėn. uždarbio
Atsakyti
aciu ,tai vadinasi nekazkas bus jei biliutenis 2 sav buvo pries pora menesiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuke29 @ 2013 06 27, 11:43)
aciu ,tai vadinasi nekazkas bus jei biliutenis 2 sav buvo pries pora menesiu verysad.gif

Biuletenis neitakoja atostoginiu dydzio. Buhaltere sumuos dirbtas dienas per tuos tris menesius ir uz jas gautos pajamos bus padalintos is dirbtu dienu skaiciaus. Taigi, dienos vidurkis del biuletenio nesikeicia.
Atsakyti
QUOTE(lašas jūroj @ 2013 06 27, 14:06)
Biuletenis neitakoja atostoginiu dydzio. Buhaltere sumuos dirbtas dienas per tuos tris menesius ir uz jas gautos pajamos bus padalintos is dirbtu dienu skaiciaus. Taigi, dienos vidurkis del biuletenio nesikeicia.

labai jums aciu uz issamu ir aisku atsakyma
Atsakyti
Sveikos. Buvau atostogose. Rasiau prasyma imones direktoriui jog leistu atostogu, del atostoginiu nieko neparasiau. Jis man pervede tik mano atlyginima uz praeita menesi, o atostoginiu negavau schmoll.gif nesupratau, ar del to jog nieko prasyme neparasiau? ar vis tik turejo ismoketi atostoginius? zodziu apsvieskit mielosios aciu labai
Atsakyti
QUOTE(*Kivi* @ 2013 07 03, 11:08)
Sveikos. Buvau atostogose. Rasiau prasyma imones direktoriui jog leistu atostogu, del atostoginiu nieko neparasiau. Jis man pervede tik mano atlyginima uz praeita menesi, o atostoginiu negavau  schmoll.gif  nesupratau, ar del to jog nieko prasyme neparasiau? ar vis tik turejo ismoketi atostoginius? zodziu apsvieskit mielosios  aciu labai

atostoginius turėjo išmokėti 3 dienas prieš atostogas.
Atsakyti
Labukas mano mazius si rugseji keliaus i pirma klase ar man priklauso kokios atostogos pratinti-vedzioti vaika i mokykla?? g.gif
Atsakyti