Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių parduotuvės

QUOTE(Tomienė @ 2013 01 27, 22:15)
o be reikalo  cool.gif yra keli nauji dėvėtų tinklai, ir penkiagubai mažesnėm kainom  mirksiukas.gif kad ir trys parduotuvės mieste, bet kainos atžvilgiu pirmauja, o ir kokybė geresnė  rolleyes.gif

Nu jau nu jau.. Tai visoms idomu, kur ka naujo galima aplankyti smile.gif
Atsakyti
Jokios temos daugiau neradau tokio pobūdžio parduotuvių tema, tad manau nieks nesupyks, jei karts nuo karto paminėsim ir kitus "taškus" mirksiukas.gif o ir tema neįpareigojanti tik apie Humaną kalbėti cool.gif

Šiuo metu mano favoritė Vilniuje, Šiaurės miestelyje, PC Parkas, II aukšte. Minusai: II aukštas, su vežimėliais sunkiai užkilsit, bendros matavimosi kabinos ir nesurūšiuoti rūbai, t.y. jei vaikiški-tai nuo naujagimio iki paauglystės, nesurūšiuoti nei berniukai/mergaitės, nei maikutė/striukė, nei spalva. Viskas kabo kartu, dėl to ilgai reikia knistis doh.gif suaugusiems daug maž prarūšiuoti, bet norėtųsi bent jau pagal sezoniškumą. Negalima atsiskaityti kortele unsure.gif
Pliusai: nerealiai mažos kainos, daug geros kokybės, didelis pasirinkimas, ir tėvelių/vaikų laukimo zona thumbup.gif čia iš vis super, ypač kas su mažyliais, o ir vyrų daug laukiančių, kas TV žiūri, kas su vaikais žaidžia, vaikams veiklos irgi yra thumbup.gif nereikia vaikų kankint ir tampyt su savim, palikai ten, vis akį užmesdama rolleyes.gif bet ta zona tik vienoj salėj, nors kitoj salėj yra žaislų skyrius, bet ten nelabai turbūt darbuotojai apsidžiaugtų, jei vaikai imtų žaislus žaisti g.gif Kas dar g.gif daug erdvės, paieškose nereikia stumdytis šiknom, eilės toliau viena nuo kitos, žmogaus neužkabinsi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 01 28, 00:29)
Jokios temos daugiau neradau tokio pobūdžio parduotuvių tema, tad manau nieks nesupyks, jei karts nuo karto paminėsim ir kitus "taškus"  mirksiukas.gif o ir tema neįpareigojanti tik apie Humaną kalbėti  cool.gif

Smagu wub.gif Ypač dėl veiklos vaikams drinks_cheers.gif pas mus manau nieko panašaus nėra dar doh.gif
Atsakyti
Man rodos čia Kauno adresas g.gif

Prekybos miestelyje „Urmas“ (Elektrėnų g. 1D, Baltoji galerija, 4 salė) Darbo laikas: I-VI 9:00-18:00
VII 9:00-15:00

Dar yra Rudaminoje g.gif bent jau FB jų tinklapyje merginos dalinosi kokybe
Atsakyti

[/quote]

O apie Rudamina esi daug girdejusi, bet kur ten ta parduotuve? g.gif blush2.gif g.gif blush2.gif g.gif
Atsakyti
[quote=zifara,2013 01 31, 11:39]
[/quote]

O apie Rudamina esi daug girdejusi, bet kur ten ta parduotuve? g.gif blush2.gif g.gif blush2.gif g.gif
[/quote]
Mados angaras 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Tomienė @ 2013 01 28, 00:29)

Pliusai: nerealiai mažos kainos, daug geros kokybės, didelis pasirinkimas,

Su viskuom sutinku, bet del sito pasigincysiu biggrin.gif Kainos taip, mazos, bet kaikuriu darbuziu kokybe tai jau nekokia schmoll.gif Pvz, kabo megztukas, su skyle - kaina -9 lt..
Arba nunesioti vaikiski marskineliai - 4-5 lt. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2013 01 27, 10:03)
Bet pirkėjų trūkumu jie, manau, nesiskundžia, tai ir kelia kainas aukštyn rolleyes.gif

Aš irgi pritariu. Dairiausi vyriškų ir moteriškų batų. Jei už gana padėvėtus prašo apie 100 lt, tai tikrai nėra ko net eiti į Humaną.
Atsakyti
QUOTE(apuokiuk@s @ 2013 01 31, 13:02)
Su viskuom sutinku, bet del sito  pasigincysiu biggrin.gif Kainos taip, mazos, bet kaikuriu darbuziu kokybe tai jau nekokia  schmoll.gif  Pvz, kabo megztukas, su skyle - kaina -9 lt..
Arba nunesioti vaikiski marskineliai - 4-5 lt.  ax.gif

visokių yra, bet tokių kainų kaip Humanoj nemačiau schmoll.gif
Va ir šiandien, kabo Humanoj puskailiniai ryži, nu ką aš žinau g.gif kaina 465 lt blink.gif bent jau karakulio būtų, o ten tokie pusilgiu kailiu, nu ir ne lapės schmoll.gif pledas 100x120 cm 16 lt doh.gif aš manau kad kainos perlenktos cool.gif juk visos matėt akcijas pledų tiek maxej, tiek IKI po penkis Lt, medžiagytė ta pati unsure.gif

Aš Humaną aplankau tik paskutinę savaitę, jei nepamirštu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 01 31, 15:21)
visokių yra, bet tokių kainų kaip Humanoj nemačiau  schmoll.gif
..
Aš Humaną aplankau tik paskutinę savaitę, jei nepamirštu  blush2.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Parduotuvėj kartais su akcijom gali naujus rūbus nusipirkti pigiau nei Humanoj kai atveža prekes blink.gif Kad kainos kokybės neatsitinka - tai faktas.
Ir aš jei nepamirštu užsuku paskutinę savaitę paneršt biggrin.gif
Atsakyti
Na, nežinau nežinau - paskutinę savaitę ten vieni ryzai būna likę unsure.gif
Atsakyti
Paskutinę savaitę toks jausmas, kad skudurus parduoda, ypač suaugusiems doh.gif aš tik vaikams žiūriu, po namus ir darželį labai gerai sueina po litą ar du thumbup.gif dar kartais pavyksta ir kokį gerą viršutinį rūbą vaikui surasti bigsmile.gif bet šiaip žiūriu kuo toliau-tuo baisiau unsure.gif
Atsakyti
Ar teko kam nors jau lankytis Kaune, mados angare? smile.gif
kaip ten sekėsi prekintis? ar tikrai randate gerų prekių? kaip dėl tos matavimosi kabinos,nes mane tai ji varo į neviltį.. :/
Atsakyti