Negi dabar reikia pirkti atskirą kremą nuo celiulito, atskirą kremą nuo strijų, stangrinimo, drėkinimo ir t.t. Gal kuri esate radusi viskas viename
Sveikos... tai va po gimdymo susidūriau su tokia problemėle, kad nebežinau kokį kremą naudoti kūnui
Kadangi atsirado ir celiulitas ir strijos ir oda sausa...
tad gal kas gali pasidalinti savo patirtimi ką naudoja.
Negi dabar reikia pirkti atskirą kremą nuo celiulito, atskirą kremą nuo strijų, stangrinimo, drėkinimo ir t.t. Gal kuri esate radusi viskas viename
Būsiu dėkinga už pasisakymus
as tai naudoju "princece" firmos kremuka...puikiai drekina..ir tept nereikia, pats issitepa;) patarciau ir tau toki isigyti
QUOTE(mažulė @ 2007 11 11, 14:41)
Sveikos... tai va po gimdymo susidūriau su tokia problemėle, kad nebežinau kokį kremą naudoti kūnui
Kadangi atsirado ir celiulitas ir strijos ir oda sausa...
tad gal kas gali pasidalinti savo patirtimi ką naudoja.
Būsiu dėkinga už pasisakymus

Iš patirties galiu pasakyti: kas skirta visiems atvejams, dažniausiai netinka niekam...
Kalba eina apie TAVO PAČIOS KŪNĄ!!! Nejaugi taip savęs nemyli, kad negali nusipirkti 3 rūšių kremo?
Nuo celiulito gelbes sportas,aktyvus judejimas,sureguliuota mityba
Striju ir niekas nepades,jei jau atsirado,tai ir isliks
o sausa oda palepink maitinamaisiais kremais,aliejais
Pabandyk frei firmos anticeliulitine serija
kuno pylingas
masazo aliejus
Striju ir niekas nepades,jei jau atsirado,tai ir isliks
o sausa oda palepink maitinamaisiais kremais,aliejais
Pabandyk frei firmos anticeliulitine serija
kuno pylingas

masazo aliejus
QUOTE(ne_mamukas @ 2009 03 06, 20:25)
O kaip is TBS sviestai pvz avieciu ar kitokio kvapo? Nera toks ykyrus kvapas istepus kuna? Kad ir kitokiu kvapu, reikia nuomoniu 
Aviečių kvapo TBS sviestas tai man feee
Iš TBS sviestų man labiausiai kvepia granatų ir braziliškų riešutų. Kvapai pasitepus nebūna įkyrūs, greit išsigaruoja (arba aš jau nebejaučiu, kai kvapas patinka)
Gal kuri naudojate Hempz kuno losjonus kokie atsiliepimai, ar gerai drekina?
QUOTE(Finna @ 2009 03 07, 01:32)
Aviečių kvapo TBS sviestas tai man feee
Labiau sintetinio kvapo jau turbūt neišeitų padaryt
Iš TBS sviestų man labiausiai kvepia granatų ir braziliškų riešutų. Kvapai pasitepus nebūna įkyrūs, greit išsigaruoja (arba aš jau nebejaučiu, kai kvapas patinka)
Dekui, kad praneset
Kas dar kokiu komentaru apie TBS sviestu kvapus, kokie pastys paciausi?
QUOTE(ne_mamukas @ 2009 03 07, 20:15)
Dekui, kad praneset
Nes niekaip neiisirenku as is tu kvapu
Aš jau anoj temoj pasireiškiau, kad man migdolų ir alyvuogių
Braškinis nepatiko
Gal kuri naudojate Hempz kuno losjonus kokie atsiliepimai, ar gerai drekina?
as turiu nusipirkus, na naudoju, bet nepasakyciau kad gerai drekina. po nakties oda vel be jokios dregmes. jei lygint su pigesniais, tai man tas lorealio kuno kremas 100 kart geresni poveiki duoda, o ir kaina 4kart mazesne...