Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai Šiaulių mieste

QUOTE(NORIKA @ 2009 12 16, 11:46)
O šiaip man kaip diskriminacija atrodo, kai vienas vaikas namie su mama džiaugiasi, kitam tik darželis  doh.gif  Niekad nevesčiau vaiko į daržą pati sėdėdama namie  schmoll.gif  Nesvarbu ar su mažesniu vaiku sėdėčiau, ar be dabro namie sėdėčiau  g.gif

O man tai normalu atrodo, jei vyresnysis noriai eina i darzeli, ne per prievarta mirksiukas.gif Juk su daug jaunesniu broliu ar sese kol dar visai kudikis ner ka tam vyresneliui veikt! Vistiek vienas po namus slampineja, o ir mama negali viso demesio jamm skirti kai maziukas salia mirksiukas.gif O ir su bendraamziais smagu vaikams pazaisti, maniskei jau dabar smagu kai ateina mazu vaiku i namus thumbup.gif nebereik nei paskui mane lakstyti, nei zysti, nieko, turi uzsiemima biggrin.gif
Galu gale ir antrajam vaikui, mazajam reikia pailseti nuo triuksmo, pabuti vien su mama (juk pirmasis tai prisibuvo vienas pats) lotuliukas.gif
Man antras turetu gimt kai pirmajai bus beveik 2 metukai ir i darzeli zadu leisti vyresniaja, aisku jeigu patiks paciai ir noriai eis mirksiukas.gif Nes kai pagalvoju kaip reikes antra vaika maitint o mazoji ant galvos lips doh.gif gi pavydas gali but kad mazasis prie mamos ir pan., o as cia viena turiu uzsiiminet.. na cia tik mano tokia nuomone dabar, kaip bus is tikro paziuresim lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 16 gruodžio 2009 - 14:52
o apie SALDUVĘ nieks nežinot g.gif
Atsakyti
QUOTE(dalyyvė @ 2009 12 16, 16:50)
o apie SALDUVĘ nieks nežinot g.gif

Kai užsuksiu į svečius - galėsiu nedaug papasakot, teko lankytis ir viską matyt, apžiūrėt, su auklėtojom, direktore pabendraut.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2009 12 16, 21:12)
Kai užsuksiu į svečius - galėsiu nedaug papasakot, teko lankytis ir viską matyt, apžiūrėt, su auklėtojom, direktore pabendraut.... mirksiukas.gif

o kaip gerai smile.gif
Atsakyti
Norėčiau konsultacijos.
Kaip yra dėl darželio užmokesčio,jei mama yra vaiko auginimo atostogose?
Gal yra kokios lengvatos,kai augini darželinuką ir leliuką g.gif?
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2009 12 17, 08:59)
Norėčiau konsultacijos.

buvo,bet pasikeitus įstatymams nebeliko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2009 12 17, 10:59)
Norėčiau konsultacijos.

nėra jokių tikrai, nes pas mane vienas leliukas, kitas darželinukas
Atsakyti
QUOTE(Evuška @ 2009 12 17, 09:02)
buvo,bet pasikeitus įstatymams nebeliko  schmoll.gif

Supratau. Nes buvau tikrai girdėjusi,kad lyg tokios lengvatos buvo.
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2009 12 17, 10:32)
Supratau. Nes buvau tikrai girdėjusi,kad lyg tokios lengvatos buvo.

buvo,kad jeigu esi motinystės atostogose ir nevedi vyresnėlio į darželį,nereikia mokėti,dabar to nebeliko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Evuška @ 2009 12 17, 10:36)
buvo,kad jeigu esi motinystės atostogose ir nevedi vyresnėlio į darželį,nereikia mokėti,dabar to nebeliko  schmoll.gif

gali nevesti, tik kai esi dekretinėse. nes tada mama turi biuletenį ir tas pats galioja vaikui. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(renute @ 2009 12 17, 13:41)
gali nevesti, tik kai esi dekretinėse. nes tada mama turi biuletenį ir tas pats galioja vaikui. mirksiukas.gif

Nebegalioja. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(renute @ 2009 12 17, 12:41)

deja, tevu biuleteniai nebegalioja nevedant vaiko mirksiukas.gif
Atsakyti