Įkraunama...
Įkraunama...

Bendras poros/šeimos biudžetas

labai gera itaka mums padare laida "kur dingsta pinigai". paziureje keleta laideliu nusprendeme isitikinti, ar tai veikia. Galiu pasakyti tikrai TAIP.
Atejus algu dienai pasiskirstome pinigelius. Esant siandieniniai situacijai mes su vyru sau skiriame apie 300 lt (kiekvienam), maistui 400lt, vaikui 200 lt + vaiko pinigeliai, o visa kita skiriame i bendra biudzeta, is kurio apmokame busto paskola, komunalinius mokescius ir kt isiskolinimus, taip pat dar lieka ir taupymui.
Mums sis planas paitvirtino biggrin.gif valio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agoja: 06 birželio 2009 - 20:51
Pas mus seimoje, kiekvienas algas gauname i savo korteles, taciau visu korteliu kodus turiu as ir visada matau kiek turime pinigu. Be to, kadangi pildau namu buhalterija as, tai vyras visada duoda ataskaitele apie isleistus pinigus, kadangi reikia suvesti i programele. O kodel?? Todel, kad turim bendra tiksla - sutaupyt pinigeliu savam bustui.. ax.gif
Atsakyti
Musu sheima jau trejus metus aktyviai uzsiima taupymu. Tuo tikslu susikureme spec programa, kurioje sukaupeme issame seimos pajamu bei islaidu poreikiu duomenu baze. Daugiau rasite adresu:

http://seimos-biudzetas.webs.com/
Atsakyti
QUOTE(archis @ 2009 06 12, 16:06)
Musu sheima jau trejus metus aktyviai uzsiima taupymu. Tuo tikslu susikureme spec programa, kurioje sukaupeme issame seimos pajamu bei islaidu poreikiu duomenu baze. Daugiau rasite adresu:

http://seimos-biudzetas.webs.com/
lieku istikima www.kurdingopinigai.lt ir Morkunams - nerealus zmones abu 4u.gif
Atsakyti
pinigus turėtų tvarkyti moteris thumbup.gif nors žinau keletą šeimų kur pinigai pas vyrą,bet tik dėl to kad tos moteros nesugeba planuoti ir taupyti.o man su tais atskirais pinigais neaišku,gerai jūs susimetat į krūvą mokesčiams ir tt,visa kita lieka sau,o pvz kaip bendros atostogos?kuris moka už tai?o jei norit pvz didesnio buto,kuris taupot?abu atskirai?nesuprantu ax.gif g.gif
Atsakyti
as irgi niekaip nesuvokiu, kaip kartu gyvenanti seima gali atskirai tureti pinigus...kas perka vaikams? pamaciau sunui masinele, nupirkau, o grizus is vyro paprasiau puses sumos??? o jei jam sureliu nupirkau?
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2009 06 16, 14:18)
as irgi niekaip nesuvokiu, kaip kartu gyvenanti seima gali atskirai tureti pinigus...kas perka vaikams? pamaciau sunui masinele, nupirkau, o grizus is vyro paprasiau puses sumos??? o jei jam sureliu nupirkau?
Gali tureti atskirus pinigus ir visa gyvenima, jei ne vienam netruksta, o pajamos panasios smile.gif
jei vieno is sutuoktiniu pajamos zymiai didesnes, arba vienas yra islaikytinis, tada pasiteisina bendri pinigai - kitaip vienas is sutuoktiniu nuolatos bus priverstas gyventi baimeje ir strese, atsiskaitinedamas uz kiekviena isleista lita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2009 06 16, 14:18)

vakare atsisėdi suskaičiuoji kiek kuris ir už kiek pravalgė i paprašai vyro kad susimokėtų lotuliukas.gif
o jei imti paskolą,tada įdomu kuris imtų? g.gif
Atsakyti
Na pagaliau pavyko ideti video prezentacija. Matau diskusijos verda apie seimos biudzeta, todel siulau susipazinti:
http://seimos-biudze...rezentacija.htm
Laukiu kritikos...
Atsakyti
QUOTE(archis @ 2009 06 17, 09:06)
Na pagaliau pavyko ideti video prezentacija. Matau diskusijos verda apie seimos biudzeta, todel siulau susipazinti:
http://seimos-biudze...rezentacija.htm
Laukiu kritikos...

man tai eilinis exelinis failas ir tiek g.gif
namu buhalteris geriau man, o exelinis faila susikuria kiekvienas sau kokio reikia Nematau cia kazko super, kad per visas temas kaip koki stebukla demonstruotumet.
Speju cia dirbtinai keliamas lankomumas (ale visi eikit ir ziurekit) kad kuo daugiau google ads paspaustu ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdut @ 2009 06 17, 13:43)
man tai eilinis exelinis failas ir tiek  g.gif
namu buhalteris geriau man, o exelinis faila susikuria kiekvienas sau kokio reikia Nematau cia kazko super, kad per visas temas kaip koki stebukla demonstruotumet.
Speju cia dirbtinai keliamas lankomumas (ale visi eikit ir ziurekit) kad kuo daugiau google ads paspaustu ir tiek smile.gif
greiciausiai taip ir daroma 4u.gif
Atsakyti
Mes gaunam algas i skirtingas korteles, as is savo algos perku maista ir leidziu savo reikmem(mano algos dazniausiai menesio gale nelieka), vyras is savo algos moka uz busto paskola, mokescius,kura, leidzia savo reikmem. kas lieka taupom didesniems pirkiniams,atostogoms ir juodai dienai. per menesi mes isleidziam nuo 3000 iki 3500 priklausomai nuo to ka perkam, esam du suauge.
Atsakyti