Įkraunama...
Įkraunama...

Schwarzkopf

user posted image

Sveiki,
domina nauja GLISS KUR serija garbanotiems plakams (tamsiai violetine).
Gal jau kas nors isbande? ax.gif
Atsakyti
o, as vakar tiek ieskojau sios temos, pasirodo, jos ne nebuvo doh.gif

maciau parduotuvese yra atsirade nemazai naujoviu. Gal kas bandete nenuplauname kauke sausiems, pazeistiems plaukams geltonoje tuteleje? 150 ml talpos blush2.gif
Atsakyti
Kiek Lt teko pirkti is Gliss Kur, tikrai labai prasta. Pirkau kitur - labai patiko. Kokybe kazkodel skirias g.gif O cia tai tikrai prasta doh.gif Beveik tas pats is tu kaukiu kaip nieko netepus doh.gif Plauku dazai, tai nezinau, pora kart daziau atrodo colour and easy vadinas, pasirode geri, nu ne pasaka, bet plaukus neigiamai paveike lyg maziau nei visokie Garnier, vakar vel daziau, bandziau dazyt tik vietomis, sruogom atseit, pacia sviesiausia spalva kokia tik buvo...Rezultato nesimato blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif Isvis ner. Nieko nebesuprantu blink.gif Gal kokie seni blink.gif papuole, o gal netaip susimaisiau, nes emiau proporcijas ir kieki taip, kad dar porai kartu liktu. Bet rodos teisingai pamatavau. Turejo iseiti peroksidiniai, o man nesimato. Nors esu pati sviesi.
Atsakyti
Aš irgi norėčiau sulaukti nuomonių apie seriją garbanotiems plaukams. ax.gif Nes kaip tik jau eina į pabaigą šampūnas ir balzamas , tai žadu nusipirkti. Kažin ar ta serija sutvarko nepaklusnius plaukus?Ar apsunkina galiukus?Nes noriu, kad garbanos gražiai kristų, o ne būtų šiaudų krūva. schmoll.gif
Atsakyti
Mane irgi domintų atsiliepimai apie Gliss Kur seriją ax.gif Greit mėginsiu ant jos pereiti tik nežinau ką rinktis, bandysiu klaustis pas kirpėją, nes Schwarzkpf salonas kur kerpuosi, bet neaišku ar turės tų visokių šampūnų, serumą tai iš ten pirkau (laabai geras dalykėlis mirksiukas.gif ), bet galvoju kai parodys tai ir kainos didokos bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina @ 2009 03 08, 18:02)
Aš irgi norėčiau sulaukti nuomonių apie seriją garbanotiems plaukams.  ax.gif  Nes kaip tik jau eina į pabaigą šampūnas ir balzamas , tai žadu nusipirkti. Kažin ar ta serija sutvarko nepaklusnius plaukus?Ar apsunkina galiukus?Nes noriu, kad garbanos gražiai kristų, o ne būtų šiaudų krūva.  schmoll.gif

Maciau yra is serijos garbanotiem plaukams sampunas, balzamas ir nenuplaunams kremukas. Kolkas tiek, gal veliau ir kaukiu atsiras.
Kolkas is GLISS KUR man patinka (mano plaukai garbanoti) purskikliai, geltonas arba rozinis (rozinis labiau).

QUOTE(iewa. @ 2009 03 08, 22:29)
Mane irgi domintų atsiliepimai apie Gliss Kur seriją  ax.gif Greit mėginsiu ant jos pereiti tik nežinau ką rinktis, bandysiu klaustis pas kirpėją, nes Schwarzkpf salonas kur kerpuosi, bet neaišku ar turės tų visokių šampūnų, serumą tai iš ten pirkau (laabai geras dalykėlis mirksiukas.gif ), bet galvoju kai  parodys tai ir kainos didokos bus  g.gif

Manau kirpejos kirpyklose naudoja Schwarzkopf profesionalios rerijos produktus, o GLISS KUR skirta naudoti namuose, pigesne serija. Tai aisku, kad kainu skirtumas bus nemazas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lena.lt @ 2009 03 08, 23:25)
Kolkas is GLISS KUR man patinka (mano plaukai garbanoti) purskikliai, geltonas arba rozinis (rozinis labiau).

Naudoju tą rožinį purškiklį ir esu labai juo patenkinta, todėl galvoju išbandyti ir kitų Gilss Kur produktų. wub.gif
Atsakyti
Galite duoti pvz vietu kur jau yra nauja serija garbanuotiems plaukams? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(KarolinaViktorija @ 2009 03 09, 21:02)
Galite duoti pvz vietu kur jau yra nauja serija garbanuotiems plaukams? blush2.gif

As IKI maciau. Jei tiksliau tai, Vln Stoties IKI.
Atsakyti
O ką būtent gero tas Gliss kur rožinis purškiklis daro? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Shokolada @ 2009 03 12, 20:40)
O ką būtent gero tas Gliss kur rožinis purškiklis daro?  rolleyes.gif

As ji naudoju vien del to, kad lengviau issukuoti plaukus, del sito tai jis man labai patinka. Plaukai po jo buna minksti, malonus liesi, skaniai kvepia, blizga. ax.gif bet sakau, ji renkuosi pagrinde del to, kad lengviau issukuoju plaukus.
Atsakyti
naudoju gliss kur satin brown, t y tamsiems plaukams teisioginio poveikio kauke. labai patinka nereikia nuplaut, lieka kvapas. Turiu ir sampuna ir balsama bet neilgai naudoju dar neturiu nuomones smile.gif
Tas purskiklis tai fluidas? Jis plauko pavirsiu palygina del to lengviau sukuotis wink.gif
Atsakyti