Siandien leksiu pasikaitint po ziauriai ilgos pertraukos(kokie 3 menesiai gal, bet man tai daug)

Siap deginimosi sezona sakiau atidaryiu nuo balandzio vidurio, kad geguzes 1 buciau siek tiek idegus ir deginsiuos iki geguzes vidurio, o paskui jau vasara(kuri mano idegiui jokio efekto neturi, nes as neturiu jegu guleti visa diena papludimy ant saules)

Vat noreciau, kad tie soliariumai nekenksmingi butu, tada galeciau eit be sazines grauzties ir be nerimo susirgti onkologinem ar kitokiom ligom, bet vat nera taip. Siaip tik siais metais pradejau "rimtai" degintis, kazkur nuo rugsejo, ir iki pirmo sniego tai tikrai, o tada kai jau pilvas buvo i orandzinuma (kai pagalvoji kokia as kvaila buvau) o ant veiduko be soliariuminio idegio dar "tona" pudrikes nusprendziau keisti
imidza ir nustojau vaiskciot i soliariumus, nustojau naudot dekoratyvine kosmetika ir kitaip alint oda. Ir beje nors veidas jau visiskai nubalo( ir man jei atvirai tai grazu ta balta oda, aisku prie konteksto, vasara balta oda nelabai vasariska, bet ziema man mielai aristokratiska

) pilvas dar siek tiek rusvas(pilvas pas mane isvis labai dega), tai galvoju, kad menesiuka pasideginsiu ir uzteks siems meteliams, o paskui soliariumu duris atversiu gal jau 2010

siaip abejoju ar pavyks tos rozines svajones