Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių parduotuvės

QUOTE(Sophi @ 2010 09 11, 08:32)
1.kuo jis pasireiškia g.gif

2.šlamšto daug, bet jei netingi ieškot, gali rast gerų daiktų. Patinka, kad daiktai parūšiuoti, o ne jovalas kaip kai kuriose kitose parduotuvėse. Žodžiu, "Humana" tikrai ne blogiausias variantas smile.gif

1.ta savaite buna daugiau avalynes ir tekstiles(bet velgi avalynes kategorija prastesne)
2.As sakau atsakingai,nes pries 4-5 metus buvo tikrai patys ruba geresni.Humana turi savo rusiavima centra jie juk prekiauja ne tik LT bet ir urmu ir LT ir i kitas salis isveza.Kategoriju rubu isrusiavimu yra visokiu,bet paskutinius metus suprasteje-taip atrasti galima,bet esme rasiau,kad pries tiek metu atrasti buvo galima daug daugiau ir patys rubai buvo geresni 4u.gif Neskaitant,kad kainos uzkeltos 4u.gif ir kartais nepagristai 4u.gif Ka gali siais laikais prisitaikes su nuolaida nauja nusipirkti,aisku nekalbu apie itin zymias firmas,bet velgi jie is senesniu kolekciju.
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 09 11, 10:59)
Neskaitant,kad kainos uzkeltos 4u.gif ir kartais nepagristai 4u.gif

Dėl kainų sutinku - be nuolaidų beveik nekyla ranka pirkt ax.gif
Ka gali siais laikais prisitaikes su nuolaida nauja nusipirkti,aisku nekalbu apie itin zymias firmas,bet velgi jie is senesniu kolekciju.

Naujas naujam nelygu - mūsų parduotuvėse už protingą kainą kokybiškų drabužių labai mažas pasirinkimas. Man geriau geros kokybės dėvėtas nei prastos naujas.
Dėvėtų parduotuvėse dažniausiai ieškau tik universalių drabužių, kurių neveikia mados vėjai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 09 11, 09:12)
Dėl kainų sutinku - be nuolaidų beveik nekyla ranka pirkt ax.gif

Naujas naujam nelygu - mūsų parduotuvėse už protingą kainą kokybiškų drabužių labai mažas pasirinkimas. Man geriau geros kokybės dėvėtas nei prastos naujas.
Dėvėtų parduotuvėse dažniausiai ieškau tik universalių drabužių, kurių neveikia mados vėjai smile.gif

o kai buna nuolados,tai dazniausiai patys perliukai buna ispirkti-pirmomis dienomis per nauja asortimenta,o siaip tai per pirma diena geresni rubai isperkami.
Siais laikais gaudant nuolaidas ir perkant sezono gale puikios kainos buna ir nauju ir kokybisku 4u.gif
Rubu kokybei as irgi esu gan griezta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 11 rugsėjo 2010 - 10:23
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 09 11, 11:17)
Siais laikais gaudant nuolaidas ir perkant sezono gale puikios kainos buna ir nauju ir kokybisku 4u.gif

Kokias parduotuves išskirtumėt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 09 11, 09:35)
Kokias parduotuves išskirtumėt mirksiukas.gif

is rubu sau senai nieko nepirkau-neradau patinkamo ir tinkamo is nauju rubu, visokie "skuduriukai"netenkina doh.gif schmoll.gif geriau jau nieko tada-ka randu kartais tai Europoje City parduotuveje,sportinius perku nike firmos irgi per ispardavimus(jau sistema zinau kada ir kaip bus biggrin.gif nors jei labai reikia perku ir is naujos kolekcijos kai tik atsiranda)vaikams perkus rubus is UCB(nuolaidos pagaunu nerealias, is naujos kolekcijos)batus is ecco,bet perku batus sezono gale,tada buna geros nuolaidos.Cia tokie pagrindiniai dalykai,beje vasara buvau atradusi padoria parduotuve-labai mazai deveti rubai,kainos superines 4u.gif viskas tvarkinga,rubu nedaug,parduotuvyte maza.
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 09 11, 10:52)
Cia tokie pagrindiniai dalykai,beje vasara buvau atradusi padoria parduotuve-labai mazai deveti rubai,kainos superines 4u.gif viskas tvarkinga,rubu nedaug,parduotuvyte maza.

Na na, laukiam parduotuvėlės pavadinimo ir/arba adreso blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(1cesna1 @ 2010 09 11, 10:50)
Na na, laukiam parduotuvėlės pavadinimo ir/arba adreso  blush2.gif

nori,kad isduociau lotuliukas.gif o jei rimtai neziuriu as i adresa,kam jis man g.gif einu tiesiai i ta parde mirksiukas.gif fabijoniskese mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas žinot, pagal kokį principą "Humanoj" skelbiami laimingi pusvalandžiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 10 01, 18:07)
Gal kas žinot, pagal kokį principą "Humanoj" skelbiami laimingi pusvalandžiai ax.gif

jokiu principu mirksiukas.gif nera nustatyto laiko,valandos mirksiukas.gif dazniausiai tada kada buna daugiau zmoniu.
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 10 01, 20:16)
jokiu principu mirksiukas.gif nera nustatyto laiko,valandos mirksiukas.gif dazniausiai tada kada buna daugiau zmoniu.

O kiek maždaug kartų per dieną?
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 10 01, 20:20)

Aha butu idomu g.gif As paskutini karta,kai buvau,tai papuoliau i ta laiminga laika thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2010 10 01, 18:20)

paprastai buna 2 kartus,per ispardavimines savaites 3-4 kartus mirksiukas.gif
Atsakyti