Įkraunama...
Įkraunama...

Kelnės

Sveikos, merginos! Prasau pagalbos!
Kazko uzteskiau ant savo paciu paciausiu-mylimiu mylimiausiu kelniu apacios, ir lik demes... verysad.gif Mano figurai labai sunku rasti gerai gulancias kelnes, tad noreciau jas issaugoti, galbut kokio mezginio ar nerinio pagalba. Jei turite pavyzdziu, labai prasau- dekit viska, ka galit! 4u.gif O as jau pasistengsiu kokia ideja prsitaikyt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vionei @ 2009 03 06, 18:05)
Sveikos, merginos! Prasau pagalbos!
Kazko uzteskiau ant savo paciu paciausiu-mylimiu mylimiausiu kelniu apacios, ir lik demes...  verysad.gif  Mano figurai labai sunku rasti gerai gulancias kelnes, tad noreciau jas issaugoti, galbut kokio mezginio ar nerinio pagalba. Jei turite pavyzdziu, labai prasau- dekit viska, ka galit!  4u.gif  O as jau pasistengsiu kokia ideja prsitaikyt  tongue.gif

jeigu idetum kelniu foto ir problemine vieta, manau sprendimai - pasiulymai butu taiklesni smile.gif
Atsakyti
Dar idėja -- siuvinėt. Kažkada irgi tokias "mylimiausias" gelbėjau nuo riebalų dėmės. Kažkokį vijoklį, drugelį panašios spalvos siūlais siuvinėjau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amanita: 06 kovo 2009 - 19:04
Aciu uz atsakymus, apie siuvenijima irgi jau galvojau. Na, apie 7cm nuo apacios abiejose klesnese yra nedideliu, apie 1cm demeliu.
Siandien pagalvojau, kad galeciau issiuvineti riselje kokius vynuogiu lapeliu (turiu visai neblogus), butu ir paprasta, ir grazu, ir labai i akis nekristu.
Aciu visoms, bet jei kas rasit kur kokia foto, dekit 4u.gif Kazkaip daznokai man iseina sugadint rubus.
Atsakyti
QUOTE(vionei @ 2009 03 09, 16:26)
Aciu uz atsakymus, apie siuvenijima irgi jau galvojau. Na, apie 7cm nuo apacios abiejose klesnese yra  nedideliu, apie 1cm demeliu.
Siandien pagalvojau, kad galeciau issiuvineti riselje kokius vynuogiu lapeliu (turiu visai neblogus), butu ir paprasta, ir grazu, ir labai i akis nekristu.
Aciu visoms, bet jei kas rasit kur kokia foto, dekit  4u.gif  Kazkaip daznokai man iseina sugadint rubus.

buna visokiu aplikaciju, kurios jau issiuvinetos..
ziurint kur su tomis kelnemis eini.. galima labai linksmai isgelbeti, pvz mazulycius veidrodelisu priklijuot, krastelius apsiut.. biggrin.gif skamba gal nekaip, bet mano mama turejo sijona- atrodo laabai originaliai
Atsakyti
o gal patrumpint kelnes iki bridžų?
Atsakyti
user posted image
O cia visa tema kaip" atsviezinti " rubelius,gal rasi kokia ideja
http://club.osinka.r...2922?&start=435
Atsakyti
janike1, aciu uz nuoroda smile.gif
super ideju prisirankiojau, eisiu dabar visus savo drabuzius atnaujint lotuliukas.gif
Atsakyti