Įkraunama...
Įkraunama...

Pieneliai, kremai, losjonai kūnui

QUOTE(Shokolada @ 2015 06 05, 14:01)
As tai nusivyliau... Kiek pirkdavau, arba iskart pasitepus tuoj ir dingsta tas sudrekinimo jausmas, arba riebumas niekaip nesusigeria

man irgi nedrekina jie pakankamai, kiek bandziau - geriausi pieneliai sausai odai buvo is vaistines (Emolium, Eucerin, Vichy, Avene)
Atsakyti
Esu patenkinta sio losjono drekinimu, kvapu dengimusi, jau antra nusipirkau - Nivea nourishing body milk.
Atsakyti
Philip Martin's Maple Body lotion
user posted image

Mano favoritas dabar, pirksiu antrą butelį. Atradau kai sesė buvo nestuke.gif, pirkau dovanų prioemonę kūnui, tai ir man prigyrė davė pabandyt. Ir sėkmingai bandau nuo žiemos gal pabaigos (pamaišau su kitais kremais), skalsus, skaniai kvepia, neriebus, gera sudėtis

http://www.part.lt/i...a10a8f21981.jpg

Kieno jautri sausa oda, galėčiau parekomenduoti vaistinėje susirasti Aderma pieneli. Irgi neblogas daiktas, su avižų daigais, tik sudėty mažoka natūralių visokių augalinių aliejų ir t.t.
Atsakyti
Maloniai nustebino "ZIAJA" alyvuogių kūno sviestas - neriebus, greit susigeria, gerai padrėkina, pamaitina. Nėra jis toks tirštas kaip sviestas, bet tirštesnis už įprastą kremą. Gal vienas geresnių paskutiniu metu turėtų ir naudotų kūno priemonių.

Esu turėjusi "ZIAJA" alyvuogių losjoną. Jis man buvo nelabai, nes sunkiai gėrėsi, palikdavo plėvelę, o maitinimas vidutiniškas...
Atsakyti