Gal žinot mažeikiuose šiandien kokios kainos humanoje?

Bet pastebejau, kad Kaune nelabai buna priekiu po 2-1lt, nes maziausia kaina tai 3lt kiek esu macius, o raso kad ir po lita.. ar neuztaikiau cia taip?

QUOTE(l'imperatrice @ 2011 07 16, 20:48)
Bet pastebejau, kad Kaune nelabai buna priekiu po 2-1lt, nes maziausia kaina tai 3lt kiek esu macius, o raso kad ir po lita.. ar neuztaikiau cia taip? 

1-2 Lt būna 1-2 paskutines siuntos pardavimo dienas, taigi dieną ar dvi per 5 savaites

Bet sms tai dar nei sykio negavau su tokiom nuolaidom, tai teks palakstyt dazniau

07.27 - 07.28 30proc.
07.29 - 07.31 50proc.
KAUNAS
07.29 - 07.31 50proc.
KAUNAS

Aktuali tema,daznai tenka uzsukti ypac kai viskas buna po pora litu ir rasti daug geru daiktu.Tik kazkaip ziuriu tema apmirusi...Gal atsiras zinanciu kada nauja siunta Kaune bus?
QUOTE(Aimaimoko_Yume @ 2011 11 04, 22:11)
Aktuali tema,daznai tenka uzsukti ypac kai viskas buna po pora litu ir rasti daug geru daiktu.Tik kazkaip ziuriu tema apmirusi...Gal atsiras zinanciu kada nauja siunta Kaune bus?
Buvo lygtai spalio 24 diena.Ir vis dar brangus rubai

Sveiki, gal žinote kokios dabar nuolaidos Kaune? Niekaip nepavyksta atidaryti tinklalapio ir pasižiūrėt.

o aš šiandien radviliškyje netyčia aptikau laiminga pusvalandi ir viskas buvo po 2 lt, tik tiek kad gal mažiau pasirinkimo nei kituose miestuose. bet gerai vietoj 24 lt nusipirkt už 6 lt.
QUOTE(ramiai! @ 2011 11 09, 14:58)
Sveiki, gal žinote kokios dabar nuolaidos Kaune? Niekaip nepavyksta atidaryti tinklalapio ir pasižiūrėt. 

Siandien buvau, visom prekem -30%
QUOTE(onyte777 @ 2011 11 09, 15:06)
o aš šiandien radviliškyje netyčia aptikau laiminga pusvalandi ir viskas buvo po 2 lt, tik tiek kad gal mažiau pasirinkimo nei kituose miestuose. bet gerai vietoj 24 lt nusipirkt už 6 lt.
as vakar buvau siauliuose tai visos prekes po 3lt. tik gaila, kad reikiamo dydzio vaikisku nera ten nieko. visi garzus maziukai ar jau dideli. ant musu nieko nera. sake kad siandien jau naujos prekes.