QUOTE(daivina @ 2009 09 22, 13:00)
O kad mamytes pasikalba apie ligas,nieko juk bloga,juk idomu pasiskaityti kur ir kaip priziurimi vaikuciai,ar grupese serga
Vaiku ligos ir kitos problemos, yra atskiroje temoje.Si tema apie darzelius!
Papildyta:
QUOTE(Cili @ 2009 09 26, 12:52)
na pas mes duodame į metus po 50 lt, bet perka žaislus.... Pernai kai buvo lopšelyje, tai tikrai nupirko žaislų, lentynėlę... Šiandien nupirkau pagal sąraš priemonių, tai išleidau 50 lt,čia be kanceliarijos, bet popieriaus, kartono, spalvoto popieriaus, jau nupirkau kai buvo maximoje 40 proc nuolaida kanceliarijai

O daugiau tai spektakliukams duodi atskirai. Nežinau ar 100 lt duoti papildomai į metus yra labai jau daug

Švietimas jiems tikrai neduoda nei ant priemonių, nei ant žaislų, mano draugė dirba vyr.buhaltere darželyje, padėtis tikrai

Aišku pagal sąrašą valiklių, tai man truputį irgi atrodo daug, bet aš abejoju, kad visi tėveliai suneša....

Tai tada kaip ir normaliai, o popierius ir visa kita, tai juk tavo vaikas piešia, spalvina, žaidžia.....
Kas liecia lavinimo priemones, nei vienas tevas del ju nepyksta ir nesa geranoriskai.Cia panasiai, kaip,kad vaika i mokykla aprupinti.
O,del tu valikliu ir sveitikliu,tai problema isisenejusi ir niekas nenori konkreciai paaiskinti,kodel kiekvienais metais privalome nesti pilnus maisus.Galiu suprasti ir atnesti be problemu:wc popieriaus, muilo, vienkartiniu serveteliu ir popieriniu ranksluosciu,bet visa kita....Nesamone,kuri tesesi,net nuo tu laiku kai mano dickis lanke darzeli.
Palyginimui ikeliu lopselio - darzelio "Kregzdute" cheminiu priemoniu sarasiuka:
1.Indu ploviklis "Fairy"
2.Priemone grindu plovimui
3. Rugstinis valiklis (tualetu valymui)
4.Vaikiskas muilas 2 vnt.
5.Chloro skystis "Ace"
6.Milteliai sveitimui
7.Popieriniai ranksluosciai 2 pakuotes
8.Tualetinis popierius 8vnt.
9.Pasluostes stalu valymui 1 vnt.
10.Kempineles indams plauti 1 pakuote
11.Vienkartines pirstines 2 poros,butu gerai "Vileda" L dydis
12.Popierines serveteles 1* 100vnt.
13.Vienkartines nosines 10vnt.
14.Vienkartiniai maisai 30l
Lavinimo priemoniu nerasau,jei kam bus idomu ikelsiu----cia palyginimui su kitais darzeliais!