[quote=jolo,2010 03 16, 15:14]
Pastebėjau, kad pas mus grupėj visus vaikus atsiima iki 17 val

Tai kažkaip labai įdomu pasdarė kokius darbus žmonės dirba, kad baigia 4 val, juk dauguma įstaigų iki 5 dirba
Tai va ir man tas keista,matyt kažkuris vienas iš tėvelių taip trumpai tedirba,o gal močiutės,draugai ar kaimynai paima vaikelį,va pas mus situacija kitokia ,visiškai nėra kam paimti,vyras iki 18 val.dirba,aš naktimis ,tos naktys dvi,trys per sav.nuo 15 ar 16 val.iki ryto.

taip džiaugėmės,pradėję leisti mažiuką,kad yra budinti grupė,tik savaitę palankėme,ir pasakė,jog jos nebebus

Dar galvojome rinkti parašiukus,kad vėl padarytų budinčią grupę,juk ne kasdien iki 18,30 reikia kažkam budėti,juk pasiima vaikelius anksčiau,jei nebėra vaikų ir išeina budintis darbuotojas anksčiau.Bet skaitau,kad dauguma turi kaip mažiukus iki 17 val.pasiimti,tai jie manau ir nepasirašytų,kadangi jiems tai neaktualu...
[quote=jolo,2010 03 16, 15:14]
Apie šios grupės auklėtoją esu prisirinkusi beveik vien neigiamas nuomones, nes irgi vienu metu domėjausi ar ten leisti , ar ne

Bet, kadangi pati su ja nesusidūriau, o tik girdėjau atsiliepimus, tai nepasakosiu, nes viskas gausis pletkų lygyje

Beje, jaunoji auklėtoja labai gera
Dėkoju ir už tai,kad tos jaunos auklytės lb geros ,jau pastebėjom ir mes,vaikas tik pavadinus,bėga pas jas ištiesęs rankas,o deja,kai būna pagrindinė auklėtoja,rėkia,neina nuo kaklo "atplėšti"