Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanės!

QUOTE(Prakseda @ 2009 03 28, 16:33)
Apziurejau ji bet nenusipirkau blush2.gif  jei isties geri atsiliepimai reiks pirmadieni nusipirkti biggrin.gif

http://www.krinona.l...p...283&lang=lt - kazkas panasaus?  smile.gif

Nelabai suprantu kam garbanotiem plaukam tie seriai? kaip tik man atrodo tas garbanas isdraiko, geriausia kuo retesni (medini) kad paskui graziai naturaliai susisuktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Prakseda @ 2009 03 28, 19:33)
Apziurejau ji bet nenusipirkau blush2.gif  jei isties geri atsiliepimai reiks pirmadieni nusipirkti biggrin.gif

mano sesuo tokį įsigijo priaugintiems plaukams g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 28, 20:36)
Nelabai suprantu kam garbanotiem plaukam tie seriai? kaip tik man atrodo tas garbanas isdraiko, geriausia kuo retesni (medini) kad paskui graziai naturaliai susisuktu g.gif

Mano plaukai pakankamai sausi ir susivelia, tai kazin ar issukuotu retas medinis sepetys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Prakseda @ 2009 03 28, 16:42)
Mano plaukai pakankamai sausi ir susivelia, tai kazin ar issukuotu retas medinis sepetys g.gif

Pirk be burbuliuku ant galu butinai g.gif toks kur foto idejai tai man atrodo tik isdraskys garbanas unsure.gif man tas body shopo mediniais spygliukais labai geras - gerai issukuoja, visai nepesa, net malonu su tokiu sukuotis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 28, 19:45)
Pirk be burbuliuku ant galu butinai g.gif  toks kur foto idejai tai man atrodo tik isdraskys garbanas unsure.gif  man tas body shopo mediniais spygliukais labai geras - gerai issukuoja, visai nepesa, net malonu su tokiu sukuotis thumbup.gif

gera idėja drinks_cheers.gif
Atsakyti

nugi einam pildyt albumų savo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 28, 20:45)
Pirk be burbuliuku ant galu butinai g.gif  toks kur foto idejai tai man atrodo tik isdraskys garbanas unsure.gif  man tas body shopo mediniais spygliukais labai geras - gerai issukuoja, visai nepesa, net malonu su tokiu sukuotis thumbup.gif

Bet ar nebraizys tada galvos odos tie pagaliukai? gal tada geriau isvis be ju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dykumos_pūga @ 2009 03 28, 19:47)
nugi einam pildyt albumų savo  mirksiukas.gif

as neturiu ko det unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Prakseda @ 2009 03 28, 16:48)
Bet ar nebraizys tada galvos odos tie pagaliukai? gal tada geriau isvis be ju smile.gif

lotuliukas.gif tikrai nebraizys schmoll.gif juk galvos masazas irgi gerai plaukuciams rolleyes.gif as kaip tik stipriau pamasazuoju ax.gif
Papildyta:
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 28, 16:51)
as neturiu ko det  unsure.gif

dek tas pacias kur cia buvai imetus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 28, 20:52)
lotuliukas.gif  tikrai nebraizys  schmoll.gif  juk galvos masazas irgi gerai plaukuciams rolleyes.gif as kaip tik stipriau pamasazuoju ax.gif

Nu as labai kritiska viskam, tai iskyla visokiu kvailu klausimu smile.gif sepecio ir to jau antra savaite neisirenku biggrin.gif o db isvis galvele susisuko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Prakseda @ 2009 03 28, 16:55)
Nu as labai kritiska viskam, tai iskyla visokiu kvailu klausimu smile.gif  sepecio ir to jau antra savaite neisirenku biggrin.gif o db isvis galvele susisuko lotuliukas.gif

Tai gerai kad nepuoli pirkti pirmo pasitaikiusio daikto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 03 28, 18:26)
cia tipo specialiai garbanoms?  unsure.gif

nea ,, ne spec garbanotiems ..

QUOTE(Prakseda @ 2009 03 28, 18:33)

joa , toks tokio tipo.

ce kazkas rase , kad dirbtinius sukuoja plaukus, taij man ir buvo sakiusi kirpeja, kad geriausiai turetu issukoti. garbanotus plaukus, tie sepeciai kur skirti dirbtiniams plaukams

man taij patinka kaij ant galo buna bumbuliukai.smile.gif

bent man taij kuo retesnis , tuo blogiau .smile.gif niu ce reijk jau savo atrasti.
man pvz blogiausia , taij medines sukos, nors mano nesiveliantys plaukai, bet sukos , pars blogiausias dalykas lotuliukas.gif

Papildyta:
ech, as laptopa savo paskolinau, ideciau kaijp atrodziau su baltaijs plaukais ,smile.gif o ce dbr kur gyvenu neturiu skenerio.
Atsakyti