Įkraunama...
Įkraunama...

Kaišiadoryse pavasaris :)

mes ir jau apsilankeme pas Edita, patiko ti drinks_cheers.gif ek man, tiek vaikui. Labai kantri, svelni, mokanti bndrauti su vaikais. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif
Labai reikia Jūsų pagalbos, gal kuri žinot veterinaro num. kuris atvažiuoja iš Kauno.
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
girdėjau Kaišiadoryse atsirado Zumba,gal žiot ką tiksliau? Kurioj vietoj,kada būna užsiėmimai ir pan? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tagete @ 2012 06 05, 15:29)
sveikos,
gal kurios turi patirties su Spindulio darzelio aukletojom is 7 gr: Lione Ciesiuniene ir Genute Žičiuviene. tik auklytes pavardes nezinau. Gal teko ka girdet  g.gif  nuo rudens panasu, kad bus maniskio aukletojos, tai pirminis vaizdas pasirode nekoks  schmoll.gif  blush2.gif

maniskis praeitais metais buvo septintoje grupeje! Man labai patiko, nors ir buvo problemu bet su aukletojomis greitai pakalbedavau ir issiaiskindavau

Atsakyti
QUOTE(*Susana* @ 2012 10 14, 14:18)
Sveikos,
girdėjau Kaišiadoryse atsirado Zumba,gal žiot ką tiksliau? Kurioj vietoj,kada būna užsiėmimai ir pan?  4u.gif

manau, ji vyksta tame sporto klube, kur buvusio viešbučio patalpose yra g.gif

Gal žinote, ar vyks šiemet baseine užsiėmimai priešmokyklinukams? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TeQuiLa: 15 spalio 2012 - 17:17
QUOTE(TeQuiLa @ 2012 10 15, 18:16)
manau, ji vyksta tame sporto klube, kur buvusio viešbučio patalpose yra  g.gif

Gal žinote, ar vyks šiemet baseine užsiėmimai priešmokyklinukams?  bigsmile.gif

Ta prasme, kur su mamom? - tai jau vyksta: penktadienį 18, o šeštadienį 10.30.
Atsakyti
Sveikos,
gal kas iesko 1kamb buto nuomotis?
Atsakyti
QUOTE(ldain @ 2012 10 17, 12:13)
Sveikos,
gal kas iesko 1kamb buto nuomotis?

Laba diena,

Ar dar ieškot nuomininkų Kaišiadoryse? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nerita0412 @ 2012 10 22, 15:56)
Laba diena,

Ar dar ieškot nuomininkų Kaišiadoryse? smile.gif

Laba, ieskom ieskom smile.gif
Atsakyti
Gal galėtumėt parašyt savo tel. į mano emailą( neringa.stelmokaite@gmail.com)? Ir dar ar nebūtų problema, kad laikom katę? Ji jau daugiau nei 2m ir nieko neplėšo ir nevarto:)
QUOTE(ldain @ 2012 10 23, 11:42)
Laba, ieskom ieskom smile.gif

Atsakyti
QUOTE(nerita0412 @ 2012 10 23, 13:40)
Gal galėtumėt parašyt savo tel. į mano emailą( neringa.stelmokaite@gmail.com)? Ir dar ar nebūtų  problema, kad laikom katę? Ji jau daugiau nei 2m ir nieko neplėšo ir nevarto:)

Parasiau smile.gif
Atsakyti
Labas. Vakar Pamierio apylinkėse dingo juodas beveislis maždaug labradoro dydžio šuo (tik smulkesnių kaulų gerokai). Buvo su juodu odiniu antkakliu.

Gali būti, kad nusigavo į Antakalnį, Pravieniškes ar panašiai. Gal net pasiekė pačius Kaišiadoris ar aplinkines vietoves. Arba kas nors galėjo pasigauti ir nusivežti su savim, nes šuo gražus ir draugiškas.

Jei kas nors ką nors žinot, matėt, girdėjot, labai prašau pranešti. Gal turit minėtose vietovėse draugų, giminių ir pažįstamų, paklausinėkit jų. Gal kas sugavo ir priglaudė, o gal pas ką nors atsirado naujai suaugęs juodas šuo.

eigu ką žinote, skambinkite numeriu 8 648 57904. Atsilyginsim. Šuo labai mylimas ir laukiamas namuose.
Atsakyti