Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanės!

oho, kokie ilgi . bigsmile.gif wub.gif
bet ziuriu visos garbanes tamsiaplaukes . bigsmile.gif cia pas mus .smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 28, 13:33)
Aisku kazkiek atsigaus mirksiukas.gif  as irgi sviesiaode esu, tai tamsus plaukai dar labiau isbalina veida doh.gif  i soliariumus jau nevaikstau nes UK (ypac pakrantese) ir taip labai pikta saule, visi vezio bijo, cia tik savizudziai soliariumuose kepa unsure.gif  blink.gif

kokios visos garbanes,net pavydziu,amnksciau nekenciau plauku garbanotu o dabar noriu kad butu smulkios garbanos,man ziuriu is vis nebesigarbanoja,kai aliejus tepu ir balinu,nesumastau ka daryt su spalva plauku,esu tamsi naturali,buvau nusibalinus,dabar uztamsino,saknys vel sviesino,bet gaunas baisi spalva,ant pakausio jau natenu pilna,galvoju visus uztamsint ir augint sveikus,bet man negrazu tamsus,bet sviesus kazkaip spalva baisi gaunas,ir kukuoju
ot as ir esu balta kaip sutis,o mano plaukai naturalus juodi,bet kaip sene atrodau,bet su sviesiais irgi kazkaip negraziai,o tarpini varijanta neina padaryt,nes vis tiek reik tu balint kad padaryt sviesesnius nei juodi plaukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandutė: 28 kovo 2009 - 17:16
QUOTE(pandutė @ 2009 03 28, 15:14)
kokios visos garbanes,net pavydziu,amnksciau nekenciau plauku garbanotu o dabar noriu kad butu smulkios garbanos,man ziuriu is vis nebesigarbanoja,kai aliejus tepu ir balinu,nesumastau ka daryt su spalva plauku,esu tamsi naturali,buvau nusibalinus,dabar uztamsino,saknys vel sviesino,bet gaunas baisi spalva,ant pakausio jau natenu pilna,galvoju visus uztamsint ir augint sveikus,bet man negrazu tamsus,bet sviesus kazkaip spalva baisi gaunas,ir kukuoju
ot as ir esu balta kaip sutis,o mano plaukai naturalus juodi,bet kaip sene atrodau,bet su sviesiais irgi kazkaip negraziai,o tarpini varijanta neina padaryt,nes vis tiek reik tu balint kad padaryt sviesesnius nei juodi plaukai

Garbanos visada graziau ,tik reik jas moket sutvarkyt rolleyes.gif uzsitamsink (tik nepertamsiai jei sakei oda sviesi tavo) ir kelias sruogeles imesk ax.gif as pati tamsiais daziau (L'Oreal Casting Creme light brown be amoniako) ir kirpeja kelias sruogas ant virsaus padare bigsmile.gif veidas daug gyvesnis atrodo (ir visai neisblyskes) beto paskutini karta daziausi lapkricio men o atrodo kaip katik dazyta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 28, 15:13)
oho, kokie ilgi . bigsmile.gif  wub.gif

smile.gif
vieną šviesią pamenu iš anos temukės, tik nick'ą pamiršau doh.gif

QUOTE(pandutė @ 2009 03 28, 15:14)

aliejai tikrai tiesina, pastebėjau ir aš, tai tik galus tepu rolleyes.gif

o nebūtų išeitis sruogelės g.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 28, 15:13)
oho, kokie ilgi . bigsmile.gif  wub.gif

Monrute musu sviesi (baltas pavydas 4u.gif ) ax.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 03 28, 15:24)
aliejai tikrai tiesina, pastebėjau ir aš, tai tik galus tepu  rolleyes.gif

Gal blogai isskalaujat? g.gif (ar cia apie nenuplaunamus kalbat?) man nuo alieju kaip tik dar labiau susisuka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 28, 17:23)
Garbanos visada graziau ,tik reik jas moket sutvarkyt rolleyes.gif  uzsitamsink (tik nepertamsiai jei sakei oda sviesi tavo) ir kelias sruogeles imesk ax.gif  as pati tamsiais daziau (L'Oreal Casting Creme light brown be amoniako) ir kirpeja kelias sruogas ant virsaus padare bigsmile.gif  veidas daug gyvesnis atrodo (ir visai neisblyskes) beto paskutini karta daziausi lapkricio men o atrodo kaip katik dazyta ax.gif

tai va kad as idijote,jau buvo padare man visus tamsius ir kelios sviesios sruogos,na neblogai bet jau ne blondine,tai durne uzsimaniau pakeist kirpeja,tai vietoj saknu padazymo visus uztamsino,o dabar visi tamsus zalia kazkokia spalva ir saknis sena kirpeja padaze sviesiai bet as niekada visu nedaziau sviesiai tik sruogom,bet kad neina atitaikyt kad butu ir sviesiu ir tamsiu po lygiai,kazkaip gaunas arba is vis tamsus arba visi sviesus,bet sakau jai kad paliktu ir tamsiu,kad nenubalintu visu
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 28, 15:23)
Garbanos visada graziau ,tik reik jas moket sutvarkyt rolleyes.gif  uzsitamsink (tik nepertamsiai jei sakei oda sviesi tavo) ir kelias sruogeles imesk ax.gif  as pati tamsiais daziau (L'Oreal Casting Creme light brown be amoniako) ir kirpeja kelias sruogas ant virsaus padare bigsmile.gif  veidas daug gyvesnis atrodo (ir visai neisblyskes) beto paskutini karta daziausi lapkricio men o atrodo kaip katik dazyta ax.gif

dažiausi prieš mėnesį tais pačiais tik spalvytė Iced Shocolate , dabar esu į ryžumą, labai greit nusiplovė spalva, matyt nuo plauko priklauso rolleyes.gif šiandien pasiėmiau L'oreal Recital dark brown, gal nors kiek ilgiau išlaikys ir galėsiu tik šaknis sekantį kart dažyt g.gif
Atsakyti
dykumos_pūga, labai gražūs plaukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 03 28, 17:24)
smile.gif
vieną šviesią pamenu iš anos temukės, tik nick'ą pamiršau  doh.gif
aliejai tikrai tiesina, pastebėjau ir aš, tai tik galus tepu  rolleyes.gif

o nebūtų išeitis sruogelės  g.gif

aa prisiminiau, as tave dykumos puga . nu tavo plaukucius , is senos temos . visaij uzmirsus buvauj. doh.gif

o dbr monrutes neatsimenu. smile.gif kas cia man su ta atmintimi, darosi . doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 28, 15:27)

Gal blogai isskalaujat? g.gif  (ar cia apie nenuplaunamus kalbat?) man nuo alieju kaip tik dar labiau susisuka rolleyes.gif

gal... g.gif bet nenaudoju nei balzamų nei kaukių nei aliejų prie šaknų, tik galus rolleyes.gif (aš apie nuplaunamus)
Atsakyti
kur galima pamatyti jusu garbanas,maciau kelias,bet kieno maciau uzpavydejau,tokios garbanes,mano dabar is vis tiesus jei netepu garbanu kremo,o noriu kad kasdien butu garbanoti,bet nebuna,prieky plaukai is vis tiesus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monrutė @ 2009 03 28, 15:32)
dykumos_pūga, labai gražūs plaukai thumbup.gif

dėkui smile.gif

QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 28, 15:32)
aa prisiminiau, as tave dykumos puga . nu tavo plaukucius , is senos temos . visaij uzmirsus buvauj.  doh.gif

o dbr monrutes neatsimenu. smile.gif kas cia man su ta atmintimi, darosi . doh.gif

aš ir galvoju kad turėtum atsimint, tave ir tavo plaukus tai pamenu tongue.gif
Atsakyti