Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Kazarnienė @ 2009 03 15, 14:33)
ne mama, man irgi labiausiai patiko mineraline, tik ziema kazkaip man jos negana. Reikes bandyt ta Clarins  smile.gif

as isvis dabar jau grieztai nusprendziau visas krempudras pries perkant pilnumoj ant veido isbandyt, nes kai anksciau tik spalva ant rankos issirinkinedavau tai laaabai daug nusivylimu budavo kai ant veido uzsitepi- nes tikrai ne tik spalva lemia kaip patiks pudra ax.gif o as kaip tik visa ziema vien su mineraline pravaiksciojau, bet kazkaip tos poros is proto veda, nemaskuoja ne velnio ta mineralke, nu tikrai kaip koks apelsinas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 03 15, 14:47)
as isvis dabar jau grieztai nusprendziau visas krempudras pries perkant pilnumoj ant veido isbandyt, nes kai anksciau tik spalva ant rankos issirinkinedavau tai laaabai daug nusivylimu budavo kai ant veido uzsitepi- nes tikrai ne tik spalva lemia kaip patiks pudra ax.gif  o as kaip tik visa ziema vien su mineraline pravaiksciojau, bet kazkaip tos poros is proto veda, nemaskuoja ne velnio ta mineralke, nu tikrai kaip koks apelsinas doh.gif

Va va,superinis apibudinimas kaip atrode mano veidas:Apelsinas lotuliukas.gif bet tai kaip cia suprast,kai taip pasiziuriu i savo veida,tai nera jis jau toks baisus,net visai normalus blush2.gif o kai su pudra tai apelsinas biggrin.gif
tai dar sakykit man koks tas cia poru sumazintojas?ir kuri jau bandet ta Clarins?kaip jis?
Atsakyti
QUOTE(kyska513 @ 2009 03 15, 14:14)
tai dar sakykit man koks tas cia poru sumazintojas?

as esu bandzius sita
user posted image
is sita
user posted image
norimo rezultato nesulaukiau is nei vieno, tubut noriu neimanomo.
Atsakyti
QUOTE(Kazarnienė @ 2009 03 15, 15:25)

o as ta antra turejau, tai negaliu skustis, tikrai pamazino poras. Bet efekta pamaciau kazkur nuo puses buteliuko
Atsakyti
sveikos. 4u.gif ar pudra maybelline dream matte mouse gerai maskuojanti?ji yra tokia kaip krempudra-putu pagrindu .nes niekas man neuzmaskuoja visko gerai. beje gal zinot sios pudros kaina mazdaug?
Atsakyti
user posted image
o sitas daiktas yra su atspalviais kaip supratau? g.gif
kaip jis naudojamas? vietoj kremo? pries krema?
Atsakyti
cia serumas be spalvos, tepti pries krema. Yra ir priemone su spalva, bet kaip suprantu jinai daugiau maskavimui g.gif pataisykit, jei klystu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2009 03 15, 17:59)
cia serumas be spalvos, tepti pries krema. Yra ir priemone su spalva, bet kaip suprantu jinai daugiau maskavimui  g.gif pataisykit, jei klystu  rolleyes.gif

ka jauti? sutraukia poras? bet tik tam kartui turbut g.gif
Atsakyti
merginos,moku pati graziai pasidazyti.bet va pudra uzsidet visai nemoku..
kaip ja tepti kad vienodai pasiskirstytu? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vixenish @ 2009 03 15, 18:20)
merginos,moku pati graziai pasidazyti.bet va pudra uzsidet visai nemoku..
kaip ja tepti kad vienodai pasiskirstytu? doh.gif

su spec.sepeteliu mirksiukas.gif
Atsakyti
as iki siol visas krempudras tepu pirstais, ir nesuprantu ka ten moket reik ax.gif aisku gal nuo odos ir nuo pacios krempudros priklauso. bet man toj pacioj kristutej kai konsultante tepe veida tai sake kad "jusu odai gerai ir su pirstais tept", nors jau buvo issitraukus kempineles unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kyska513 @ 2009 03 15, 13:56)
Niu pasipasakosiu,vakar buvau Kristianoj,tai zinokit ant kokios  thumbup.gif pardavejos pataikiau  wub.gif

Iš kokio Jūs miesto? smile.gif
Ar ne tamsokas parure aqua 5nr? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegant: 15 kovo 2009 - 17:44