Įkraunama...
Įkraunama...

Soliariumai, 3 tema

QUOTE(_auxulka_ @ 2009 04 09, 14:53)
tada tikrai į gulimą ir ant šono vis pakeldama kojikes lyg liptum laiptais, kad ta vieta įsitemptu ir gal kremą su tinglingu naudoti, nes jis greičiau kimba ir nenusiplauna kaip su bronzatoriais  blush2.gif

Tinglingas man thumbup.gif bet va tik viena beda, as su juo savo uzpakaliuko tept negaliu, nes po to pora valandu net prisest neiseina doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Mertise @ 2009 04 09, 14:51)
As tai kaitalioju,kartais einu i stovima,kad  demiu nebutu,bet labiau patinka gulimam,nes labai tingiu stovet ten lotuliukas.gif nusipirkau uzvakar abonementa 100 min. uz 69lt thumbup.gif turejau 20% nuolaidu kupona,o taip 85lt kainuoja smile.gif

O kur cia taip pigiai jei nepaslaptis?
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 04 09, 13:58)
Pabandyk gulimam degindamasi kojas truputį per kelius sulenkt, išsitiesins tuomet ta raukšlė ir oda toj vietoj įdegs smile.gif

drinks_cheers.gif sutinku merginos,norint galima mirksiukas.gif bet man tai nėra svarbu,nes pačiai nekliūna,nesimto,tam reikia jau ypatingų pozų tongue.gif O gulimų nemėgstu,nes ten taaip išprakaituoju,kad visa šlapia,o paskui rūbus rengtis tik su servetkom apsivalius... doh.gif Dar kai imu ne po 8 min,tai...jau po kažkiek laiko slidinėju gulėdama ir degina.. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ♥willte♥: 09 balandžio 2009 - 13:04
QUOTE(Jolaida @ 2009 04 09, 13:00)
O kur cia taip pigiai jei nepaslaptis?

Solisun'e mirksiukas.gif bet ta nuolaidu kupona man atsiunte per kaledas,tai tik dabar ji panaudojau smile.gif kai imiau anksciau abonementa,uzpildziau ju sasiuvinyje savo varda pavarde,adresa ir tel.,tada nesupratau kam g.gif dabar supratau,malonu visgi kad tokias akcijas padaro smile.gif
Cia jokiu budu nenoriu juos reklamuoti,tiesiog konstatuoju fakta..
Atsakyti
Tinglingas gerai man,jei po to tas 3h nereikia žmonėse rodytis.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(♥willte♥ @ 2009 04 09, 13:05)
Tinglingas gerai man,jei po to tas 3h nereikia žmonėse rodytis.... lotuliukas.gif

as kai sunaudosiu savo kremus ,pirksiu su tinglingu,labai noriu isbandyt,nes gal tikrai gilesnis idegis bus g.gif bet ansciau su tinglingu tepiausi ir veida,kai nezinojau doh.gif ir maniau ,kad nuo soliariumo beria veida lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2009 04 09, 15:05)
Solisun'e mirksiukas.gif  bet ta nuolaidu kupona man atsiunte per kaledas,tai tik dabar ji panaudojau smile.gif kai imiau anksciau abonementa,uzpildziau ju sasiuvinyje  savo varda pavarde,adresa ir tel.,tada nesupratau kam g.gif  dabar supratau,malonu visgi kad tokias akcijas padaro smile.gif
Cia jokiu budu nenoriu juos reklamuoti,tiesiog konstatuoju fakta..

Gaila kad Alytuj jo nera verysad.gif

QUOTE(♥willte♥ @ 2009 04 09, 15:05)

Aha, as bunu kaip virtas vezys lotuliukas.gif ir cia tik tingling 2, o kazi kas po tingling 45 butu fear.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolaida @ 2009 04 09, 14:09)
Aha, as bunu kaip virtas vezys lotuliukas.gif ir cia tik tingling 2, o kazi kas po tingling 45 butu fear.gif

Nu va,aš 45 ir turiu,tai po pirmo karto galvojau mirsiu,nesupratau,kas darosi..jei reikia kur nors eiti po to,tai turi paprastą biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mertise @ 2009 04 09, 14:08)
as kai sunaudosiu savo kremus ,pirksiu su tinglingu,labai noriu isbandyt,nes gal tikrai gilesnis idegis bus g.gif  bet ansciau su tinglingu tepiausi ir veida,kai nezinojau doh.gif  ir maniau ,kad nuo soliariumo beria veida lotuliukas.gif

AaaūŪŪčČ unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(♥willte♥ @ 2009 04 09, 13:15)
Nu va,aš 45 ir turiu,tai po pirmo karto  galvojau mirsiu,nesupratau,kas darosi..jei reikia kur nors eiti po to,tai turi paprastą biggrin.gif
Papildyta:

AaaūŪŪčČ unsure.gif

tai jau tikrai,kol man nepaaiskino,kad negalima,tik kuna tept reikia doh.gif cia pries gerus 3 metus smile.gif bet nuo to laiko tinglinga kazkaip isvis bijau naudoti,vis su bronzantais perku kremukus,patinka,bet sakau ,reikes su tinglingu vel bandyt smile.gif
Atsakyti
Ir as dabar tik su bronzantais naudoju. Nusipirkau nesenai Chocolate Indulgence, tai labai thumbup.gif
Atsakyti
As turejau is AG beyond famous su 7 bronzantais tai super buvo ir zemuogem kvepejo wub.gif o dabar turiu is AG hot! bet nelabai jis man,be bronzantu,su kazkokiomis priemonemis skatinanciomis naturalu idegi,bet ne tingling,ne body blush,ir efekto jokio nepastebiu,tik kad apsaugo ir drekina oda,ir AG cheeky brown irgi su akcija pirktas smile.gif
Atsakyti

gal galite parasyti kaip tas kremas tiksliai vadinasi,ir koka kainike jo blush2.gif
nu oda tai atsigavo ,jau nera tu baisiu paraudimu kaip buvo...praejo tie nudegimai,aciu dievui thumbup.gif thumbup.gif ..
ryt vel keliausiu tai imsiu 8,bet baisiai bijau kad nenudegciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamute1988 @ 2009 04 09, 15:11)
gal galite parasyti kaip tas kremas tiksliai vadinasi,ir koka kainike jo  blush2.gif
nu oda tai atsigavo ,jau nera tu baisiu paraudimu kaip buvo...praejo tie nudegimai,aciu dievui  thumbup.gif  thumbup.gif ..
ryt vel keliausiu tai imsiu 8,bet baisiai bijau kad nenudegciau doh.gif

man tai keista, kai zmogus sako bijantis, kad nenudegtu rolleyes.gif juk negerai jei pries kelias dienas taip buvo, geriau padaryti pertrauka ir pradeti nuo maziau minuciu. bet jei vis delto nusprestumet eiti, tai manau daugiau kaip 6 min. nereiktu imti 4u.gif
Atsakyti