QUOTE(ldain @ 2011 10 21, 12:47)
Tai va tame ir blogybes,kad neateis sesutes. Na dar yra laiko apsisprendimui. As kai visai kaisiadoriu nepazystu,neramu del gydytoju,nes savo vaikui norisi geriausio

bet aisku,reikia tiketis,kad daznai ju paslaugu neprireiks
Sveika prisijungusi

Suprantu tavo būseną, nes prieš 4 metus ir aš atvažiavau čia gyventi visai iš kito miesto (tolimesnio nei Kaunas). Čia IŠVIS NIEKO nepažinojau ir nežinojau, teko su visais susipažinti. Tai va forumas padėjo labai.
Prisirašiau pas gydytoją Baltakį. Na dalinai įdomus žmogus, bet kol kas neteko nusivilti.. Patinka kad nekiša iš karto vaistų, savotiškai viską paaiškina, jei reikia - lengvai duoda siuntimus rimtesniams tyrimams.
Lankiausi ir nėštumo metu čia, t.y visokie ten tyrimai ir t.t (na tik jau pas ginių į Kauną važinėjau, nes ten ir gimdžiau). Tai man patiko kad viskas vietoje čia, visi tyrimai greitai atliekami, seselės malonios. O dabar rūpinasi leliuku, nereikia nei vardo sakyti kai ateinam, bendrauja gana šiltai

Tai kol kas esu patenkinta jų paslaugomis
QUOTE(ldain @ 2011 10 21, 16:22)
Laba

na dekui,zinosiu. Na as turbut ir pas tokia nesirasyciau,arba uzsirasius susipykciau

o kaip jums mamytes gyvenimas kaisiadoryse,ka veikiat laisvu laiku? Kur nueinat apart maisto prekiu prduotuviu?
Na iš tikro pasiknisus veiklos yra ir čia, nors miestas ir nedidelis. Svarbu netingėti ir rodyti noro

Yra Kaišiadorių mamyčių klubas, renkamės penktadieniais. Pradėjau lankyti nėščia, o dabar jau su vaiku ateinu

Su vaikučiais paskui galima lankyti muzikines mokyklėles, kaip mes Tagretuką

Yra jogo, aerobikos, jei tik domina

Yra baseinas, kurį ir ruošiamės pradėti lankyti, tikiuos vaikui patiks

Na dėl pasivaikščiojimų, tai aišku tinka parkelis, arba jau iki ežero nukeliauti takeliais

O jei ko norisi rimčiau, tai jau kaip dauguma - Kaunas.