Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių parduotuvės

QUOTE(Jūros Deivė @ 2012 09 11, 17:36)
Šiandien kyštelėjau nosį Trakų g. Na baisu, nėra į ką žiūrėti... Gal pastebėjote, kur būna geriausias pasirinkimas Vilniuje? Šiandien laimingo pusvalandžio metu - 20 proc. nuolaida  smile.gif

Kokybės prasme tai visur daugmaž tas pats. Trakų g. dar ir ploto mažai, tai ir pasirinkimas atitinkamas.
Iš paskutinės siuntos išsirinkau tik kašmyrinę skarelę, o apėjau daug. Prekės visur prastokos atrodė. Avalynė apskritai tragiška, o kainos neadekvačios doh.gif
Atsakyti
as tai parasiau ten ta lapuka kad noriu gaut naujienas kada nuolaidos ir t.t ir negaunu doh.gif nors po to maciau buvo ir 30 pr doh.gif doh.gif
Atsakyti
jie informacijso apie nuolaidas e-mailu niekad nesiuncia smile.gif nezinau net kam tuos kontaktus renka...gal kai dideli kieki tures prades siusti pagaliau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GreenLady: 13 rugsėjo 2012 - 14:17
tikrai girdejus kad siuncia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūros Deivė @ 2012 09 11, 17:36)
Šiandien kyštelėjau nosį Trakų g. Na baisu, nėra į ką žiūrėti... Gal pastebėjote, kur būna geriausias pasirinkimas Vilniuje? Šiandien laimingo pusvalandžio metu - 20 proc. nuolaida  smile.gif

Kiek teko matyt ir girdet is paciu Humanos darbuotoju, geriausias pasirinkimas buna Karoliniskiu ir Antakalnio Humanose. Antakalnyje buvau labai seniai, bet Karoliniskiu tai tikrai yra geras pasirinkimas ir labai daug prekiu. Nors man patogiau prie Satrijos ar Kalvariju turgaus, bet geriau patiko Karoliniskese. Turguj aplamai pasirinkimas "skuduryno" lygio (net geresnes kokybes), ten geriausia eiti, kai prekes 5 ir maziau...
Kalvariju g. paskutini karta maziui nupirkau ziemine striuke uz 32 Lt, super pasiseke thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JolkaM: 13 rugsėjo 2012 - 16:44
QUOTE(Minela* @ 2012 09 13, 14:49)
as tai parasiau ten ta lapuka kad noriu gaut naujienas kada nuolaidos ir t.t ir negaunu doh.gif  nors po to maciau buvo ir 30 pr doh.gif  doh.gif

QUOTE(GreenLady @ 2012 09 13, 15:17)
jie informacijso apie nuolaidas e-mailu niekad nesiuncia smile.gif nezinau net kam tuos kontaktus renka...gal kai dideli kieki tures prades siusti pagaliau smile.gif

Aš buvau užpildžiusi tą lapelį ir tikrai gaudavau į el., paštą naujienas, bet nusibodo ir atsisakiau, nes jau pati įkirtau sistemą, kada kokios nuolaidos smile.gif

QUOTE(JolkaM @ 2012 09 13, 17:43)
Kiek teko matyt ir girdet is paciu Humanos darbuotoju, geriausias pasirinkimas buna Karoliniskiu ir Antakalnio Humanose. Antakalnyje buvau labai seniai, bet Karoliniskiu tai tikrai yra geras pasirinkimas ir labai daug prekiu.

Aš užeinu beveik į visas Vilniuj, bet kokybės tendencijų nepastebėjau unsure.gif Kai netingi vaikščiot ir ieškot, visur gėrių gali rast ax.gif
Atsakyti
Noriu pasitikslinti - nuolaidu sistema tokia ar klystu: nauja siunta ir pirma savaite nuolaidu nera, tada II savaite laimingi pusvalandziai, III - 30-50% nuolaidos, IV-V sav. nuo 12 iki 1 lt?
Man labausiai patinka 50%, tai galvoju kada cia jau bus ta nuolaida, jei nauja siunta rugsejo 3 d., nes ju psl nieko neraso...

Atsakyti
Man ir labiausiai patinka 50pr biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(barbarise @ 2012 09 14, 16:24)
Noriu pasitikslinti - nuolaidu sistema tokia ar klystu: nauja siunta ir pirma savaite nuolaidu nera, tada II savaite laimingi pusvalandziai, III - 30-50% nuolaidos, IV-V sav. nuo 12 iki 1 lt?
Man labausiai patinka 50%, tai galvoju kada cia jau bus ta nuolaida, jei nauja siunta rugsejo 3 d., nes ju psl nieko neraso...

Taip 4u.gif Kitos savaitės 2-oj pusėj turėtų būt 50 proc. nuolaidos smile.gif
Atsakyti
buvau sian viename H kuistuke - siaubas siaubas ir nera i ka ziureti doh.gif
rubai apsiburbuliave, istampyti, isbluke, kaip is centrifugo istraukti arba '89 metu doh.gif jokiu lobiu verysad.gif
Atsakyti
o as buvau ir neblogai apsipirkau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
as niekada H jokiu lobiu nerandu, tai cia man ir ne naujiena, kad siandiena ne isimtis biggrin.gif
bet kad tokie tragiski rubai (su dar labiau tragiskomis kainomis), tai dabar net gaila tu keleto praleistu minuciu ten doh.gif smile.gif
Atsakyti