Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Vetra2 @ 2009 03 20, 12:36)
taip. zinai?  bigsmile.gif

Taip taip, pati perku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 03 20, 12:44)
odos tipas?
gi pagal jį renkamės

Normali mano oda, kakta siek tiek sausoka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 03 20, 15:58)
Normali mano oda, kakta siek tiek sausoka  ax.gif

prieš renkantis atkreipk dėmesį į spalvos pavadinimą, jei esi labai šviesi, turėtų tikt Ivory, Porcelain atspalvis. Tik sunku rast smile.gif
Dior turi krempudrų su Ivory spalvom, daugiau dbr į galvą neateina. Dior Forever neblogai maskuoja, Dior Sculpt, tik jinai labiau sausai oda, Dior Nude naujoji, tik niekaip čia nesutariama, kaip jinai maskuoja biggrin.gif
Clinique ne mama gyrė, rašė, kad yra šviesių spalvų.
Make up store turi labai šviesių atspalvių ax.gif

nebrangių nelabai žinau, seniai nepirkus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 03 20, 18:02)
prieš renkantis atkreipk dėmesį į spalvos pavadinimą, jei esi labai šviesi, turėtų tikt Ivory, Porcelain atspalvis. Tik sunku rast  smile.gif
Dior turi krempudrų su Ivory spalvom, daugiau dbr į galvą neateina. Dior Forever neblogai maskuoja, Dior Sculpt, tik jinai labiau sausai oda, Dior Nude naujoji, tik niekaip čia nesutariama, kaip jinai maskuoja  biggrin.gif
Clinique ne mama gyrė, rašė, kad yra šviesių spalvų.
Make up store turi labai šviesių atspalvių  ax.gif

nebrangių nelabai žinau, seniai nepirkus  ax.gif

ne clinique, o clarins ax.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzele_adeliuke @ 2009 03 19, 22:39)
O gal kas naudoja Nivea Natural matt 05 ?

Kažkada, bet jau senokai buvau išbandžius Nivea Natural matt 02 mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie sia pudra Givenchy MatMate Fluid Foundation, gal kas naudojat?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViShy: 20 kovo 2009 - 20:34
QUOTE(ViShy @ 2009 03 19, 23:47)
Tai va tas tamsesnes atidesiu vasarai, o dabar laukiu sviesios YSL  Ivory spalvos, gal ir  man tiks  bigsmile.gif Ir labai Dior Nude  gundausi  blush2.gif

ViShy tau kreminiu pudru manija?

Papildyta:
QUOTE(ViShy @ 2009 03 20, 22:33)
Kokie atsiliepimai apie sia pudra Givenchy MatMate Fluid Foundation, gal kas naudojat?
user posted image

Turejau ja...
Pudra labai lengva,ant veido nejauciama,sakyciau absoliuciai nemaskuoja,matiskuma islaiko puikiai,laikosi visa diena,beveik netepa drabuziu wub.gif Pudryte skystos konsistencijos. Pudryte labai smagi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nesė @ 2009 03 18, 16:28)
aaa, isvis pasimeciau, galvojau make up for ever gera...

Tai pabandyk pati, gal tau bus gera, gi mes visos skirtingos smile.gif

QUOTE(ne mama @ 2009 03 18, 17:56)
na cia jau tikriausiai kaip kas ta maskavima supranta ax.gif  man ji visai neblogai maskuojanti pasirode- svarbiausia kad kur uztepi ten ja ir vakare rasi, nera taip kad po pusdienio paziuri o visi spuogeliai jau sviecia doh.gif  as kur noriu daugiau maskavimo patapsnoju dar ant virsaus, o visa veida laaabai plonai uzsitepu, patinka kad nesimato kur storiau pritepta ax.gif

Kad kur užtepi pudrą, ten vakare ir randi- tas tiesa. Bet aš turėjau minty tai, kad jei pvz. yra koks spuogelis ar raudona dėmelė- užtepus neužmaskuoja taip, kad jų nesimatytų schmoll.gif Man čia ir yra vidutiniškas maskavimas. Tepti kelis kartus ant tos pačios vietos bandžiau, vistiek gero maskavimo trūksta.
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 03 21, 01:40)
ViShy tau kreminiu pudru manija?

Papildyta:

Turejau ja...
Pudra labai lengva,ant veido nejauciama,sakyciau absoliuciai nemaskuoja,matiskuma islaiko puikiai,laikosi visa diena,beveik netepa drabuziu wub.gif Pudryte skystos konsistencijos.  Pudryte labai smagi thumbup.gif

Taip, paskutiniu metu uzejo noras isbandyti ivairesniu pudru blush2.gif

Labai dekui uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 03 20, 21:33)
user posted image

cia kazkokia naujiena? g.gif gal vietoj sublimine?
Papildyta:
o gal tokia kas bandet? Prescriptives
Atsakyti
as galiu dziaugtis ir girtis, kad netiketai vaiksciodama po parduotuves atradau sau idealiai atitinkancio atspalvio pudra, tai dabar galiu teptis kiek noriu, maskuoja idealiai, siek tiek blizga, tai tas nepatinka, o dar gerai, kad nesimato, jeigu kiek nors nelygiai isitepu thumbup.gif drabuziu netepa ne trupucio
Atsakyti
Kissable_lips, apie kokia pudra kalbi? ir kokia tavo oda?
Atsakyti