Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

Kaip faina sandrynja - tavo direktoriukė pati jau valgo thumbup.gif wub.gif Gero judviem pasivaikščiojimo 4u.gif
Krismante, žiūriu dar niekaip negali patikėt kad bus mergytė wub.gif Kaip faina turėsi padėjėją thumbup.gif Ir jums gero pasivaikščiojimo 4u.gif
Rugsėje, man neatidarė to puslapio doh.gif Kažkaip įdomu pasidarė, kad mūsų duomenys gali būti visiems prieinami, juk ten ir asmens kodas yra ir kita privati informacija blink.gif
Spyglej, ką nusprendėt? Ar kulniuosi į darbelį? O vyras eis iki 2 metų ar iki 3, jei eis?
Vaivos juosta man rodos kad nesmirdės tau toj sienoj, paprasčiausiai išgąsdino gerokai pelę ir ji pabėgo smile.gif
Atsakyti
Geros krismantės naujienos smile.gif. Ir aš laukiu pasimatymo su savo stebukliuku.

Reiktų langus gal kelis nusivalyt - su viena diena neapsidirbsiu, reikės išsiskirstyt dienom po kelis.

Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2009 04 02, 12:08)
Rugseje, o lenkuose tikrai viskas taip pigu, ar cia tik  mitas?

lenkiskos prekes tikrai daug pigiau, bet va importas ten gali kainuot ir brangiau nei pas mus. todel pries vaziuojant reik pasidomet kokios cia kainos
pavardinsiu
zvakiu viduriukai pas mus 3lt (dideli) , ten - 1.60
kubush vaik sultys (plasmasinis but su zaliu kamsciu) - ten 1.50lt
paukstienos krutineles file (be kauliuku, skuriukiu)- 12lt, kumpukai vist apie 7lt, ketv- 5.50
parukyta file paukstienos, jautienos- 12-16lt, na pas mus 26-40
rukyti sonkauliai kiaul, su daaaaug mesos - apie 10lt
nosines po 10st pakiuku- 1.5-3lt( bet geros su mikiais , kvepiancios ir pan)
sprest pacioms ar pigu ar ne
kava ten brangesne, cukrus panasia kaina, gal gabaliukais apie 4lt kg kainuoja ten
priklauso nuo to kur pirkt

QUOTE(krismantas @ 2009 04 02, 12:27)

dziaugiuos uz tave thumbup.gif

QUOTE(žvelsa @ 2009 04 02, 13:30)
Rugsėje, man neatidarė to puslapio  doh.gif

man ir dabar neatidaro
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 04 02, 13:36)
Reiktų langus gal kelis nusivalyt - su viena diena neapsidirbsiu, reikės išsiskirstyt dienom po kelis.

turi metu turek ir proto doh.gif , nepabegs tie langai pailsek geriau, nei paskui nagus grauzt kai apsirgsi, juk vejas dar saltokas
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 04 02, 13:47)
turi metu turek ir proto doh.gif , nepabegs tie langai pailsek geriau, nei paskui nagus grauzt kai apsirgsi, juk vejas dar saltokas

Tai aš bent iš vidaus.... blush2.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
Krismante,dziaugiuos uz tave wub.gif kaip fainai butu viena mergyte tarp daug vyruku,ir dar maziausia thumbup.gif
Rugseje,gera paso kopija lotuliukas.gif o jau nuotraukyte doh.gif
Sandrynja,tavo mergyte saunuole,kad pati jau valgo thumbup.gif
Vaivos juosta,tavo vyras tikras medziotojas lotuliukas.gif tik grobis labai jau smulkus ax.gif
i lenkija vaziuot gal labiau apsimoka tiem kas arciau sienos gyvena,mesyte tai tikrai pigesne,o zvakiu viduriukus as ir cia pigiai perku,tiesiai is fabriko mirksiukas.gif
Na o MB vakar nuliudino,nuo geguzes 1d. vel prasideda komandiruotes,si kart baltarusijoj,ir daug ilgesnes,namo gris tik kas trys savaites verysad.gif gal nenuciuos stogas nuo vienatves doh.gif
geros dieneles visom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrute @ 2009 04 02, 14:37)
Vaivos juosta,tavo vyras tikras medziotojas lotuliukas.gif tik grobis labai jau smulkus ax.gif

prasideda komandiruotes,si kart baltarusijoj,ir daug ilgesnes,namo gris tik kas trys savaites verysad.gif gal nenuciuos stogas nuo vienatves doh.gif

lotuliukas.gif

doh.gif ojeiiiiii ilgi tarpai....... Na, bet kai krizės metas - svarbu darbas. Išlauksit. 4u.gif
Atsakyti
sveikutes visos 4u.gif graži dienelė saugokit save nestuke.gif ,nu jau pasas lotuliukas.gif lotuliukas.gif blink.gif :lotuliukas:malonu susipažinti ačiū vaivos juostai 4u.gif be to, na pas jus vyriokai kovingi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 04 02, 14:58)
lotuliukas.gif 
doh.gif  ojeiiiiii ilgi tarpai....... Na, bet kai krizės metas - svarbu darbas. Išlauksit.  4u.gif

aisku islauksim mirksiukas.gif tik as nelabai turesiu kuo uzsiimti,na bet priesaky vasara ir augantis pilvukas,manau neteks liudeti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrute @ 2009 04 02, 14:37)
Na o MB vakar nuliudino,nuo geguzes 1d. vel prasideda komandiruotes,si kart baltarusijoj,ir daug ilgesnes,namo gris tik kas trys savaites verysad.gif gal nenuciuos stogas nuo vienatves doh.gif
geros dieneles visom  4u.gif

na taviskis po triju savaiciu gris, o MB prasideda po savaites drifto treniruotes tai sake nuo kitos savaites jau pasiruoses gyvent garaze doh.gif lotuliukas.gif dirbt ir naktim kad tik spet i treniruote, drifto sezonas iki rugsejo, tai irgi beveik viena, tiek kad vaikis yra dar ir MB pavalgyt gris

eik savanore bulviu sodint, darzu daryt bigsmile.gif ir nauda bus ir laikas greit prabegs. gal kartais reik ten pas juos virejos ?pasiklausk rolleyes.gif
Papildyta:
as itariu apsirgau doh.gif , tempa kyla pamazu, liulys bega, galva cypia, akyse zvaira darosi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 04 02, 15:28)

* eik savanore bulviu sodint, darzu daryt bigsmile.gif  ir nauda bus ir laikas greit prabegs. gal kartais reik ten pas juos virejos ?pasiklausk rolleyes.gif

**as itariu apsirgau doh.gif , tempa kyla pamazu, liulys bega, galva cypia, akyse zvaira darosi  doh.gif

* Man tai langų valyt neleidi, o žydrutę varai bulvių sodint - tigi mes su žydrute kolegės nestuke.gif . biggrin.gif

** Įkalk iš karto kokio gripexo, kad abiau neįsisirgtum.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 04 02, 13:36)

Biesas neraus tų tavo langų kad Velykoms liks nevalyti, galėsi rudenį nusivalyt. biggrin.gif Pasaugok save, nekilnok į aukštį rankų.
Žydrute, o tu dažniau pas mus užsuk ar dar kokios veiklos prigalvok kai vyro nebus namie mirksiukas.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2009 04 02, 15:28)
as itariu apsirgau doh.gif , tempa kyla pamazu, liulys bega, galva cypia, akyse zvaira darosi  doh.gif

Kaip nefaina unsure.gif Sveikatos tau rugsėje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 04 02, 15:35)
* Man tai langų valyt neleidi, o žydrutę varai bulvių sodint - tigi mes su žydrute kolegės  nestuke.gif  .  biggrin.gif 

doh.gif nu va pamirsau, lineikos nesimato, matomai man ne tik persalimas bet ir alshaimeris prasidejo ax.gif
nu tadum siuvinet kryziuku pradet reik tongue.gif , laiko mazai dar bus
Atsakyti