Įkraunama...
Įkraunama...

Kreminės pudros

QUOTE(Jorky @ 2009 04 02, 21:09)
o mineraline kokios firmos perki ?

Bare Minerals, Everyday Minerals
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2009 04 02, 20:11)
Bare Minerals, Everyday Minerals

dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Via @@@ @ 2009 04 02, 19:35)
O kuo nepatiko aqua?

Siaip viskas labai netgi patiko, bet mano odele misri i riebuma, tai labai greitai blizgesys islenda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saule 2009 @ 2009 04 02, 18:26)
idomu kokiai odai? ir koki efekta duoda?

Konsultantė sakė, kad tinka visų tipų odai.
Dėl efekto nežinau, aš prašiau pudros, kuri gerai išsilaikytų ir, kad veidas visą dieną neblizgėtų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 04 02, 22:52)
Konsultantė sakė, kad tinka visų tipų odai.
Dėl efekto nežinau, aš prašiau pudros, kuri gerai išsilaikytų ir, kad veidas visą dieną neblizgėtų smile.gif

ir tau patare clarinso ta trully mat ane?
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 04 03, 11:01)

as turiu sita,tai cia riebiai odai,siap ryte jei pasidazai issilaiko veidas neblizgejas iki kokios 3,maskuoja vidutiniskai ir nelabai graziai atrodo pasipudravus spalva kazkokia nelabai smile.gif tai reik dar sausa ant virsaus butinai..nelabai as siaip ja patenkinta
Atsakyti
QUOTE(ugnet @ 2009 04 03, 11:08)
as turiu sita,tai cia riebiai odai,siap ryte jei pasidazai issilaiko veidas neblizgejas iki kokios 3,maskuoja vidutiniskai ir nelabai graziai atrodo pasipudravus spalva kazkokia nelabai smile.gif tai reik dar sausa ant virsaus butinai..nelabai as siaip ja patenkinta

tai jei spalva netinkama tai gal ne pudroje pacioje beda o butent spalvoje ax.gif
man labai retai kuri spalva tinka unsure.gif o kelinta numeriuka clarins turi?
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 04 03, 11:38)
tai jei spalva netinkama tai gal ne pudroje pacioje beda o butent spalvoje ax.gif 
man labai retai kuri spalva tinka unsure.gif  o kelinta numeriuka clarins turi?

gal ir taip smile.gif 9.5 golden beige. As siaip anskciau niekad tu krempudru nenaudodavau,dabar kazkaip nesenai tik pradejau,kad labiau pamaskuotu spuogus,tai nelabai jose ir gaudausi..reiks bandyt ieskot kazka kita smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugnet: 03 balandžio 2009 - 10:55
QUOTE(ugnet @ 2009 04 03, 11:52)
gal ir taip  smile.gif  9.5 golden beige. As siaip anskciau niekad tu krempudru nenaudodavau,dabar kazkaip nesenai tik pradejau,kad labiau pamaskuotu spuogus,tai nelabai jose ir gaudausi..reiks bandyt ieskot kazka kita smile.gif

nu jo spalvu nera ten graziu, kad butu graziai rusva schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 04 03, 10:01)

Kai nieko nebeišsirinkau, tada patarė šitą, nes buvo geras šviesių spalvų pasirinkimas smile.gif
Aš kažkodėl tos Estee Lauder nenorėjau, galvojau, kad jei skirta visiems odos tipams, tai kažin ar labai gerai matiškumą išlaikys g.gif

QUOTE(ugnet @ 2009 04 03, 10:08)

Aš pasidažau ryte apie 7val. tai iki kokios 17val. net nežiūriu į veidrodį irnesakyk.gif
Matiškumą šita pudra išlaiko puikiai, riebalus sugeriantys lapeliai stovi nenaudojami biggrin.gif Tik man nepatinka, kad maskuoja neypatingai. Čia vienintelis jos minusas, kurį pastebėjau.
Dėl spalvos nežinau, gal tikrai išsirinkot netinkamą atspalvį unsure.gif Aš turiu 04 numerį, mano odai šita spalva tinka idealiai. Ant viršaus netepu nieko, nebent meteoritus jei turiu laiko ir nuotaikos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 03 balandžio 2009 - 11:53
Sveikutes.
kadangi as prasoviau su mat lumiere atspalviu,vakar ieskojau sau kitokios pudros... rinkausi is pigesniu,nes negaliu sau leisti kas 3 sav. pirkti pudras po 120lt...galvojau issirinkti is max-factor ar lumene,tinkanciu riebesnei odai su matiniu efektu,lumene kosmadoj nebuvo,max-factor neparinkau atspalvio,ir issirinkau is nivea,siandien isbandziau,na klausykit,patenkinta! biggrin.gif puikiai atitinka spalva,su kaklu visai nesiskiria,emiau Nr.5 apricot,pasidaziau 8 ryto ir iki siol veidas neblizga! skystos konsistencijos,nesijaucia ant veido,maskuoja vidutiniskai,lengva,na super kol kas... ziuresiu toliau,ar nekemsa poru unsure.gif rytoj namie kai busiu,bandysiu issitepti chanel,ilgiau pavaiksciosiu su ja,idomu,ar islaikys matiskuma smile.gif
pudra va tokia ir kaina tik 37lt
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mertise: 03 balandžio 2009 - 15:28
gal galetumete patarti koki numeriuka pirkti chanel mat lumiere( kiek zinau ji skirta riebiai odai ar ne..) pudra kad butu mazdaug sviasiai ruda spalvytė..ir galima nieko neperkant kristianoj paprasyt meginuka? kaip pramones pr esancios maximoj kristianos konsultantes ,gal kas susidurete g.gif
Atsakyti