Įkraunama...
Įkraunama...

Atostogos

QUOTE(lašas jūroj @ 2013 09 21, 19:38)
Atostoginiai skaiciuojami pagal 3 men atlyginimo vidurki.
Jums reikia isdirbti 3 men., tada atostogauti 4u.gif

aciu.bet siais metais zadu atostogauti uz 2012 metus,o tais metais esu dirbusi nuo kovo 0,25 etatu,o veliau nuo spalio jau 0,5 etatu,kaip tada man skaiciuosis atostoginiai,zinau,kad tai kapeikos bet idomu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @KIMIRK@: 21 rugsėjo 2013 - 21:13
QUOTE(@KIMIRK@ @ 2013 09 21, 21:08)
aciu.bet siais metais zadu atostogauti uz 2012 metus,o tais metais esu dirbusi nuo kovo 0,25 etatu,o veliau nuo spalio jau 0,5 etatu,kaip tada man skaiciuosis atostoginiai,zinau,kad tai kapeikos bet idomu.

Uz kiekviena etato dali bus paskaiciuota atskirai. Atostoginiai uz praejusiu metu kovo-rugsejo men bus paskaiciuoti taikant 0.25 etato atlyginimo vidurkio, atostoginiai nuo praejusiu metu spalio men bus paskaiciuoti taikant 0.5 etato atlyginimo vidurki.
Atsakyti
Kaip skaičiuojami atostoginiai, kai darbuotojas dirba pagal nepastovų darbo grafiką? Tarkim, alga mokama minimali valandinė, pastaruosius 3 mėn dirbta 120+60+40 valandų. Jei atostogos 14 d, kaip skaičiuojami atostoginiai?

Pagal mano logiką, skaičiuočiau, kad vidutiniškai per dieną dirbau 2,31 valandos, tai ir atostoginiai bus 2,31*valandine alga*14.

Bet.. Pagal nutarimą "DĖL DARBUOTOJO IR VALSTYBĖS TARNAUTOJO VIDUTINIO DARBO UŽMOKESČIO APSKAIČIAVIMO TVARKOS APRAŠO PATVIRTINIMO", randu parašyta: Darbo užmokestis už kasmetines atostogas apskaičiuojamas taip:(...) Esant suminei darbo laiko apskaitai, taikomas 5 dienų darbo savaitės grafikas.

Tai negi gaunasi, kad atostoginius reikia skaičiuoti kaip už dvi pilnų darbo valandų savaites, ty., 80val*valandine alga? Nu bet tai pilnų savaičių aš niekad neišdirbu juk ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Namų Fėja: 16 spalio 2013 - 12:50
noreciau pasiteiraut kiek zinau,kai iseini i dekreta iki gimdymo dar skaiciuojasi atostogu dienos,ir jas galima panaudot gryzus is vaiko auginimo atostogu,o ga yra kokia galimybe kad apskaiciuotu jas ir suteiktu pries dekreta?
Atsakyti
QUOTE(izabelec @ 2013 10 16, 17:15)
noreciau pasiteiraut kiek zinau,kai iseini i dekreta iki gimdymo dar skaiciuojasi atostogu dienos,ir jas galima panaudot gryzus is vaiko auginimo atostogu,o ga yra kokia galimybe kad apskaiciuotu jas ir suteiktu pries dekreta?

Tik susitarus su darbdaviu,jeigu jis sutiks jums duoti juos avansu,tai tada ir gausit smile.gif
Atsakyti
Noreciau suzinoti, kiek dienu mazdaug atostogu prisikaupia bunant dekrete { 126 d. } ? Ir dar plius dvi savaites daugiau isejo, nes buvo komplikuotas gimdymas. Aciu
Atsakyti
QUOTE(jutata @ 2013 10 17, 20:53)
Noreciau suzinoti, kiek dienu mazdaug atostogu prisikaupia bunant dekrete { 126 d. } ? Ir dar plius dvi savaites daugiau isejo, nes buvo komplikuotas gimdymas. Aciu

apie 9-10 dienu
Atsakyti
QUOTE(D*L*K @ 2013 10 17, 21:24)
apie 9-10 dienu

Ačiū.
Atsakyti
jei zmogus dirbo nuo 2012.10.23 iki 2013.10.03 , tai kaip jam paskaiciuoti dirbtas kalendorines dienas? ar pasiemus kalendoriu skaiciuoti, ar yra kokia formule? nes cia gaunasi 11men ir 10d. , o kiek bendrai dienomis?
Atsakyti
QUOTE(letuciukas @ 2013 10 21, 00:39)
jei zmogus dirbo nuo 2012.10.23 iki 2013.10.03 , tai kaip jam paskaiciuoti dirbtas kalendorines dienas? ar pasiemus kalendoriu skaiciuoti, ar yra kokia formule? nes cia gaunasi 11men ir 10d. , o kiek bendrai dienomis?

O kam skaiciuoti dirbtas kalendorines dienas? Atostogu priklausys 27 k. d.
Atsakyti
Labas rytas, reikia pagalbos biggrin.gif
Vyrui gruodzio 1 dienai yra 20 metu vidaus tarnybos stazo ir jam jau bus 45 d atostogu. Ar siemet, gruodzio men jis gali paimti 5 dienas atostogu, o kitiemet visas 45 d? Na sake kad ima taip, bet as abejoju... g.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GUTE69 @ 2013 10 21, 10:21)
Labas rytas, reikia pagalbos biggrin.gif
Vyrui gruodzio 1 dienai yra 20 metu vidaus tarnybos stazo ir jam jau bus 45 d atostogu. Ar siemet, gruodzio men jis gali paimti 5 dienas atostogu, o kitiemet visas 45 d? Na sake kad ima taip, bet as abejoju... g.gif
Aciu 4u.gif

Tai tada lieka 40 k. d. atostogu kitais metais rolleyes.gif
Atsakyti