Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Finna @ 2009 03 25, 16:56)

Kaip norėčiau gyvent ten kur jūs gyvenat lotuliukas.gif

o as geriau noreciau tureti tokia sephora su tokiom konsultantem rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2009 03 25, 19:51)
man puikiausiai išsilaiko. vakarais net nesinori veido valyt, nes atrodo, kaip iš ryto, pudra niekur nedingus ir neišplaukus.
koks odos tipas tavo?  g.gif

Mano rieboka oda, del to taip ir yra. Idealiai atsitaikyti labai sunku.
Atsakyti
šiandien gavau Nars firming faundation. gana keistas tepalas smile.gif

gana tiršta, beprotiškai greitai džiūsta ir darosi kaip plėvelė, kol pasitepliojau šiaip ne taip puse žando ant rankos likusi dalis jau buvo išdžiūvusi. su mac 187 tepti neįmanoma, tai įtryniau su bodyshopo šepetėliu pudrai ( plokščias, ne itin lanksčiais šereliais). arba ideliai atsitaikė veido ir pudros spalva arba ji išvis nežinau ar ką nors daro. kad nemaskuoja tai faktas.
kai tik pradėjau teptis- prilindo i poras ir labai negražiai atrodė ( gal čia dėl pačių porų, nors su Guerlain parure aqua ir extreme tokio bajerio nebuvo), paskui teko gerai su sepeteliu partinti veida kol išskirsčiau, ko pasekoje suerzinau oda ir ji paraudo. sausai odai manau išvis ji netinkama nei per kur. dabar šitą turimą buteliuką kaipnors gausiai tepdama bazę sunaudosiu, bet daugiau nebepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
siandien vel su ta pudra, tikrai gera, nelyginsi su maxfactor, nuo kurios jau po keliu valandu blizga, nors pries tepdama kremine pudra deduosi blizgejima nuimanti seruma ir krema..dabar tik tereikia suprasti kuri pudra, ir tikrai nepagaileciau 38E..kas is to, kad mokejau uz maxfactor 18, bet jokio rezultato
Atsakyti
isbandziau gyvenchy photo perfexion, kokia savotiska jin man blink.gif
su mano oda veidas atrode matinis, jin kaip ir lengva, bet matosi ant odos kad tepta kazkas, oda atrodo kaip su 'plaukeliu' nzn kaip apibudint ax.gif ,maskuoja.
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 03 26, 18:28)
isbandziau gyvenchy photo perfexion, kokia savotiska jin man  blink.gif
su mano oda veidas atrode matinis, jin kaip ir lengva, bet matosi ant odos kad tepta kazkas, oda atrodo kaip su 'plaukeliu' nzn kaip apibudint  ax.gif ,maskuoja.

Aha, man irgi su ja matinis buvo, bet siaip visai patiko, nes gana skaistus atrode, tik va del spalvytes nezinau, nes per sviesia turejau smile.gif
Atsakyti
Siandien mano pasivaiksciojimas po Kauno Megos Kristiana baigesi skaistalu pirkimu ir siaip labai faina konsultante pasitaike, tai man i indukus ipyle parure aqua ir chanel matlumiere pudryciu pabandyti wub.gif tai parlekus namo isimozojau, tai labiau patiko chanel matlumiere manau reikes ja griebti wub.gif tikrai dideles pagyros siai pudrai 4u.gif
Atsakyti
man labai patinka pudryte is oriflame - prie odos prisitaikantis makiazo pagrindas. labai lengvai tepasi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauruciuxs: 27 kovo 2009 - 18:51
QUOTE(egluziukas @ 2009 03 27, 18:28)
Siandien mano pasivaiksciojimas po Kauno Megos Kristiana baigesi skaistalu pirkimu ir siaip labai faina konsultante pasitaike, tai man i indukus ipyle parure aqua ir chanel matlumiere pudryciu pabandyti wub.gif tai parlekus namo isimozojau, tai labiau patiko chanel matlumiere manau reikes ja griebti wub.gif tikrai dideles pagyros siai pudrai 4u.gif

Kuom si pudra labiau patiko nei parure aqua? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2009 03 27, 20:28)

O įdomu ar jums veliau neišlis blizgėjimas. Nes man tai nuo chanel matlumiere išlenda blizgėjimas verysad.gif
Atsakyti
pries savaite nusipirkau mat lumiere, bet tik siandien nusprendziau ja isbandyti. sakykit, ar ji turi buti labai skysta, toks vos ne vandenelis bega, tai truputi nesupratau, ar kokia pasenus, ar ja reikia labai smarkiai pries tepant isplakti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Donatute @ 2009 03 27, 19:12)
O įdomu ar jums veliau neišlis blizgėjimas. Nes man tai nuo chanel matlumiere išlenda blizgėjimas    verysad.gif

man ta vienintele su kuria ilgai issilaiko neblizgejus oda biggrin.gif (na vakare gal islenda blizgesys bet tikrai ilgiausiai issilaiko).Turejau parure extreme tai teko i vestuves "su ja" eiti,tai pasidaziau apie 2val,o6ta nebegalejau i save ziuret lotuliukas.gif geda net nuotraukas ziuret kur vekare darytos nes kaip taukuota atrodau,su Matlumiere taip tikrai nebudavo,be to kaip mielai ji tepasi wub.gif dabar turiu teint inoscense bet turbut daugiau nepirksiu,grisiu prie matlumiere,nest teint greiai man nuplaukia,nors is pradziu lb graziai atrodo ax.gif
beje,dar toks faktas kad vestuves buvo ziema,ne vasara,tai nuo karscio nuplaukt negalejo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovkyte: 27 kovo 2009 - 20:04