Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių parduotuvės

Gal galit pasidalinti patirtimi, kaip specifini humanos drabuzeliu kvapa panaikint? Skalbiau net kelis kartus, bet neisnyksta schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Elija* @ 2012 04 24, 16:41)
Nu nemaciau jokiu drakiu del tu rubu po 12 lt. Kazkaip pas mus mandagiai susisuka hihihi.gif

telsiuos jau pries atidaryma nemazas burys susirenka
Papildyta:
QUOTE(rsc @ 2012 05 02, 20:36)
Gal galit pasidalinti patirtimi, kaip specifini humanos drabuzeliu kvapa panaikint? Skalbiau net kelis kartus, bet neisnyksta schmoll.gif

tai kad visi tie kvapai gan lengvai issiplauna, ipylus kokio lenor manau nebeturetu jaustis
Atsakyti
QUOTE(veiducka @ 2012 05 02, 21:12)
tai kad visi tie kvapai gan lengvai issiplauna, ipylus kokio lenor manau nebeturetu jaustis

man nepavyko schmoll.gif todel prasau pagalbos, gal kas turit daugiau patirties?
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2012 05 02, 22:30)
man nepavyko schmoll.gif todel prasau pagalbos, gal kas turit daugiau patirties?

Aš tai perskalauju persil skalavimo skyčiu arba BOS milteliais. Jie ale naikina bakterijas. Ir man po jų panadojimo, kvapų nesijaučia ax.gif
Šiaip dar skaičiau, kad su soda perskalaut gerai, panaikina bakterijas. tai gal ir kvapus panaikintų g.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2012 05 02, 21:36)

Vėdinimas atviram ore labai padeda smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Ar tik pas mane viena humana.lt puslapis neveikia? g.gif
Atsakyti
del kvapu- tai man geriausia panaikina skalbimo priemones kur zalia varlyte nupaisyta....dabar nepasyciau tikslaus pavadinimo sad.gif
Atsakyti
Gal kas zinote kokios kainos nuo siandien Vilniuje? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2012 05 07, 09:51)
Gal kas zinote kokios kainos nuo siandien Vilniuje?  bigsmile.gif

Šiandien, rodos, 12 Lt buvo unsure.gif
Atsakyti
Sia savaite prekes kainuos nuo 12lt. iki 5lt. thumbup.gif
Atsakyti
O po 1lt kada? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotika117 @ 2012 05 08, 19:35)