QUOTE(Linucia @ 2009 03 16, 21:54)
Vaiiva, koks fainas pyragas

atrodo nuostabiai!!!
Tik norėjau pasitikslinti, kokio diametro atidaromą formą naudojai ir kokios slyvos - saldesnės ar rūgštesnės labiau tinka??? Tiesa, ar iškepus reikia palaikyti šaldytuve kurį laiką, ar valgyti dar šiltą?

o šitas pyragas gavosi gaivus ar toks, kai suvalgai mažą gabalėlį ir jau apsąla širdis...
Ačiū
Dėkoju
Formą naudojau 24cm. Slyvos buvo tokios kokias radau parduotuvėje - didelės, mėlynos, nerūgščios, priskirčiau prie saldesnių, bet kadangi jos nebuvo sunokę iki minkštumo, tai puikiai tiko kepimui ir labai ten tiko

Iškepusį palaikiau šaldytuve, nes jei pjausi karštą, įdaras dar bus toks nestandus, taigi gražaus gabaliuko negausi

Nuo gabalėlio širdis tikrai neapsala. Kai suvalgai gabalėlį nori antro, o po to ir trečio

O šiaip, aš dėjau šiek tiek mažiau cukraus nei nurodyta, visada taip darau, nes man dažniausiai per daug būna tiek kiek parašyta, čia pagal savo skonį pasireguliuoti galima ir žinoma pagal slyvas

Sėkmės jei kepsi, manau nenusivilsi