Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(vdapr @ 2009 03 23, 19:56)
... ui kaip as bijau....  rolleyes.gif

cia gal tik tu bijai, vaikui turetu patikt, daug chebrantu bus ir viskas ciki. tik pratink jau nuo dabar prie tos minties kad tu nuvesi ji, jis pabus su vaikais aukletojom, pamiegos pietu ir tu jau lauksi, galu gale gali pasiimt pries pietu miega ane? pusdienis su vaikais greit praleks. papasakok kad i darzeli irgi ateina kaledu senis, velyku bobute
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 03 23, 20:50)
cia gal tik tu bijai, vaikui turetu patikt, daug chebrantu bus ir viskas ciki. tik pratink jau nuo dabar prie tos minties kad tu nuvesi ji, jis pabus su vaikais aukletojom, pamiegos pietu ir tu jau lauksi, galu gale gali pasiimt pries pietu miega ane? pusdienis su vaikais greit praleks. papasakok kad i darzeli irgi ateina kaledu senis, velyku bobute

butent, kad as labaiau uz ji bijau...
O del ruosimo tai taip... pradesiu is anksto kalbet... ryt eisiu darban preanest kad as nuo balandzio atostogauju... kaip tik viena pasta pribaigsiu... o kito nepradesiu... gerai cia iseina.... ax.gif

Atsakyti
Labas žiežuliuk matau kad skaitai parašyk kaip tu kas naujo gal jau sveikint reik g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
labas spygliuk ir kiti mamukai, as tik sian grizau is savo kelioniu. Taip keista cia saltyje, Ispanijoj buvo 22 silumos, beveik vasara. Labai daug visokiu geru ispudziu prisisemiau. Kolkas dar lekiu, skubu, tvarkaus. Ryt i darbus, mokslus, tai kai aprimsiu ir viska susideliosiu prisesiu normaliau parasyti smile.gif Bet jusu ivykius seku idemiai, per atostogas prisesdavau bent porai minuciu paskaitinet, kaip gyvenat smile.gif

beje, Spyglej, tavo svorio pasiekimai nerealus, na ir valia turi, taip ir toliau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziezulele @ 2009 03 23, 21:42)
labas spygliuk ir kiti mamukai, as tik sian grizau is savo kelioniu. Taip keista cia saltyje, Ispanijoj buvo 22 silumos, beveik vasara. Labai daug visokiu geru ispudziu prisisemiau. Kolkas dar lekiu, skubu, tvarkaus. Ryt i darbus, mokslus, tai kai aprimsiu ir viska susideliosiu prisesiu normaliau parasyti smile.gif Bet jusu ivykius seku idemiai, per atostogas prisesdavau bent porai minuciu paskaitinet, kaip gyvenat smile.gif

beje, Spyglej, tavo svorio pasiekimai nerealus, na ir valia turi, taip ir toliau  4u.gif

ačiū ačiū žiežuliuk lauksim tavo ilgesnių postų. Gal kelionė į naudą išėjus bus ir sveikinimus reiks siųst mirksiukas.gif
Atsakyti
vdapr - mano pirmus daržo įspūdžius žinai - rašiau seniau. Reikia tikėtis, kad grupės auklėtojos bus Žmonės. Nes maniškė dabar tai dar eina kaip į lažą, jei žino, kad bus "piktoji" auklėtoja. Bet eina. Sukandus dantis paduoda jai ranką ir nupėdina grupėn.... Nors po truuuuputį tie reikalai gerėja, pati auklėtoja matau keičiasi, o aš vis Miglei seku pasakas prieš miegą biggrin.gif , "apie mergytę, kaip pas gydytoją važiavo" ir "apie mergytę, kaip į darželį ėjo". Niu ir taip kasdieniškai smulkmeniškai visą veiklą atpasakoju. Veikia thumbup.gif . Vakar pas gydytoją atsilaikė didvyriškai thumbup.gif .

O man jaučiu vis tik sinusitas - skausmas ojojojjj. Reiks varyt po darbo į skyrių, gal ką rimtesnio patars. Nes dabar tai sinupretą geriu.
Atsakyti
LAba, mamukai 4u.gif
Vaivos juosta, tikrai pasirodyk daktariukams, nejuokauk unsure.gif
Vdapr, visad mes jaudinams labiau negu musu vaikai. Nusiramink, viskas tavo sunaiteliui bus gerai. Juk jam su vaikais tikrai bus smagu mirksiukas.gif Maniskiui tai uzeidavo, kad net prasydavo, kad ilgiau neateiciau pasiimt, kaip jam patiko darzely ax.gif Vdapr, kaip tau sekasi su dietomis?
Rugseje, is kur tu tiek fantazijos turi g.gif . Man tavo darbeliai aukstasis pilotazas ax.gif
Ziezuliuk, sveika sugrizus 4u.gif . LAuksim tavo pasakojimo ir nuotraukeliu.
KAip kiti mamukai laikosi?

Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 03 23, 10:25)
Sveikutes
As vakar gryzau is lt,buvau pas dieduka laidotuvese verysad.gif

Buvau pas savo Mazyli ant kapelio.
Rence,musu Mazyliai palaidoti tose paciose kapinese.Vakar buvo grazi diena eidama nuo Kevinuko kapelio pamaciau labai grazu angeliuka,nutariau prieiti prie jo paziureti.Ir paziurejus supratau kad ten tavo vaikuciai verysad.gif Teilsisi Jie Ramybeje Musu Visi Mazuciai verysad.gif
Vakar vyras buvo su Lukuciu susitike su psihologejos akimis ir Lukucio elgesys parode,kad jam viskas gerai 4u.gif Jis nedepresuoja
Va tiek naujienu is manes si karta.

Sveikos,
gabrieliuk, iš tiesų ten mano angeliukai ilsisi verysad.gif Kai rinkau angelėlį ant dukrelės kapelio, nė nenumaniau, kad taip greitai pas ją ir broliukas nukeliaus cray.gif cray.gif cray.gif
Šiandien skambinau gydytojui ir jis patvirtino, ką įtarė,-kad mūsų mažylis mirė dėl plaučių užsikimšimo kraujo krešuliukais. Vėl viską prisimenu, vėl iš naujo pergyvenu tą košmarą...
Mūsų sūnuko istoriją aprašysiu vėliau, nes dabar turiu bėgti į polikliniką susileisti vaistukų-širdelė tabaluoja, tai gydytoja mildronato prirašė verysad.gif Ir vyras vis pasiskundžia širdies skausmais, bet jis kaip ožys užsispyręs ir pas gydytojus neina-kad nors nesusirgtų...
vaivos juosta - nejuokauk su tom ligelėm, nes kai kada geriau gerti rimtesnius vaistus, nei palikti infekciją negydytą, ir dar nėštumo pradžioje nono.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 03 23, 17:27)
NLedi, kokių vaistukų tu pirkai? Aš iki dabar tai tempą mušiau Panadolio suspensija ( bet maniškė tai labai daug geria, tai dėl skysčių trūkumo nėra taip baisu), tempa pakyla dažniausiai tik vakare ir paryčiais. Dabar išrašė antibų.

Sveika. Pirkau Amoxaciliną (Hiconsil), tai plataus veikimo spektro, ir visai gerai padėjo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2009 03 24, 09:54)
Rugseje, is kur tu tiek fantazijos turi g.gif . Man tavo darbeliai aukstasis pilotazas ax.gif

na koks cia pilotazas g.gif , tiesiog kol vaikas kompu zaide, tai kad nesinervint uzsiemiau biesdeluskem ax.gif , nes mane labai nervina tie kompiuteriniai zaidimai doh.gif
mazgius pareiske man, kad kaledu senio prasys 3io pleisteisino, sakau a tu isprotejai? kitiem vaikam dovanu neliks doh.gif . tai sako mama as dabar jam laiska parasysiu kad pradetu taupyt doh.gif lotuliukas.gif
mano "maziuka" gi vis dar reik kartais aprenkt, tai sakau ka tu darytai be manes doh.gif . nu sako verkciau lotuliukas.gif
MB baisiai susinervines, tai keikes kaip velnias, o mazgius mokykloj doh.gif . MB bedos uzkale modelio variklis ant "stendo", tai kazi ar spes siemet susitvarkyt , bo suma nejuokinga apie 10tukst lt reikia doh.gif , o remeju neturim, tai parkes ji ima juodai, jau SB ir auklejau, sakau ka mes kalti kad sugedo, liepiau neissikraudinet namie, nes as kai pradesiu maza nebus
Atsakyti
Vaivos juopsta ziourek savo sveikateles... 4u.gif

Su mano dietom prasti reikalai... bet bent jau stengiuos valgyt per pus maziau.... doh.gif

Rugseje... reik kartais visus vyrus i vieta pastatyt... drinks_cheers.gif

Kitoms mergytems geros dienos.... 4u.gif
Atsakyti
Labutis, visoms mamytems. mano maziukas miega, tai prisedau pasisveciuot pas jus. sveikateles visiems ligoniukams. saugokit save. orai is ties baisus, jau ir nuotaika genda- taip norisi saules.atrodo tokia nupiepus esu, kad net pikta, tik nuo saldytuvo neatsitraukiu niekaip. zadu stot ant dietos, gal leliukui nebus blogai. baigesi mano didiesiems atostogos, tai ir vel megaujuosi ramybe. triuksmausim vakare, kam pamokos, kas darzelio "meiles "ispudziais dalinsis. bet tai ir yra gyvenimo grazumas smile.gif . visoms mamytems po 4u.gif .
Atsakyti