Įkraunama...
Įkraunama...

Schwarzkopf

QUOTE(Malena @ 2009 12 02, 21:57)
Jau kuris laikas spiginu akim i ju nauja linija,gal yra jau spejusiu isbandyt? smile.gif

O as net neuzmaciau sios linijos doh.gif butu idomus atsiliepimai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Frigy @ 2009 05 07, 20:03)
Turiu sampuna.Ir ne velnio,jis netiesina,nors plaukai mano tik banguoti.Tai neisivaizduoju,kaip istiesintu dideles garbanas g.gif

nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2009 03 08, 17:32)
o, as vakar tiek ieskojau sios temos, pasirodo, jos ne nebuvo  doh.gif

maciau parduotuvese yra atsirade nemazai naujoviu. Gal kas bandete nenuplauname kauke sausiems, pazeistiems plaukams geltonoje tuteleje? 150 ml talpos blush2.gif

Daug sios firmos produkcijos isbandziau : man labai labai tiko !! biggrin.gif
Atsakyti
mergaitės, nepykit už nuomonę, bet tikras š... visi gaminiai. plaukų dažai apskritai siaubas, nuplikti galima (čia aš apie profesionalams skirtus dažus). jei patinka vokiečiai ir pigesni produktai, tai geriau nivea, nes šią produkciją bent jau pačios vokietkos naudoja...
Atsakyti
cia kaip kam turbut...NIVEA man visai netiko..... g.gif
Atsakyti
As naudoju purskikli ir seruma ilgiems sausiems plaukams. Man jie super thumbup.gif Purskiklio jau 3 buteliuka naudoju, o serumo vis dar tas pats pirmas, labai mazai reikia vienam kartui. Sampunas ir balzamas tai nieko ypatingo, bet tie du daikciukai labai faini.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nova: 10 gruodžio 2009 - 14:09
QUOTE(TOCAMI @ 2009 12 10, 12:35)
mergaitės, nepykit už nuomonę, bet tikras š... visi gaminiai. plaukų dažai apskritai siaubas, nuplikti galima (čia aš apie profesionalams skirtus dažus). jei patinka vokiečiai ir pigesni produktai, tai geriau nivea, nes šią produkciją bent jau pačios vokietkos naudoja...

Negasdink,as kaip tik rytoj zadu bandyt savo naujaji sampuna...
user posted image
Atsakyti
As naudoju purskikli ir seruma ilgiems sausiems plaukams. Man jie super Purskiklio jau 3 buteliuka naudoju, o serumo vis dar tas pats pirmas, labai mazai reikia vienam kartui. Sampunas ir balzamas tai nieko ypatingo, bet tie du daikciukai labai faini.

va situos ir as naudoju thumbup.gif , pasaka, kokie geri 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TOCAMI @ 2009 12 10, 12:35)
mergaitės, nepykit už nuomonę, bet tikras š... visi gaminiai. plaukų dažai apskritai siaubas, nuplikti galima (čia aš apie profesionalams skirtus dažus).

Na jau nereikia taip baisiai, as per 4 gal metus nuo palette nenuplikau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 12 11, 20:48)
Na jau nereikia taip baisiai, as per 4 gal metus nuo palette nenuplikau biggrin.gif

valio. jūsų geras plaukas ir jie gerai atauga. o kieno ploni ir silpni - kuokštais slenka. aš su drauge abi su "trim plaukais" ant galvos. ji po pirmo šio gamintojo ala profesionalių plaukų dažų bandymo man pasakė, jog nebetaupys, nes nupliks. o aš po šešių mėnesių, labai gailėdama piniginės, pakeičiau saloną, kuriame kiti plaukų dažai.
slinko man nežmoniškai. kas mėnesį vonia užsikimšdavo, nors mano plaukai tik iki pečių. pakeičiau dažus ir viskas ok. visoms skirtingai. tiesiog mano pažįstamų tarpe daug kieno atsiliepimai nekokie. o jei naudojat ir tinka tai ir ok. pinigų sutaupot.
Atsakyti
QUOTE(TOCAMI @ 2009 12 12, 00:41)
valio. jūsų geras plaukas ir jie gerai atauga. o kieno ploni ir silpni - kuokštais slenka. aš su drauge abi su "trim plaukais" ant galvos. ji po pirmo šio gamintojo ala profesionalių plaukų dažų bandymo man pasakė, jog nebetaupys, nes nupliks. o aš po šešių mėnesių, labai gailėdama piniginės, pakeičiau saloną, kuriame kiti plaukų dažai.
slinko man nežmoniškai. kas mėnesį vonia užsikimšdavo, nors mano plaukai tik iki pečių. pakeičiau dažus ir viskas ok. visoms skirtingai. tiesiog mano pažįstamų tarpe daug kieno atsiliepimai nekokie. o jei naudojat ir tinka tai ir ok. pinigų sutaupot.

Dabar jau nenaudoju, nes plaukai po sviesinimu ir taip pavarge, tai perejau prie beamoniakiniu ax.gif na nezinau, gal mano plaukai ir stiprus buvo, nes is tikro dazydavau sviesiai, paskui juodai, galiausiai raudonai su palette, nenaudojau isvis plaukams jokiu priemoniu papildomu ir dziaugiausi plaukais rolleyes.gif nors dabar su palette pati nedazyciau, bet taip kategioriskai neteigiu, kad nupliks jau visos nuo ju smile.gif
As ir po loreal profesionaliu paplikau gerokai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 12 gruodžio 2009 - 11:08
QUOTE(Malena @ 2009 12 10, 15:08)
Negasdink,as kaip tik rytoj zadu bandyt savo naujaji sampuna...
user posted image

Sampunas tikrai patinka,neturiu jokiu priekaistu rolleyes.gif
Atsakyti