QUOTE(sssssss @ 2009 03 21, 00:11)
Labai ačiū už išsamią info
Jo, žinau, kad reiktų kuo mažiau kontaktuot su vaikiuku ir jo daiktais, bet kažkaip vis užsimirštu ir pasiglaustau, tai vėl ka

Dar vaistinėj bandysiu pasikonsultuot ir pabandysiu gaut Purelan.
Taip pat labai ačiū už tą nuorodą

Pažiūrėjau ten cinko oksidas saugus yra, bet jis turbūt tik šiaip pasausina, ta prasme pačios bacilos negydo.
Nu žiūrėsiu, ačiū labai
man yra buvę tos pūslelinės...kažkaip nesureikšminu, jei reikia kuo- tai pasitepu...kremukai vietiškai veikia....nors man vistiek pats geriausias vaistas- dantų pasta, aišku tik pajautus pirmajį niežėjimą....iškart sustabdo
Papildyta:
QUOTE(Radmilė @ 2009 03 21, 08:45)
Labas rytas
Man iskilo klausimas del anspeniu. Manoji labai nugrauzus spenelius buvo, kad tiesio negalejau maitinti, jau buvau pradejusi nusitraukineti piena, bet paskui atradau anspenius, man tai atrode labiau priimtina negu nusitraukinejimas. Ar nepripras vaikelis prie ju , ar paskui nekils problemu del kruties emimo. dabar stengiuosi bent pradeti maitinti su anspeniu, paskui nusiimu, kartais mazoji nereguoja, o kartais ime rekti ir meta kruti, tik as nezinau ar ji tai daro del pilvo diegliu, ar cia jau pripratimas
maniškė nepriprato....nors kartais sukandus dantis pamaitindavau ir be jų....bet jau naudojau ir juos kada norėjau, kad nekraujuotų......bet nebijok....tas skausmas laikinas...vienoms anksčiau- kitoms vėliau praeina....man 4 sav. jau nebeskaudėjo....
Papildyta:
QUOTE(Radmilė @ 2009 03 21, 08:45)
o kartais ime rekti ir meta kruti, tik as nezinau ar ji tai daro del pilvo diegliu, ar cia jau pripratimas
ir dėl to ir dėl to gali būti....maniškė irgi kartais neimdavo su antspeniu...tai sukąsdavau dantis ir duodavau be...kitą žindymą vėl užsidėdavau, kad apgydyt...kantrybės
Papildyta:
QUOTE(Belty @ 2009 03 21, 10:19)
Tai nera nei vieno vaisto, kuris uzmusa herpes-nes tai yra virusas. Visi esami vaistukai tik slopina nemalonius pojucius
man asmeniškai visai susdabdo puslytės kilimą, jei pastebiu iškart.....
Papildyta:
QUOTE(Shatura @ 2009 03 20, 22:58)
Sveikos, mamytes

Mums su pieneliu viskas lyg ir gerai.
Tik vat mazoji dabar pradejo "kabet ant papo"

. kiaura diena gali gulet isikabinusi speneli. ir nevalgo, o siaip i burnyte paemusi laiko. retkartemis ir ciulpia. Ar gali taip buti, kad pradzioje nekabejo, o dabar pakibo?
Tikriausiai siaip sau laiko mama uz vienos vietos, kad niekur nelakstytu, o salia butu
normalu