Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėtų drabužių parduotuvės

Pasaulio drabužiai

Žemynos g. 18 (PC "Kubas")
Gegužės 25, 26 d. - visos prekės po 5 Lt.
Gegužės 27, 28 d. - visos prekės po 4 Lt.
Gegužės 29, 30 d. - visos prekės po 3 Lt.
Gegužės 31 d., Birželio 1 d.- visos prekės po 2 Lt.
Atsakyti
Man reik suknelės į vestuves lotuliukas.gif Gal žinot kuriuose kuistukuose Kaune geresnis pasirinkimas? Nusišausiu, niekaip nerandu verysad.gif
Atsakyti
Aš vis neblogų suknelių pastebiu mados angare, Vilniuje, bet dydžiai man netinkami irnesakyk.gif

O kokios nuolaidos dabar Humanoj? berniokui reikia kelnių/šortų vasarai, prasidėjo karstymasis medžiais, dvi dienos ir užpakalio nebėr doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2013 04 05, 13:24)
Dalinuosi informacija, gal ką nors sudomins

Centime, tikiuosi nesupyksite, kad taip atvirai jus cituoju blush2.gif

aš dėl šitos informacijos pikta jau antra savaitė. buvo pas mus Vilniuj Rubija. kainos normalios - pirmadienį - 59Lt, o šeštadienį - 9Lt. bet dabar ėmė ir padarė rinktinių rūbų parduotuvę su grandiozinėm kainom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 05 22, 16:41)
O kokios nuolaidos dabar Humanoj? berniokui reikia kelnių/šortų vasarai, prasidėjo karstymasis medžiais, dvi dienos ir užpakalio nebėr  doh.gif

jokių - naujas asortimentas 4u.gif Vakar buvau užsukusi, tai papuoliau ant laimingo pusvalandžio (-20 proc., bet geresnės kokybės rūbams netaikoma)
Papildyta:
Li, tai bent asortimentas pasikeitė, ar rūbai kokie buvo, tokie ir yra, o kaina šoktelėjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2013 05 22, 18:27)
Li, tai bent asortimentas pasikeitė, ar rūbai kokie buvo, tokie ir yra, o kaina šoktelėjo g.gif

va šito nežinau, taip supykau dėl pakilusių kainų, kad nebuvau dar ten kol kas. o šiaip gerai būdavo. šeštadienis, po 9lt/kg prekės, tai tiek visko nebrangiai nusipirkdavau, ech... nu gal šį savaitgalį nuvažiuosiu, tada daugiau papasakosiu ką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaliaakee @ 2013 05 22, 18:27)

buvau šiandien. tai ir asortimentas pasikeitęs, bet ir kainos aišku šoktelėjusios. vaikiškų sumažinta, man pasirodė, o daugiausia tai moteriškų, bet tokių proginių daugiausiai. nu ir šiaip yra visokių tokių gerų, madingų.
bet kiek gi tų proginių reikia... viena suknelė, vieni bateliai ir viskas.
o mano vaikui labiau reiktų kokių šortukų, maikyčių vasarai ir pan...
nes kainos irgi atitinkamos. naujos prekės 199Lt/kg, po savaitės - 159lt/kg, dar po savaitės 109lt/kg. ir dar po savaitės - 59lt/kg. o dar po savaitės viskas iš naujo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Li: 25 gegužės 2013 - 13:06
Dėl Rubijos, kažkada rašiau, buvau tik vieną kartą trečiadienį (prieš mėn. 2-3), tai toks šlamštas doh.gif Nusipirkau tik vieną majkutę su biseriu, bet ir tai paaiškėjo, kad biseris krenta biggrin.gif Dabar apeinu Rubiją per 100 metrų biggrin.gif
Atsakyti
Ar Mados angaras suprastėjęs, ar čia tik mums taip pasitaikė? Vaikiškų ir vyriškų pasirinkimas nekoks, moteriškų kokybė nuvylė unsure.gif
Atsakyti
Gal zinote kokios dabar nuolaidos Taikos g. parduotuveje.. ax.gif
Atsakyti
Dėl "Mados angaro" ir aš pastebėjau, kad kaip diena nuo nakties skiriasi, dabartinis pasirinkimas nuo pirmų mėnesių.
Ir labai nemaloniai buvau nustebinta, kai vaikiška avalynė yra užrašyta po 7 litus, o man padavėja sako " ne, šitie batai - 12Lt". Iš principo neimiau. Ir įtariu buvo paskutinis apsilankymas, nes jau 3 paskutinius kartus, nieko gero nerandu.
Atsakyti
Kada Kauno Humanose jau prasidės išpardavimai po 12Lt ir t.t.? g.gif
Atsakyti