Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

Kaip manote, ar gali būti, kad amarilio šonas buvo paraudęs, aš jį labai mažai belaisčiau, o tas paraudimas lygtai savaime dingo? aš galvojau, kad tai raudonligė, aplupinėjau viršutinį sluoksnį kelis kartus, o dabar lyg ir nebeliko jokių dėmių, o gal pasveiko mano amarilis? ar taip nebūna? g.gif
Atsakyti
QUOTE(staselė @ 2009 03 30, 16:33)
Kaip manote, ar gali  būti, kad amarilio šonas buvo paraudęs, aš jį labai mažai belaisčiau, o tas paraudimas lygtai  savaime dingo? aš galvojau, kad tai raudonligė, aplupinėjau viršutinį sluoksnį kelis kartus, o dabar lyg ir nebeliko jokių dėmių, o gal pasveiko mano amarilis? ar taip nebūna? g.gif

Arba nesirgo, arba pasveiko smile.gif
O mano ,,minervos,, vaikutis pirmametis(mandarino dydžio svogūnėlis) irgi žiedkotį kelia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2009 03 30, 20:03)
Arba nesirgo, arba pasveiko  smile.gif
O mano ,,minervos,, vaikutis pirmametis(mandarino dydžio svogūnėlis) irgi žiedkotį kelia  ax.gif

Na jau ir šaunuolis thumbup.gif
O man vis dar gėlių mažai dairausi daugiau thumbup.gif
Atsakyti
žinokit po tos Lenkojos, vakar nuvariau į maximą ir nusipirkau baltą amarilį, pasodinau ir jau du žiedkočius kiša, tikiuosi, kad pražys:)
Atsakyti
QUOTE(kriro @ 2009 03 31, 06:42)
žinokit po tos Lenkojos, vakar nuvariau į maximą ir nusipirkau baltą amarilį, pasodinau ir jau du žiedkočius kiša, tikiuosi, kad pražys:)

Cia ta is naujai atveztu? As irgi jais gundausi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2009 03 30, 14:22)
Turbut operacijos pasekmes  g.gif
As ryt vaziuoju i Lenkija tai pasizvalgysiu idomesniu amariliu  mirksiukas.gif
Ir taves Ice tea nemirsiu  4u.gif

Oi laukiam laukiam bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(egleja @ 2009 03 30, 14:09)
va kalasi mano ziedai is zalios palapines limon lime
tik ko tas vienas ziedas taip kreivai sonu eina  g.gif ,gal operuodama ka nors pazeidziau  unsure.gif

Nieko tu cia nepadarei- jau tokia jo prigimtis mirksiukas.gif Pamatysi- issistiebs i saule ir bus tiesus thumbup.gif Svarbiausia kad NET DU ziedkociai clap.gif clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 31 kovo 2009 - 09:51
QUOTE(Pandora @ 2009 03 31, 10:17)
Cia ta is naujai atveztu? As irgi jais gundausi  ax.gif

jo, tos iš atvežtų.. nu tai dabar su tais dviem žiedais, laukiu, kada pražys.. tik va, vazonas kur buvo prie amarilio tai man pasirodė per mažas tokiam svogūnui g.gif nieko, pasodinau į didesnįsmile.gif
Atsakyti

gal bus norinciu Red Lion XL dydzio svogunu? porkau ir neapsiziurejau ,kad ne 5 vnt o 10 vnt doh.gif tai nezinosiu kur deti kokie 6 bus tikrai lasvi ir manau iseis po 7 lt
[/quote]

Laba gal dar yra laisvu? (aš irgi iš Kauno) 4u.gif
Arba po žydėjimo keisčiau baltą į raudoną 4u.gif
Atsakyti
dabar jus man pasakykit,kada man atskirti vaika?ar kaip migdysis ar dabar ziedas jau senokai nupjautas gal kokia pora savaiciu rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(kriro @ 2009 03 31, 07:42)

o pirkai dezuteje?
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 03 31, 15:39)
dabar jus man pasakykit,kada man atskirti vaika?ar kaip migdysis ar dabar ziedas jau senokai nupjautas gal kokia pora savaiciu  rolleyes.gif
Papildyta:

o pirkai dezuteje?

taip, dėžutėje, tik pirmiausia visas atsidariau ir apžiūrėjau svogūnus, nes kai kurie tai doh.gif , bet tikrai galima gerą išsirinkti. Labai tikiuosi, kad manasis bus sveikas ir užaugs stiprus ). 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriro: 31 kovo 2009 - 13:43
QUOTE(egleja @ 2009 03 31, 13:39)
dabar jus man pasakykit,kada man atskirti vaika?ar kaip migdysis ar dabar ziedas jau senokai nupjautas gal kokia pora savaiciu  rolleyes.gif

As tai vaika atskirciau po miego periodo, pries sodinant i vazona. O kokio dydzio tas vaikas g.gif
Atsakyti
nu nedidelis pernai tik atsirado tai nieko nedariau jis ir uzmigo,tai nekuiciau ir neieskojau o siemt tai jau gerai lapukus leidzia tai kaip isena metu
Atsakyti