Sveikutės, norėjau pakalusti kaip pas jus darželiuose, ar reikia mokėti kai vaikas nelanko darželio dėl to, kad vienas iš tėvų turi biuletenį
. Aš dabar sugipsuota koja- paskambinau auklėtojai, sakė kad pernai tiko biuletenis, šiemet ne. Neisim į darželį kokius du mėnesius, o reiks mokėt
Sako paprašykit vaikų gyd pažymos, nu bet vaikas neserga, o mane stumia į korupciją
. Ir kokia tau gydytoja duos pažymą 2 mėnesiam
, o dar su sulaužyta koja turiu ten eiti
QUOTE(Maja Di @ 2009 10 17, 16:39)
Sveikutės, norėjau pakalusti kaip pas jus darželiuose, ar reikia mokėti kai vaikas nelanko darželio dėl to, kad vienas iš tėvų turi biuletenį
. Aš dabar sugipsuota koja- paskambinau auklėtojai, sakė kad pernai tiko biuletenis, šiemet ne. Neisim į darželį kokius du mėnesius, o reiks mokėt
Sako paprašykit vaikų gyd pažymos, nu bet vaikas neserga, o mane stumia į korupciją
nebėra to,kad už tėvų biuliotenį nereiktų mokėti
QUOTE(cepelinai @ 2009 10 16, 21:03)
sitai maciau, kadangi mano pana i eteri kalba
bet va nuotraukos.... ruosiausi kita diena nulekt nufotografuot, bet kaip tik tooooks oro bjaurumas
QUOTE(Maja Di @ 2009 10 17, 16:39)
Pernai metais dar sis reikalas praetu ir moketi nereiktu. O siais metais labai daug mokestiniu lengvatu savivaldybes isakymu yra atsaukta
Ačiū mamytės,db jau ramiau
Užrašiau į saulutę ir žibutę, dar galvoju į ežerėlį rašyti. Kuris geriausias?
Sveiki,
na nezinau mes einame i saulute, tai tikrai ten nera taip baisu, as taip pat buvau issigandusi kaip paskaiciau atsiliepimus, mes einam i lopsi, esame su sauskelnem ir su tiute tai aukletojos tikrai nesijaucia kad maziau patenkintos mano vaiku, kaip tik jos daugiau dirba ant tu reikaliuku su juo. Tiutes jau baigiam atsisakyti, o ant puodo jau pradejom prasytis
Dabar galiu tvirtai pasakyti, kad viskas priklauso nuo AUKLETOJOS!!!Noriu pagirti aukletoja VIRGINIJA
na nezinau mes einame i saulute, tai tikrai ten nera taip baisu, as taip pat buvau issigandusi kaip paskaiciau atsiliepimus, mes einam i lopsi, esame su sauskelnem ir su tiute tai aukletojos tikrai nesijaucia kad maziau patenkintos mano vaiku, kaip tik jos daugiau dirba ant tu reikaliuku su juo. Tiutes jau baigiam atsisakyti, o ant puodo jau pradejom prasytis
Sveikos
mamytės
Laikas jau spaudžia prirašyti mažylę į darželį, o niekaip nenusprendžiu į kurį, bet kadangi artimiausias mums yra Dainelė nutariau paklausti - kokios patirties turite jį lankančios, ką manote apie personalą, aplinką, bendravimo kokybę ?
Labai ačiū už nuomones
Laikas jau spaudžia prirašyti mažylę į darželį, o niekaip nenusprendžiu į kurį, bet kadangi artimiausias mums yra Dainelė nutariau paklausti - kokios patirties turite jį lankančios, ką manote apie personalą, aplinką, bendravimo kokybę ?
Labai ačiū už nuomones
QUOTE(˜ª¤Julija¤ªI @ 2009 10 26, 00:09)
Sveikos
mamytės
Labai ačiū už nuomones
Labai ačiū už nuomones
mes lankom Dainele, esam Ziogeliu grupeje, patinka, maniske eina su nuotaika visada ir net nenori eit namo kai ateinu pasiimt
QUOTE(Dijja @ 2009 10 26, 10:08)
mes lankom Dainele, esam Ziogeliu grupeje, patinka, maniske eina su nuotaika visada ir net nenori eit namo kai ateinu pasiimt
Aukletojos geros, grupe svari, silta ir priziureta
nusiskundimu neturiu 
Smagu girdėti kad Ugnytei patinka darželyje
QUOTE(˜ª¤Julija¤ªI @ 2009 10 26, 10:57)
Kaip tik vakar su Evuška kalbėjom kur mūsų Leirutę leisti, tai sakė, kad tavo mergina eina į Dainelę
Dar galvoju ir apie Eglutę, kur Ignuška eina, irgi gi netoli mūsų 
galvok galvok,gal eitų puskės į vieną grupę netyčia
QUOTE(˜ª¤Julija¤ªI @ 2009 10 26, 10:57)
Kaip tik vakar su Evuška kalbėjom kur mūsų Leirutę leisti, tai sakė, kad tavo mergina eina į Dainelę
Dar galvoju ir apie Eglutę, kur Ignuška eina, irgi gi netoli mūsų 
nu jum gal Eglute arciau namu butu
QUOTE(Evuška @ 2009 10 26, 12:01)
Na nebent Aušriniuks darželį pradėtų lankyti nuo 5 metų
Papildyta:
Tikriausiai taip ir reikės daryti-rašyti į abu