Įkraunama...
Įkraunama...

Soliariumai, 3 tema

QUOTE(Puikiausioji @ 2009 03 31, 19:02)
oi kaip gadinat veida, kas jum pasake tokia nesamone, kad eiti i soliariuma su pudra?  blink.gif  as nebent po kokiu 3 val tik tepuosi, niekada nei pries nei iskart po nesiteplioju, nes negerai veidui. schmoll.gif

as tai isvis ta vakara jau nebetepu su pudra, nes vis viliuosi, kad po nakties irus veidukas, bet kad nelabai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2009 03 31, 18:05)
as tai isvis ta vakara jau nebetepu su pudra, nes vis viliuosi, kad po nakties irus veidukas, bet kad nelabai  schmoll.gif

as irgi paprastai netepu, nebent ekstra atvejis, kad ir mineraline tik naudoju, bet vistiek man toks isitikinimas kad po solio negerai tepliotis. Bet kad degintis soliariume su pudra tai jau tikrai nebe isitikinimas, kad blogai, bet faktas. mirksiukas.gif
Atsakyti
O kaip del tu spuogu? Tikrai soliariumas VISISKAI juos panaikina einant 1 karta i savaite? Is pradziu is eiles kas antra diena eiciau 10 kartu. biggrin.gif
Atsakyti
Nu panos jus duodat,su pudra i soliariuma blink.gif ,dar negirdejau taip doh.gif lotuliukas.gif ,taip suvarysit veidelius,kad niekas nebepades biggrin.gif ,o paskui skundziasi,kad veido neidega lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Umbrella @ 2009 03 31, 17:07)
as su pudra einu i soliariuma, sako, akd geriau, apsaugo nuo uv. nors klausimas, ar apsaugo ar uzkemsa poras. va kazkaip susimasciau.

Kaip per pudros sluoksni imanoma idegti blink.gif
Atsakyti
Na as tai deginuosi be pudros, bet vis tiek veidas sunkiai idega unsure.gif
Atsakyti
Matyt, tikrai del to, jog veida daug dazniau ir kruopsciau valom (pieneliai, tonikai, skrabai ir pan,)... Reiks gal paeksperimentuot biggrin.gif Kokias dvi savaiteles nesidazyt, nesitepliot visokiais kremukais, nevalyt veido tonikais biggrin.gif Jauciu, jog po tokiu eksperimentu nuspresiu, jog geriau but baltaveide biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Only_ @ 2009 03 31, 21:06)
Na as tai deginuosi be pudros, bet vis tiek veidas sunkiai idega  unsure.gif

drinks_cheers.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif Esu visiskai zalia soliariumu kremuose. Tepuosi zinoma jais, bet koki soliariume pasiulo, toki ir imu, nesiginciju, nes nelabai ka nusimanau cia. doh.gif Radau internetine parduotuve, kur galima visokiu soliariumo kremu palyginus nebrangiai isigyti (pigiau nei soliariume kuriame lankausi), bet net neisivaizduoju kuri uzsisakyti. Kai paskaitai aprasymus, tai visi atrodo tiesiog stebuklingi smile.gif Gal patartumet ka nors is savo patirties? Mano oda tokia sviesoka, nors ne pati balciausia, bet idegu as sunkiai. Pirmus pora kartu einu i soliariuma po 5 min., nes kitaip veidas nusviltu, nors visam kunui tai tu 5 min. mazai, praktiskai jokios reakcijos nesimato. Paskui einu po 10 min. Vaikscioti i soliariuma stengiuosi kas antra diena. Tai turiu suvaiksciot taip 100 min, kad jau ir kojos paruduotu. Gal yra kokiu kremu su kuriais visa procesa pagreitint galima? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolaida: 01 balandžio 2009 - 13:38
Siandien leksiu pasikaitint po ziauriai ilgos pertraukos(kokie 3 menesiai gal, bet man tai daug) biggrin.gif biggrin.gif Siap deginimosi sezona sakiau atidaryiu nuo balandzio vidurio, kad geguzes 1 buciau siek tiek idegus ir deginsiuos iki geguzes vidurio, o paskui jau vasara(kuri mano idegiui jokio efekto neturi, nes as neturiu jegu guleti visa diena papludimy ant saules) blush2.gif bigsmile.gif Vat noreciau, kad tie soliariumai nekenksmingi butu, tada galeciau eit be sazines grauzties ir be nerimo susirgti onkologinem ar kitokiom ligom, bet vat nera taip. Siaip tik siais metais pradejau "rimtai" degintis, kazkur nuo rugsejo, ir iki pirmo sniego tai tikrai, o tada kai jau pilvas buvo i orandzinuma (kai pagalvoji kokia as kvaila buvau) o ant veiduko be soliariuminio idegio dar "tona" pudrikes nusprendziau keisti imidza ir nustojau vaiskciot i soliariumus, nustojau naudot dekoratyvine kosmetika ir kitaip alint oda. Ir beje nors veidas jau visiskai nubalo( ir man jei atvirai tai grazu ta balta oda, aisku prie konteksto, vasara balta oda nelabai vasariska, bet ziema man mielai aristokratiska lotuliukas.gif lotuliukas.gif ) pilvas dar siek tiek rusvas(pilvas pas mane isvis labai dega), tai galvoju, kad menesiuka pasideginsiu ir uzteks siems meteliams, o paskui soliariumu duris atversiu gal jau 2010 blush2.gif siaip abejoju ar pavyks tos rozines svajones lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Misse @ 2009 04 01, 17:28)
Siandien leksiu pasikaitint po ziauriai ilgos pertraukos(kokie 3 menesiai gal, bet man tai daug) biggrin.gif  biggrin.gif  Siap deginimosi sezona sakiau atidaryiu nuo balandzio vidurio, kad geguzes 1 buciau siek tiek idegus ir deginsiuos iki geguzes vidurio, o paskui jau vasara(kuri mano idegiui jokio efekto neturi, nes as neturiu jegu guleti visa diena papludimy ant saules) blush2.gif  bigsmile.gif  Vat noreciau, kad tie soliariumai nekenksmingi butu, tada galeciau eit be sazines grauzties ir be nerimo susirgti onkologinem ar kitokiom ligom, bet vat nera taip. Siaip tik siais metais pradejau "rimtai" degintis, kazkur nuo rugsejo, ir iki pirmo sniego tai tikrai, o tada kai jau pilvas buvo i orandzinuma (kai pagalvoji kokia as kvaila buvau) o ant veiduko be soliariuminio idegio dar "tona" pudrikes nusprendziau keisti imidza ir nustojau vaiskciot i soliariumus, nustojau naudot dekoratyvine kosmetika ir kitaip alint oda. Ir beje nors veidas jau visiskai nubalo( ir man jei atvirai tai grazu ta balta oda, aisku prie konteksto, vasara balta oda nelabai vasariska, bet ziema man mielai aristokratiska lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ) pilvas dar siek tiek rusvas(pilvas pas mane isvis labai dega), tai galvoju, kad menesiuka pasideginsiu ir uzteks siems meteliams, o paskui soliariumu duris atversiu gal jau 2010 blush2.gif  siaip abejoju ar pavyks tos rozines svajones lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kaip as tave suprantu drinks_cheers.gif bet ka daryt jei netinka but baltai..tik eit ax.gif
Atsakyti
Ar as gerai jus supratau???jus einat i soliariuma prisitepusios pudros???? blink.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Vai2lka @ 2009 03 31, 07:34)
as po soliko veido ir neprausiu 3-5val , bet po to kasdien pudra ir prausimas tai gal ir isbalsta greit, nors net po soliko to kazkokio idegio nesimato  g.gif ech..
idomu ar to kremuko nera morkinis atspalvis  g.gif
as tai va toki uzsakiau, kadangi problemine oda tai sakau gal tiks toks smile.gif
http://www.tanforles...#Detailed_Image

o kokia kaina sio kremuko g.gif as siaip nenaudoju jokiu kremu,bet sakau gal reiktu g.gif bigsmile.gif
Atsakyti