Įkraunama...
Įkraunama...

Kaišiadoryse pavasaris :)

QUOTE(TeQuiLa @ 2011 10 21, 18:25)
kurioje vietoje statotes?

del baseino man irgi pradzioje buvo baugu, o ir visi aplinkui gasdino, kad  2 metu vaika susargdinsiu is baseino ziema i lauka isvedusi, bet nieko panasaus nebuvo  schmoll.gif aisku tinkama apranga turi buti. Dabar maniskei jau beveik 5 meturkai, tai tame laikotarpyje nuo 2 iki 5 metuku esame kelis kartus paslogave ir vaikisko sirupelio nuo kosulio pora kartu paragave.

Mes SB "Girele" ,o kur jus?
Atsakyti
QUOTE(ldain @ 2011 10 21, 16:22)
Laba  rolleyes.gif na dekui,zinosiu. Na as turbut ir pas tokia nesirasyciau,arba uzsirasius susipykciau smile.gif o kaip jums mamytes gyvenimas kaisiadoryse,ka veikiat laisvu laiku? Kur nueinat apart maisto prekiu prduotuviu?  ax.gif

va va,sunku priparsti didmiescio zmogui provincijoj ax.gif nes pramogu cia nelabai rasi,bet juk su leliuku pagrindine pramoga bus pasivaiksciojimai parkely,mieste,miske biggrin.gif tik kai ugtels reikes kazko daugiau,o tada i Kauna smile.gif

QUOTE(ilja @ 2011 10 21, 18:34)
O kur čia boulingas atsidarė? Kažkaip neteko girdėti g.gif
Nors aišku, aš ne vietinė, aš kaimietka  biggrin.gif

is kokio kaimo,tamsta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inga777 @ 2011 10 21, 22:37)
is kokio kaimo,tamsta bigsmile.gif

Antakalnyje mes bazuojamės ax.gif

Atsakyti
QUOTE(ldain @ 2011 10 21, 19:54)
Mes SB "Girele" ,o kur jus?

mes is kaimo biggrin.gif truputi uz Gudienos.
Atsakyti
QUOTE(ldain @ 2011 10 21, 12:47)
Tai va tame ir blogybes,kad neateis sesutes. Na dar yra laiko apsisprendimui. As kai visai kaisiadoriu nepazystu,neramu del gydytoju,nes savo vaikui norisi geriausio smile.gif bet aisku,reikia tiketis,kad daznai ju paslaugu neprireiks smile.gif

Sveika prisijungusi smile.gif Suprantu tavo būseną, nes prieš 4 metus ir aš atvažiavau čia gyventi visai iš kito miesto (tolimesnio nei Kaunas). Čia IŠVIS NIEKO nepažinojau ir nežinojau, teko su visais susipažinti. Tai va forumas padėjo labai.
Prisirašiau pas gydytoją Baltakį. Na dalinai įdomus žmogus, bet kol kas neteko nusivilti.. Patinka kad nekiša iš karto vaistų, savotiškai viską paaiškina, jei reikia - lengvai duoda siuntimus rimtesniams tyrimams.
Lankiausi ir nėštumo metu čia, t.y visokie ten tyrimai ir t.t (na tik jau pas ginių į Kauną važinėjau, nes ten ir gimdžiau). Tai man patiko kad viskas vietoje čia, visi tyrimai greitai atliekami, seselės malonios. O dabar rūpinasi leliuku, nereikia nei vardo sakyti kai ateinam, bendrauja gana šiltai smile.gif Tai kol kas esu patenkinta jų paslaugomis wink.gif

QUOTE(ldain @ 2011 10 21, 16:22)
Laba  rolleyes.gif na dekui,zinosiu. Na as turbut ir pas tokia nesirasyciau,arba uzsirasius susipykciau smile.gif o kaip jums mamytes gyvenimas kaisiadoryse,ka veikiat laisvu laiku? Kur nueinat apart maisto prekiu prduotuviu?  ax.gif

Na iš tikro pasiknisus veiklos yra ir čia, nors miestas ir nedidelis. Svarbu netingėti ir rodyti noro wink.gif Yra Kaišiadorių mamyčių klubas, renkamės penktadieniais. Pradėjau lankyti nėščia, o dabar jau su vaiku ateinu smile.gif Su vaikučiais paskui galima lankyti muzikines mokyklėles, kaip mes Tagretuką biggrin.gif Yra jogo, aerobikos, jei tik domina smile.gif Yra baseinas, kurį ir ruošiamės pradėti lankyti, tikiuos vaikui patiks wink.gif
Na dėl pasivaikščiojimų, tai aišku tinka parkelis, arba jau iki ežero nukeliauti takeliais wink.gif
O jei ko norisi rimčiau, tai jau kaip dauguma - Kaunas.
Atsakyti
QUOTE(BiZė @ 2011 10 23, 19:28)

Na iš tikro pasiknisus veiklos yra ir čia, nors miestas ir nedidelis. Svarbu netingėti ir rodyti noro wink.gif Yra Kaišiadorių mamyčių klubas, renkamės penktadieniais. Pradėjau lankyti nėščia, o dabar jau su vaiku ateinu smile.gif Su vaikučiais paskui galima lankyti muzikines mokyklėles, kaip mes Tagretuką biggrin.gif Yra jogo, aerobikos, jei tik domina smile.gif Yra baseinas, kurį ir ruošiamės pradėti lankyti, tikiuos vaikui patiks wink.gif
Na dėl pasivaikščiojimų, tai aišku tinka parkelis, arba jau iki ežero nukeliauti takeliais wink.gif
O jei ko norisi rimčiau, tai jau kaip dauguma - Kaunas.

Laba,
O kur renkates, ka veikiat? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ldain @ 2011 10 24, 11:45)
Laba,
O kur renkates, ka veikiat? smile.gif

Renkamės penktadieniais, Tagretuko patalpose. Gedimino gt čia, netoli Šeimos centro.
Ką veikiam smile.gif Šnekamės aktualiomis temomis, geriame kavutę, saugome vaikus, kad galvų nenusisuktų biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes
idain, kurioje gileres sb namuka statotes? bigsmile.gif
Mes tik sodininkaujame ten
Atsakyti
ar jau kuri buvot boulingo žaist kur naujai atsidare? kaip kainos, aplinka, ko dar ten gero yra? smile.gif
Atsakyti
Picerija, SPA, kubilas ant stogo
Atsakyti
Sveikos,
Nežinau kiek dar yra skaitančių šitą temą..

Gal žinote kokią merginą/moterį kuri norėtų prižiūrėti 1,1 metų berniuką pusę dienos du kartus ar kartą savaitėje.. Na čia pagal susitarimą.. Ieškau patikimo žmogaus ir ilgam.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kartitiesa @ 2011 10 28, 14:52)
ar jau kuri buvot boulingo žaist kur naujai atsidare? kaip kainos, aplinka, ko dar ten gero yra? smile.gif

Buvau.. uoj nerekomenduoju ten eiti... Ten paskutine vieta kur eiciau Kaisiadoryse... Parodija.. biggrin.gif Aplinka.. bent jau man nejauki, bet cia zinoma ne problema, bet jau aptarnavimas... g.gif Kaip jums "Latte" kava per siaudeli gerti? A? Na man tai naujiena buvo biggrin.gif vietoj saukstelio - saudelis! biggrin.gif
O kai uzsakoma viena didele pica 4 vaikams .. atnesa.. pica ir viena sakute su peiliu.. hmm.. doh.gif
ai.. ir meniu reikia paciam susirasti, nes niekas neatnesa... ir uzsisakineti reikia paciam lakstyti iki baro, nes niekas neateina... VA taip tam baulinge..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivuzele: 07 sausio 2012 - 21:07