QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 17, 23:16)
Mergaites
Fainus, idomius tortukus sudejot.
Net nezinau, ar man cia det savo torta. Dabar temu daug, tai gal neisvysit su mano puosyba
Mokiausi puost su kremu, aisku nelabai kas gaunas, bet kai yra bus gerai. Stengsiuos toliau daryti graziau. Cia vienas is 2-ju meduciu, antram neuzteko aptepimui grietineles, tai ryt pabaigsiu.
Mamos gimtadienis, tai uzsake du tortus, sake, prabanga pirkti pardej
Tai as jai pasakiua, nepyk, jei nelabai graziai bus, reikia gi kaip nors mokytis. Pasakiua, jei visai brudas gausis, tai aplyginsiu viska ir trupiniais apibarstysiu
Fainus, idomius tortukus sudejot.
Net nezinau, ar man cia det savo torta. Dabar temu daug, tai gal neisvysit su mano puosyba
Mamos gimtadienis, tai uzsake du tortus, sake, prabanga pirkti pardej
Tai as jai pasakiua, nepyk, jei nelabai graziai bus, reikia gi kaip nors mokytis. Pasakiua, jei visai brudas gausis, tai aplyginsiu viska ir trupiniais apibarstysiu
QUOTE(rembiene @ 2009 03 17, 22:13)
na pirmas blynas kaip ir prisviles...
pirmas plakimas (dariau po vieną kiaušinio baltymą) viskas ok gavos, beze kieta, laikėsi (nors realiai nežinau kaip ji turi atrodyt, neteko matyt, bet manau pavyko), neskaitant kad antgaliai plastmasiniai. nu bet antra porcija tai
kažkaip skystokai gavos, nelaikė formos
, bet kažkaip manau, kad čia dėl to sirupo virimo, nelabai supratau kiek laiko ten jį kaitint reikia? pirmą kart tai tik iškilo keli burbt ir nuėmiau, o antrą truputuką ilgiau pakaitinau, truputį paburbuliavo, bet tikrai neparudavo... na žodžiu pirmas beze blynas prisvilęs
mergaitės, gal paaiškinsit kur ten ką netaip padariau? ir kaip ten su tuo laiku po to kai pradeda kunkuliuot (na maždaug kada griebt nuo virklės) na neisivaizduoju, ten kaip atrodyt turi
Cipciukas, na tai jau aišku kur klaidą padariau
tik labai jau bijojau,kad neparuduotų... o ir labai ant silpnos ugnies kaitinau tai ten man atrodė kad jau taaaaip ilgai tas cukrus kaitinas
tortų rinkinukas vyrams
(pirmam tai man atrodo tikri alaus buteliukai sudėti, bet kiti paveiksliukai, tai man neaišku, jei netikri tai kaip tuos buteliokus padaryt
)

o šitas tai man laaabai patiko, ir manau netik vyrui tiktu

(pirmam tai man atrodo tikri alaus buteliukai sudėti, bet kiti paveiksliukai, tai man neaišku, jei netikri tai kaip tuos buteliokus padaryt

o šitas tai man laaabai patiko, ir manau netik vyrui tiktu
O kaip Jūs puoštumėte, visgi dengtumėte apdengimo mase ar bandytumėte kremu varijuoti
Širdingai ačiū moterys
bėja VRUM-VRUM klausė iš kur gauti priemonių, aš tai pavyzdžiui išsirinkau rinkinuką iš http://www.kulinarij...nas.visiems.lt/ 
[/quote]
Aciu aciu, jau nusiziurejau ten sau kai ka...
O man tortas tai labai fainas. Ypac virsus toks apetitnas:D
[/quote]
Aciu aciu, jau nusiziurejau ten sau kai ka...
O man tortas tai labai fainas. Ypac virsus toks apetitnas:D