Ankstyvieji pas mane jau tikruosius lapelius leidžia."Benito" reiks gabent kur vėsiau,žada tysti,"Promyk" dar palepinsiu šiluma.Nors kai patys kūrenam tai ne problema ir vėsiau ir šilčiau padaryt.O kas dėl salotų,jei ne gūžinės tai gūželių niekad ir nesuks.
Laba diena - jungiuos ir aš prie naujų namučių Mano pomidoriukai jau išlindę . Kokio 1,5 cm jau . Nuo šiandien nebedengsiu ir pratinsiu prie balkono po truputį . Mano pirni metai daržinikavimo - tai padauginau pasėt . Kaip juos praretint . Sėjau į durpinius kvadratukus - ir įkišau ne po 1 - o po 2 sėklytes ir kaip nekeista - beveik visur po 2 ir išdygo . Ką daryt ... po 1 išraut ... turbūt
Sveikutes,jei priimsit ir as kartu su jumis auginsiu pomidorus.Maniskiai jau su keturiais lapeliais,tai as juos paliejau dezutese "universaliu papildu",kad stipresni daigai butu.O jei man isdygsta ju perdaug,tai as pincetu labai atsargiai istraukiu silpnesnius daigus.
Laba diena - jungiuos ir aš prie naujų namučių
Mano pomidoriukai jau išlindę . Kokio 1,5 cm jau . Nuo šiandien nebedengsiu ir pratinsiu prie balkono po truputį . Mano pirni metai daržinikavimo - tai padauginau pasėt . Kaip juos praretint . Sėjau į durpinius kvadratukus - ir įkišau ne po 1 - o po 2 sėklytes ir kaip nekeista - beveik visur po 2 ir išdygo . Ką daryt ... po 1 išraut ... turbūt