Įkraunama...
Įkraunama...

Darželiai Šiaulių mieste

Mes lankom "Kregždutę" nuo lopšelio iki dabar.

Manau, kad tikrai geras darželis, auklėtojos, su kuriomis teko susidurti- šaunios, vaikai nuolat užsiėmę, manoji į darželį eina su didžiausiu džiaugsmu, jos pasiklausius, tai jai net savaitgalių nereik biggrin.gif , nes baisiai nori į darželį smile.gif (O buvo maminukė ir priprato prie daržiuko tikrai negreitai).

Pasakojimais apie specialų vaikų šaldymą darželiuose netikiu schmoll.gif
Tai, kad vaikas nesirgo iki darželio, dar nieko nereiškia.
Maniškė pirmais metais, tiesa, sirgo nedaug, bet manau, kad tie pirmieji metai yra kritiniai- patenkama į aplinką, kurioje daug žmogiukų, reikia tiesiog adaptuotis. Kiek teko gridėti iš žmonių, su kuriais bendrauju, daugelis vaikų būtent pirmaisiais darželio lankymo metais serga daugiausiai.
Atsakyti
domina nuomones apie kleveli - miglovaros g, Kregzdute - cvirkos g, Azuoliukas - rudes g. apie kregzdute Darses labai malonus atsiliepimas gal dar ka nors kas nors pasakys ax.gif
gal kas turit info kaip su eilemis tuose darzeliuose?
aciu
Atsakyti
[quote=Raganaa999,2010 03 14, 16:08]
Darzelis nuo gyvenamos vietos registracijos nepriklauso as klausiau svietime, sake nepriklauso mirksiukas.gif zodziu kur nori ten rasaisi ir pirmenybes neteikia.. nors mes kai prie namu cia registravomes tai direktore ten ziuredama sako a tai jus cia netoli gyvenat? Tai kazkaip man tas uzkliuvo.. tai uztai svietime ir paklausiau kaip su ta gyvenama vieta..

labai aciu 4u.gif
Papildyta:
[quote=Darsė,2010 03 14, 17:25]
Mes lankom "Kregždutę" nuo lopšelio iki dabar.

Manau, kad tikrai geras darželis, auklėtojos, su kuriomis teko susidurti- šaunios, vaikai nuolat užsiėmę, manoji į darželį eina su didžiausiu džiaugsmu, jos pasiklausius, tai jai net savaitgalių nereik biggrin.gif , nes baisiai nori į darželį smile.gif (O buvo maminukė ir priprato prie daržiuko tikrai negreitai).

4u.gif aciu uz info
Atsakyti
Mes lankom "Žibutes" darzeli tai labai esam patenkinti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mishu @ 2010 03 14, 20:37)
domina nuomones apie kleveli - miglovaros g, Kregzdute - cvirkos g, Azuoliukas - rudes g. apie kregzdute Darses labai malonus atsiliepimas gal dar ka nors kas nors pasakys ax.gif
gal kas turit info kaip su eilemis tuose darzeliuose?
aciu

Bent jau Kregždutėje, tai eilės nerealios doh.gif Vasarą ėjome pažiūrėti, tai net nekilo rankos rašytis į eilę. ten tikrai reikia užsirašyti vaikui vos gimus 4u.gif

Mes pradėjome lankyti Berželį. Kol kas nusiskundimų neturiu, nuo pat pirmų dienų eina su mielu noru, be jokių ašarėlių. thumbup.gif Žiūrėsim kaip toliau seksis g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivavit @ 2010 03 01, 13:48)
Apsurdas,žmonės veda vaiką į darželį,nes neturi kur kitur palikti,už tai jie moka pinigėlius. Juk ne visi tėvai dirba tik iki 17 val. Aš išeinu į darbą 15 val.vyras dirba iki 18,kartais ilgėliau,tai jam reikia išsiprašyti iš darbo jau visa valanda anksčiau,kad paimtų vaiką,ir taip du ,tris kartus per svaitę,tai kiek jam taip leis darbdavys...Na dėl to tai labai papiktino ir nuliūdino .... verysad.gif

Pastebėjau, kad pas mus grupėj visus vaikus atsiima iki 17 val blink.gif Tai kažkaip labai įdomu pasdarė kokius darbus žmonės dirba, kad baigia 4 val, juk dauguma įstaigų iki 5 dirba g.gif

QUOTE(Daivavit @ 2010 03 12, 11:54)
Dėkoju mamytėms.Dar norėčiau,kad pasidalintų mintimis darželį "Ežerėlį' lankančių vaikų mamos. Kokia jūsų nuomonė apie auklėtojas "nežiniukų " grupės? Kaip jums ta vyresnioji,gal dabar vedate ar vedėte ankčiau vaiką į šią grypę?

Apie šios grupės auklėtoją esu prisirinkusi beveik vien neigiamas nuomones, nes irgi vienu metu domėjausi ar ten leisti , ar ne ax.gif Bet, kadangi pati su ja nesusidūriau, o tik girdėjau atsiliepimus, tai nepasakosiu, nes viskas gausis pletkų lygyje blush2.gif Beje, jaunoji auklėtoja labai gera mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
siandien,lankemes pas logopede,mano mazyle turi truputi kalbejimo sutrikimu verysad.gif ,darzelio nelankom,nes niekaip nepapuolam pagal gyvenama vieta.(gyvenam Ginkunuose),o jau kovo 10d.suejo 4 metukai,nuejau i darzeli Saulute,nors tikejausi neigiamo atsakymo,bet direktore sutiko priimti thumbup.gif ji buvo be galo maloni 4u.gif dukryte labai laukia darzelio,as taipat,nes labai gaila vaiko,kai jis auga namuose.Nes daba galesim nuo rudens lankyti logopeda,mums reikes 2 metu kurso,tikiuosi uzteks 2 metu verysad.gif
Atsakyti

[quote=jolo,2010 03 16, 15:14]
Pastebėjau, kad pas mus grupėj visus vaikus atsiima iki 17 val blink.gif Tai kažkaip labai įdomu pasdarė kokius darbus žmonės dirba, kad baigia 4 val, juk dauguma įstaigų iki 5 dirba g.gif

Tai va ir man tas keista,matyt kažkuris vienas iš tėvelių taip trumpai tedirba,o gal močiutės,draugai ar kaimynai paima vaikelį,va pas mus situacija kitokia ,visiškai nėra kam paimti,vyras iki 18 val.dirba,aš naktimis ,tos naktys dvi,trys per sav.nuo 15 ar 16 val.iki ryto. verysad.gif taip džiaugėmės,pradėję leisti mažiuką,kad yra budinti grupė,tik savaitę palankėme,ir pasakė,jog jos nebebus doh.gif Dar galvojome rinkti parašiukus,kad vėl padarytų budinčią grupę,juk ne kasdien iki 18,30 reikia kažkam budėti,juk pasiima vaikelius anksčiau,jei nebėra vaikų ir išeina budintis darbuotojas anksčiau.Bet skaitau,kad dauguma turi kaip mažiukus iki 17 val.pasiimti,tai jie manau ir nepasirašytų,kadangi jiems tai neaktualu... verysad.gif verysad.gif verysad.gif

[quote=jolo,2010 03 16, 15:14]
Apie šios grupės auklėtoją esu prisirinkusi beveik vien neigiamas nuomones, nes irgi vienu metu domėjausi ar ten leisti , ar ne ax.gif Bet, kadangi pati su ja nesusidūriau, o tik girdėjau atsiliepimus, tai nepasakosiu, nes viskas gausis pletkų lygyje blush2.gif Beje, jaunoji auklėtoja labai gera mirksiukas.gif 4u.gif

Dėkoju ir už tai,kad tos jaunos auklytės lb geros ,jau pastebėjom ir mes,vaikas tik pavadinus,bėga pas jas ištiesęs rankas,o deja,kai būna pagrindinė auklėtoja,rėkia,neina nuo kaklo "atplėšti" verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivavit: 18 kovo 2010 - 11:40
QUOTE(tastyte @ 2010 02 21, 16:12)
gyvenu salia darzelio "varpelis" na pro musu langa matosi visas darzelio kiemas. mano dukrytei labai patinka pro langa ziureti i lakstancius vaikus darzelio kieme, nemazai praleidziu laiko prie lango, tai yra dukrytes megstamiausias laiko leidimas, stoveti ant palanges, matom vaikus kaip isveda darzelio, paukscius, masinas, kate, siuniuka... na bet ne apie tai..
Beveik kasdien, kaip isvedami vaikai galima pamatyti kaip tos aukletojos tampo tuos vaikus, kitus taip gerai papurto kad baisu  doh.gif buvo kazkokia maziuku grupele ejo jie visi i lauka, vienas berniukas labai atsiliko tai aukletoja sugrizus taip papurte gerai, beja pastebejau kad ir pergriuvusiu vaikuciu, sedinciu ant sniego, buna ir valganciu sniego niekas nesudrausmina, nepakelia ir pan. Zodziu tuo darzeliu as pasibaisejau, nors esam jau uzsirasiusios i si darzeli, visgi manau galbut reiks eit i kita.. ar cia visuose taip, ar tik kol nematai taip apie kitus darzelius negalvoji  g.gif tikiesi kad jame vaikas yra priziuretas. Kol neturejau dukrytes niekad tokiu dalyku nepastebedavau, dabar akis kliuna..

O as specelei vesciau kaip gerai galesi per langa stebeti kas kaip o po to priekaistus reiksti o kai nematai po to ir galvoji kaip ten jis, ir tuo labiau kad kiekvienam darzeli panasiai yra kur bevestum aisku priklausomai nuo auklitojos o joms dabar ne kas pinigu nemoka atlyginimus mazina tai ko noreti kad jos stropei dirbtu deja niekas uz aciu nenori dirbt
Atsakyti
Sveikutes,mes vakar persirasem is Saulutes i Berzeli,nes mums reikia logopedo pagalbos,tai mes papuolem i logopedine grupe Berzeli.Gal zinote kokius atsiliepimus apie si darzeli,nes is pirmo zvilgsnio man labai patiko ir direktore ir pats darzelis.Dekoju uz pasisakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(river* @ 2010 03 23, 18:03)
Sveikutes,mes vakar persirasem is Saulutes i Berzeli,nes mums reikia logopedo pagalbos,tai mes papuolem i logopedine grupe Berzeli.Gal zinote kokius atsiliepimus apie si darzeli,nes is pirmo zvilgsnio man labai patiko ir direktore ir pats darzelis.Dekoju uz pasisakymus 4u.gif

O į kokią grupę eisit? g.gif
Atsakyti
QUOTE(river* @ 2010 03 23, 20:03)

Bet gi visuose darzeliuose logopedai dirba, o ar saulutes darzeli logopedas nedirba
Atsakyti