Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanės!

QUOTE(wenita @ 2009 03 27, 11:57)
as kaip tik tai darau,jau beveik 2 metai doh.gif

beweijk 2 metaij..? oho kaijp ilgaij..? is kokios bandaij atvirsti spalvytes ..? ir i kokia.? bigsmile.gif
Atsakyti
As kartais irgi uzsinoriu naturaliso spalvos, prie pora metu buvau uzsimojus atsiauginti, bet kai pradejo atrodyti baisiai tai uzsidaziau lotuliukas.gif
o del sruogu tai man visa galva prisruogavo smile.gif kitakart kai eisiu vel dazyti, tai prasysiu tik virsutines prie saknu kad padazytu. o kiti plaukai naturalus ataugs bigsmile.gif tik dabar reiks plaukucius palepinti, kad sruogos nenutrupetu smile.gif
siaip atrode normali ta kirpeja, greitai, graziai daro, bet kazko nesusigaudant siandienoj doh.gif siule man padaryti taip, kai panos vaiksto - ant virsaus balti plaukai, o po apacia tamsus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 27, 13:19)
beweijk 2 metaij..? oho  kaijp ilgaij..? is kokios bandaij atvirsti spalvytes ..? ir i kokia.? bigsmile.gif

Buvau blondine labai sviesiai daziau,paskui pati nusidaziau tamsiai ruda spalva doh.gif pasimokiau,atrode baisiai,kur ne kur nukando tik plauka,tada nuejau i kirpykla,nudaze visus rudai,bet gavosi alergija man po kirpyklos,gal nuo dazu,nuo tada jau 2 metai nedazau,nusprendziau atsiauginti naturalius.mano naturalus tokie rudi i pilkuma,net nzn,bet va kazkaip man jie labai letai auga,ir galuose vistiek lenda buve sviesus,tai puse plauku tokie baisus,,bet nepasakyciau,kad ziauriai skirtusi spalva,tik pats plaukas ryskiai skiriasi,nes siurksti,nors jau kokius 4 kartus pakirpti normaliai,db mazadaug iki liemeneles uzsegimo ir nekirpsiu sakiau kokius metus,jei istversiu,labai noriu ilgu,nes kazkada pries mano eksperimentus tapti blondine buvo beveik iki liemenio doh.gif buvo mintis vel tapt sviesia,jau beveik skambinau i kirpykla,bet vis susilaikau,tikiuosi istversiu.sakiau,kai pradesiu zilti,tada ir dazysiu,o db pabusiu naturali.nors mano nuomone ir aplinkiniu,daug graziau atrodziau blondine,aisku ir daug daugiau buvo demesio,nes vistik sviesus plaukai labiau aki traukia cool.gif
Beje,pastebejau,kad mano naturalus ne taip sukasi,kas man labai patinka,o buve dazyti kaip skiralinis susisuka doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wenita: 27 kovo 2009 - 13:12
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 27, 13:19)
beweijk 2 metaij..? oho  kaijp ilgaij..? is kokios bandaij atvirsti spalvytes ..? ir i kokia.? bigsmile.gif

naturalios spalvos greiciau ir nesusigrazinsi - gi visi plaukai turi ataugti smile.gif jeigu per menesi apie 1cm, per metus tik 12 cm ataugs naturalios spalvos smile.gif o jei plaukai ilgesni ta iri uztruks pora trejeta meteliu
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 27, 14:11)
naturalios spalvos greiciau ir nesusigrazinsi - gi visi plaukai turi ataugti  smile.gif  jeigu per menesi apie 1cm, per metus tik 12 cm ataugs naturalios spalvos smile.gif  o jei plaukai ilgesni ta iri uztruks pora trejeta meteliu

tai vat doh.gif o dar kai vis pasikirpdavau tuos dazytus,tai atrodo,kad nebeauga doh.gif naudojau dzintars aliejuka,tai db pilnas priekis mazu garbaneliu,net nesusirisa man jos,ojjj kaip nervina,bet vadinasi auga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2009 03 27, 14:14)
tai vat doh.gif o dar kai vis pasikirpdavau tuos dazytus,tai atrodo,kad nebeauga doh.gif naudojau dzintars aliejuka,tai db pilnas priekis mazu garbaneliu,net nesusirisa man jos,ojjj kaip nervina,bet vadinasi auga thumbup.gif

as vitaminus geriau, kad plaukai greiciau augtu smile.gif tai rezultatas toks - plaukai ne velnio greiciau neaugo, tik ju daugiau pridygo doh.gif dabar ezys baigia nuaugti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 27, 14:18)
as vitaminus geriau, kad plaukai greiciau augtu  smile.gif  tai rezultatas toks - plaukai ne velnio greiciau neaugo, tik ju daugiau pridygo  doh.gif  dabar ezys baigia nuaugti  unsure.gif

blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 27, 13:09)
As kartais irgi uzsinoriu naturaliso spalvos, prie pora metu buvau uzsimojus atsiauginti, bet kai pradejo atrodyti baisiai tai uzsidaziau  lotuliukas.gif
o del sruogu tai man visa galva prisruogavo  smile.gif  kitakart kai eisiu vel dazyti, tai prasysiu tik virsutines prie saknu kad padazytu. o kiti plaukai naturalus ataugs  bigsmile.gif tik dabar reiks plaukucius palepinti, kad sruogos nenutrupetu  smile.gif
siaip atrode normali ta kirpeja, greitai, graziai daro, bet kazko nesusigaudant siandienoj  doh.gif  siule man padaryti taip, kai panos vaiksto - ant virsaus balti plaukai, o po apacia tamsus  doh.gif

oho, taij cia irgi seniau nesiodavo, pati taijp daziausi, pries nzn daujgybe metu . lotuliukas.gif dbr ne uz ka taijp nedazyciau .:)ir seijp nzn , nlb maciau, kad panos taijp vaijksciotu dbr ,smile.gif
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 27, 13:11)
naturalios spalvos greiciau ir nesusigrazinsi - gi visi plaukai turi ataugti  smile.gif  jeigu per menesi apie 1cm, per metus tik 12 cm ataugs naturalios spalvos smile.gif  o jei plaukai ilgesni ta iri uztruks pora trejeta meteliu

aa taij as suprantu , kad atsiauginti, ilgai uztrunka , ir kiek paaujga .smile.gif
as maniau, kad ji bando vis nusidazyti naturalia kaip jos plaukai spalvyte lotuliukas.gif taij ir galvoju kaip cia yra kad per 2 metus niekaijp nepavyksta . bigsmile.gif
as taij pirma ruosiuosi, nusidazyti, per kelis sykius, nu kol nuims, natural, ir tik tada auginti, nepatinka man tas kontrastas kaij skiriasi. niu as taijp esu dariusi, nusidaziau ir auginau .smile.gif bet neilgaij, uzsimaniau buti po to vel sviesi .wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 03 27, 14:21)

kas? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 27, 14:21)
oho, taij cia irgi  seniau nesiodavo, pati taijp  daziausi, pries nzn  daujgybe metu . lotuliukas.gif dbr ne uz ka taijp nedazyciau .:)ir seijp nzn , nlb maciau, kad panos taijp vaijksciotu dbr ,smile.gif
aa taij as suprantu , kad atsiauginti, ilgai uztrunka , ir kiek paaujga .smile.gif
as maniau, kad ji bando vis nusidazyti naturalia kaip jos plaukai spalvyte  lotuliukas.gif  taij ir galvoju kaip cia yra kad per 2 metus niekaijp nepavyksta .  bigsmile.gif
as taij pirma ruosiuosi, nusidazyti, per kelis sykius,  nu kol nuims, natural, ir tik  tada auginti, nepatinka man tas kontrastas kaij skiriasi.  niu as taijp esu dariusi, nusidaziau ir auginau .smile.gif bet neilgaij, uzsimaniau buti po to vel sviesi .wink.gif

nea,as atsiaugineju.bet sakau nera,kad labai skirtusi ta mano spalva,tik kai zinai,tai pastebi,o dazyti nenorejau,nes po tos reakcijos su dazais kuri laika prisibijojau,jei viskas butu ok,tai jau 100 kart buciau dazius biggrin.gif nebuciau tiek istverus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wenita: 27 kovo 2009 - 13:25
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 27, 14:21)

kad man taip.....
kiek geriu tų vitaminų, nelabai matau efekto...kaip mažai plaukų, taip mažai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 27, 14:21)
  niu as taijp esu dariusi, nusidaziau ir auginau .smile.gif bet neilgaij, uzsimaniau buti po to vel sviesi .wink.gif

galiu lazintis, kad ir si karta taip pat bus lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Monrutė @ 2009 03 27, 14:26)
kad man taip.....
kiek geriu tų vitaminų, nelabai matau efekto...kaip mažai plaukų, taip mažai lotuliukas.gif

pas mane plauku nemazai, tai ir nenoriu dar papildomo svorio ant galvos lotuliukas.gif kokius vitaminus geri? rolleyes.gif
Atsakyti