Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

Na isigijau ir as Dior Nude smile.gif , nezinau ,man irgi jinai labai gerai maskuoja,noretusi gal net lengvesnes.... Mano oda misri.....
Dar buvo mineta,kad pigesniu gamintoju pudros yra blogis,kemsantis poras, taip, mano pigesniu pudru naudojimo praktika rodo,kad visi lorealiai, maxfactorai ir pan absoliutus blogis,ypac,kai oda linkusi i inkstirus ir spuogus, bet nieko blogo negaliu pasakyt apie Lumene pudras,konkreciai esu naudojus hydra drops ir kazkokia matt,nepamenu,abi geros,lengvos,nekemsancios poru,kaip uz tokia kaina -super smile.gif

P.S. Gal kas galetu parekomenduot misriai odai,siuo metu dehidratuotai turbut, kazka lengvesnio nei Nude? Kad kazkiek bent maskuotu,bet drekintu ir islaikytu matiskuma... Turbut noriu nerealiu dalyku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Via @@@: 23 kovo 2009 - 12:22
QUOTE(ne mama @ 2009 03 22, 10:46)
o siaip konultantems tai atrodo kad visu pudru yra labai sviesiu numeriuku, nes kai tepa ant savo odos, tai joms visos per sviesios tongue.gif  bet va kai uzsitepi ant savo perbalusios odos ir pasimato visas grazumas- ypac isejus i lauka cool.gif

Kai rinkausi pudrą, konsultantės siūlė ryškiai per tamsias. Ar jos taip įpratę prie oranžinių žmonių, ar kas, nežinau biggrin.gif Sakau duokit šviesesnių atspalvių man, sako: o tai ką jūs norit, kad oda būtų visai balta blink.gif Kad balta būtų nenoriu, noriu, kad spalva tiktų mano odai doh.gif
Pudrą nusipirkau normalios, man tinkančios spalvos, tai ji mėginukų pridėjo tamsiai rudų lotuliukas.gif
Atsakyti
bet realiai jus teisios, as ir kelis kartus per tamsia nusipirkau, parduotuveje lyg ir gera atrode. ten gal nuo apsvietimo, jos visos sviesesnes buna?
Atsakyti
QUOTE(Stirna222 @ 2009 03 23, 13:19)
bet realiai jus teisios, as ir kelis kartus per tamsia nusipirkau, parduotuveje lyg ir gera atrode. ten gal nuo apsvietimo, jos visos sviesesnes buna?

Prie to apšvietimo man beveik visų spalvų pudros tinka, kol neišeinu į lauką doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
pabandziau nauja pudryte , kuria man drauge rekomendavo
user posted image

labai patiko, dedasi plonas sluoksnis, ant veiduko jos nesimato, ji skysta, bet kaiisdziuna ant veido pasidaro tokia patine, tarsi pudra, islieka labai ilgai, pirkau pacia sviesiausia kad tiktu ir vasarai ir ziemai, jau su EZ koreguoju kokio intensivumo man reik smile.gif
Atsakyti
tai manau reikia eiti nesidazius i parduotuve, ir tepliotis pudrom veida, tik taip spalva ishsirinksim. nes ant rankos,...
tai nekas tepant.
uzsienyje tai gerai, kad tu meginuku duoda, o cia paprasai konsultantes, tai ziuri akis isputus.
Atsakyti
QUOTE(Stirna222 @ 2009 03 23, 14:27)
tai manau reikia eiti nesidazius i parduotuve, ir tepliotis pudrom veida, tik taip spalva ishsirinksim. nes ant rankos,...
tai nekas tepant.
uzsienyje tai gerai, kad tu meginuku duoda, o cia paprasai konsultantes, tai ziuri akis isputus.

mano drauge dirba Kristianoj, tai zinokit labai daznai paprasciausiai jos neturi tu meginuku unsure.gif kai turi tai visad kazka perkant prikrauna ju, o kai neturi tai netgi atsiprasineja perkant kad neturi ka ideti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Via @@@ @ 2009 03 23, 13:15)
Na isigijau ir as Dior Nude smile.gif , nezinau ,man irgi jinai labai gerai maskuoja,noretusi gal net lengvesnes.... Mano oda misri.....
Dar buvo mineta,kad pigesniu gamintoju pudros yra blogis,kemsantis poras, taip, mano pigesniu pudru naudojimo praktika rodo,kad visi lorealiai, maxfactorai ir pan absoliutus blogis,ypac,kai oda linkusi i inkstirus ir spuogus, bet nieko blogo negaliu pasakyt apie Lumene pudras,konkreciai esu naudojus hydra drops ir kazkokia matt,nepamenu,abi geros,lengvos,nekemsancios poru,kaip uz tokia kaina -super smile.gif

P.S. Gal kas galetu parekomenduot misriai odai,siuo metu dehidratuotai turbut, kazka lengvesnio nei Nude?  Kad kazkiek bent maskuotu,bet drekintu ir islaikytu matiskuma...  Turbut noriu nerealiu dalyku  biggrin.gif

Tikriausiai aš irgi apie nerealius dalykus svajoju, nes ieškau to pačio. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aštri @ 2009 03 23, 19:42)
Tikriausiai aš irgi apie nerealius dalykus svajoju, nes ieškau to pačio.  ax.gif

Bobbi Brown Skin Foundation biggrin.gif

user posted image

tikrai patiktu mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=sima77,2009 03 23, 12:52]
mano drauge dirba Kristianoj, tai zinokit labai daznai paprasciausiai jos neturi tu meginuku unsure.gif kai turi tai visad kazka perkant prikrauna ju, o kai neturi tai netgi atsiprasineja perkant kad neturi ka ideti verysad.gif
[/qu

o kam prikrauti kai perki?geriau jau duotu konkreciam zmogui,kuris domisi pudra ar pan.
uzsieni nieks perkant nekrauna...bet visada gauni kai paprasai,dar taip nebuvo,kad negautau.
Atsakyti
Tai turbut konsultantes labai jau gausiai kai kuriems zmonem deda, nes dazniausiai tai neturi.. Na bent jau Kaune. Ai esu gavus 4 numeriu krempudros, kai pati naudoju 1 - gal netycia nepastebejo duodama lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2009 03 23, 19:52)
Tai turbut konsultantes labai jau gausiai kai kuriems zmonem deda, nes dazniausiai tai neturi..

kiek pasakojo, tai dalina draugem ir tempia namo, o po to pacios ir isparduoda biggrin.gif
Atsakyti