bet ziuriu visos garbanes tamsiaplaukes .
oho, kokie ilgi .
cia pas mus .
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 28, 13:33)
Aisku kazkiek atsigaus
as irgi sviesiaode esu, tai tamsus plaukai dar labiau isbalina veida
i soliariumus jau nevaikstau nes UK (ypac pakrantese) ir taip labai pikta saule, visi vezio bijo, cia tik savizudziai soliariumuose kepa

kokios visos garbanes,net pavydziu,amnksciau nekenciau plauku garbanotu o dabar noriu kad butu smulkios garbanos,man ziuriu is vis nebesigarbanoja,kai aliejus tepu ir balinu,nesumastau ka daryt su spalva plauku,esu tamsi naturali,buvau nusibalinus,dabar uztamsino,saknys vel sviesino,bet gaunas baisi spalva,ant pakausio jau natenu pilna,galvoju visus uztamsint ir augint sveikus,bet man negrazu tamsus,bet sviesus kazkaip spalva baisi gaunas,ir kukuoju
ot as ir esu balta kaip sutis,o mano plaukai naturalus juodi,bet kaip sene atrodau,bet su sviesiais irgi kazkaip negraziai,o tarpini varijanta neina padaryt,nes vis tiek reik tu balint kad padaryt sviesesnius nei juodi plaukai
QUOTE(pandutė @ 2009 03 28, 15:14)
kokios visos garbanes,net pavydziu,amnksciau nekenciau plauku garbanotu o dabar noriu kad butu smulkios garbanos,man ziuriu is vis nebesigarbanoja,kai aliejus tepu ir balinu,nesumastau ka daryt su spalva plauku,esu tamsi naturali,buvau nusibalinus,dabar uztamsino,saknys vel sviesino,bet gaunas baisi spalva,ant pakausio jau natenu pilna,galvoju visus uztamsint ir augint sveikus,bet man negrazu tamsus,bet sviesus kazkaip spalva baisi gaunas,ir kukuoju
ot as ir esu balta kaip sutis,o mano plaukai naturalus juodi,bet kaip sene atrodau,bet su sviesiais irgi kazkaip negraziai,o tarpini varijanta neina padaryt,nes vis tiek reik tu balint kad padaryt sviesesnius nei juodi plaukai
Garbanos visada graziau ,tik reik jas moket sutvarkyt
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 28, 15:13)
vieną šviesią pamenu iš anos temukės, tik nick'ą pamiršau
QUOTE(pandutė @ 2009 03 28, 15:14)
aliejai tikrai tiesina, pastebėjau ir aš, tai tik galus tepu
o nebūtų išeitis sruogelės
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 28, 15:13)
Monrute musu sviesi (baltas pavydas
Papildyta:
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 03 28, 15:24)
Gal blogai isskalaujat?
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 28, 17:23)
uzsitamsink (tik nepertamsiai jei sakei oda sviesi tavo) ir kelias sruogeles imesk
as pati tamsiais daziau (L'Oreal Casting Creme light brown be amoniako) ir kirpeja kelias sruogas ant virsaus padare
veidas daug gyvesnis atrodo (ir visai neisblyskes) beto paskutini karta daziausi lapkricio men o atrodo kaip katik dazyta 
tai va kad as idijote,jau buvo padare man visus tamsius ir kelios sviesios sruogos,na neblogai bet jau ne blondine,tai durne uzsimaniau pakeist kirpeja,tai vietoj saknu padazymo visus uztamsino,o dabar visi tamsus zalia kazkokia spalva ir saknis sena kirpeja padaze sviesiai bet as niekada visu nedaziau sviesiai tik sruogom,bet kad neina atitaikyt kad butu ir sviesiu ir tamsiu po lygiai,kazkaip gaunas arba is vis tamsus arba visi sviesus,bet sakau jai kad paliktu ir tamsiu,kad nenubalintu visu
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 28, 15:23)
uzsitamsink (tik nepertamsiai jei sakei oda sviesi tavo) ir kelias sruogeles imesk
as pati tamsiais daziau (L'Oreal Casting Creme light brown be amoniako) ir kirpeja kelias sruogas ant virsaus padare
veidas daug gyvesnis atrodo (ir visai neisblyskes) beto paskutini karta daziausi lapkricio men o atrodo kaip katik dazyta 
dažiausi prieš mėnesį tais pačiais tik spalvytė Iced Shocolate , dabar esu į ryžumą, labai greit nusiplovė spalva, matyt nuo plauko priklauso
dykumos_pūga, labai gražūs plaukai
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 03 28, 17:24)
vieną šviesią pamenu iš anos temukės, tik nick'ą pamiršau
aliejai tikrai tiesina, pastebėjau ir aš, tai tik galus tepu
o nebūtų išeitis sruogelės
aa prisiminiau, as tave dykumos puga . nu tavo plaukucius , is senos temos . visaij uzmirsus buvauj.
o dbr monrutes neatsimenu.
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 28, 15:27)
Gal blogai isskalaujat?
gal...
QUOTE(Monrutė @ 2009 03 28, 15:32)
dėkui
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 28, 15:32)
aa prisiminiau, as tave dykumos puga . nu tavo plaukucius , is senos temos . visaij uzmirsus buvauj.
kas cia man su ta atmintimi, darosi . 
aš ir galvoju kad turėtum atsimint, tave ir tavo plaukus tai pamenu