Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai

QUOTE(Ice tea @ 2009 04 15, 09:31)
As pries pirkdama pagrasinau, kad atvesiu, jei ne tas suzydes  mad.gif Tai sake, jog jie parduoda tai, ka olandai sudeda ir jokios garantijos patys neduoda blink.gif
Zodziu- perki kate maise  mirksiukas.gif

nu geras... tipo neatsako už tai.. nesąmonė.. galima pagalvot, kad labai patogu ir pigu prisipirkti iš bobučių visokių gumbų, užsirašyti, kad olandiški ir dar pasakoti pirkėjams, kad tipo neduoda garantijos.. pikta...

QUOTE(Mader @ 2009 04 15, 09:55)
iki zydejimo kokie 5-6 meteliai  ax.gif

ups... jau būčiau atsėdėjus už kokio nors svetimo milijono iššvaistymą hihihi.gif išeinu, o va amariliai žydi wub.gif
tfu 3x, kad neprisikalbėčiau ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2009 04 15, 14:34)
Aderaa fantastiski tavo amarilio ziedai wub.gif  kur toki pirkai ir kaip vadinasi g.gif

Tu turi galvoje turbūt tą pilnavidurį, aš jį pirkau prieš porą metų Kaune parodoj ,,Ką pasėsi'', pavadinimas jei neklystu ,,Dancing queen'', mokėjau nemažai ,30lt. už svogūną, bet jis buvo didžiulis kaip du mano kumsčiai, ir tą metą žiedai buvo dar gražesni ir jų buvo daugiau.
Džiaugiuos, kad šiemet bent du pražydo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 04 15, 21:37)
nu geras... tipo neatsako už tai.. nesąmonė.. galima pagalvot, kad labai patogu ir pigu prisipirkti iš bobučių visokių gumbų, užsirašyti, kad olandiški ir dar pasakoti pirkėjams, kad tipo neduoda garantijos.. pikta...

Ne tipo, bet tikrai neatsako verysad.gif Tikrai pikta, bet tokia realybe- kas nerizikuoja, negeria sampano lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 04 16, 09:27)
Ne tipo, bet tikrai neatsako verysad.gif Tikrai pikta, bet tokia realybe- kas nerizikuoja, negeria sampano  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

siais laikais tai visi atsakomybes kratos doh.gif ir kad tik nuo zmoniu nuplest g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 04 16, 10:27)
Ne tipo, bet tikrai neatsako verysad.gif Tikrai pikta, bet tokia realybe- kas nerizikuoja, negeria sampano  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš tiek suprantu, kad jie TAU neatsako... Šiaip įdomu, ar jie "atsako" Vartotojų teisių apsaugos tarnybos kontrolieriams rolleyes.gif

ir sutinku.. jie tai išsipardavę bezbožnom kainom visą š (ne šampaną) , geria šampaną.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 04 16, 09:37)
Aš tiek suprantu, kad jie TAU neatsako... Šiaip įdomu, ar jie "atsako" Vartotojų teisių apsaugos tarnybos kontrolieriams  rolleyes.gif

ir sutinku.. jie tai išsipardavę bezbožnom kainom visą š (ne šampaną) , geria šampaną.

Nereiktu taip piktai mirksiukas.gif Visu pirma reiktu issiaiskinti ar visos cekius pasiimam, kad jau vartotoju teisem grasinam tongue.gif
As, kaip isejusi be cekio, tai sedziu galva nuleidus ir kaltinu tik save ax.gif
O kainos ten nera LABAI dideles, nes net per e-bay'ju panasus svogunai kainuoja apie 8 svarus mirksiukas.gif
Bet verciau pakalbekim apie GELYTES mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 16 balandžio 2009 - 10:05
O as nusivyliau, mano afrodite lapus tik leidzia ir jauciu man zieduko nepadovanos doh.gif
Atsakyti
Is Jusu prisimokiau, tai sakiau sodinsiu tik tada, kai bus ziedstiebis- nekreipsiu demesio i bundancius lapus liezuvis.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 04 16, 12:03)
Is Jusu prisimokiau, tai sakiau sodinsiu tik tada, kai bus ziedstiebis- nekreipsiu demesio i bundancius lapus liezuvis.gif

Ot gudruole kokia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 04 16, 12:15)
Ot gudruole kokia  lotuliukas.gif

flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 04 16, 12:03)

o tai kur tu dabar ta svoguna laikai g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2009 04 16, 14:55)
o tai kur tu dabar ta svoguna laikai g.gif

Tris svogunus mirksiukas.gif Guli sau dezuteje tamsoj blink.gif O, ka negerai g.gif As visus taip migdau unsure.gif
Atsakyti