Įkraunama...
Įkraunama...

Pieneliai, kremai, losjonai kūnui

Sveikos... tai va po gimdymo susidūriau su tokia problemėle, kad nebežinau kokį kremą naudoti kūnui ax.gif Kadangi atsirado ir celiulitas ir strijos ir oda sausa... ax.gif tad gal kas gali pasidalinti savo patirtimi ką naudoja.
Negi dabar reikia pirkti atskirą kremą nuo celiulito, atskirą kremą nuo strijų, stangrinimo, drėkinimo ir t.t. Gal kuri esate radusi viskas viename lotuliukas.gif Būsiu dėkinga už pasisakymus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mažulė: 11 lapkričio 2007 - 13:42
Aš naudoju sviestinį kremuką kūnui 4u.gif Labai patinka,gerai drėkina thumbup.gif
O tau,kaip ką tik pagimdžius ir ,kad nuo celiulito ar strijų tai nežinau ką patarti... g.gif
Atsakyti
4u.gif o jis gerai įsigeria, na nėra labai riebus? g.gif
Atsakyti
as tai naudoju "princece" firmos kremuka...puikiai drekina..ir tept nereikia, pats issitepa;) patarciau ir tau toki isigyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mažulė @ 2007 11 11, 14:41)
Sveikos... tai va po gimdymo susidūriau su tokia problemėle, kad nebežinau kokį kremą naudoti kūnui ax.gif  Kadangi atsirado ir celiulitas ir strijos ir oda sausa... ax.gif  tad gal kas gali pasidalinti savo patirtimi ką naudoja.
Negi dabar reikia pirkti atskirą kremą nuo celiulito, atskirą kremą nuo strijų, stangrinimo, drėkinimo ir t.t. Gal kuri esate radusi viskas viename lotuliukas.gif Būsiu dėkinga už pasisakymus  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Iš patirties galiu pasakyti: kas skirta visiems atvejams, dažniausiai netinka niekam... cool.gif
Kalba eina apie TAVO PAČIOS KŪNĄ!!! Nejaugi taip savęs nemyli, kad negali nusipirkti 3 rūšių kremo? unsure.gif
Atsakyti
Nuo celiulito gelbes sportas,aktyvus judejimas,sureguliuota mityba
Striju ir niekas nepades,jei jau atsirado,tai ir isliks
o sausa oda palepink maitinamaisiais kremais,aliejais

Pabandyk frei firmos anticeliulitine serija mirksiukas.gif

kuno pylingas user posted image
masazo aliejus user posted image
Atsakyti
Kadangi pabaigiau senąją, atidarau naują ax.gif

Senoji tema:
čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo No_Angel*: 06 kovo 2009 - 20:46
QUOTE(ne_mamukas @ 2009 03 06, 20:25)
O kaip is TBS sviestai pvz avieciu ar kitokio kvapo? Nera toks ykyrus kvapas istepus kuna? Kad ir kitokiu kvapu, reikia nuomoniu ax.gif

Aviečių kvapo TBS sviestas tai man feee schmoll.gif Labiau sintetinio kvapo jau turbūt neišeitų padaryt doh.gif
Iš TBS sviestų man labiausiai kvepia granatų ir braziliškų riešutų. Kvapai pasitepus nebūna įkyrūs, greit išsigaruoja (arba aš jau nebejaučiu, kai kvapas patinka) biggrin.gif
Atsakyti
Gal kuri naudojate Hempz kuno losjonus kokie atsiliepimai, ar gerai drekina?
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 03 07, 01:32)
Aviečių kvapo TBS sviestas tai man feee schmoll.gif Labiau sintetinio kvapo jau turbūt neišeitų padaryt doh.gif
Iš TBS sviestų man labiausiai kvepia granatų ir braziliškų riešutų. Kvapai pasitepus nebūna įkyrūs, greit išsigaruoja (arba aš jau nebejaučiu, kai kvapas patinka) biggrin.gif

Dekui, kad praneset wink.gif Nes niekaip neiisirenku as is tu kvapu ax.gif
Kas dar kokiu komentaru apie TBS sviestu kvapus, kokie pastys paciausi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ne_mamukas @ 2009 03 07, 20:15)
Dekui, kad praneset wink.gif Nes niekaip neiisirenku as is tu kvapu ax.gif
Kas dar kokiu komentaru apie TBS sviestu kvapus, kokie pastys paciausi?  g.gif

Aš jau anoj temoj pasireiškiau, kad man migdolų ir alyvuogių wub.gif
Braškinis nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
Gal kuri naudojate Hempz kuno losjonus kokie atsiliepimai, ar gerai drekina?

as turiu nusipirkus, na naudoju, bet nepasakyciau kad gerai drekina. po nakties oda vel be jokios dregmes. jei lygint su pigesniais, tai man tas lorealio kuno kremas 100 kart geresni poveiki duoda, o ir kaina 4kart mazesne... 4u.gif
Atsakyti