suprantu tave . as pati kai natural esu pelenu spalvos taij man tas rudu plauku islendantis ryzumas , taij baijsu baisu
tiesiog negaliu pakesti. o kad as daujgiau rudaij kada dazyciausi.
visad buvau sviesi beweijk, ir buvo geraij, galvos sauj nesukau, o dbr taijp nepatenkinta tuo vaijzdu veidrodyje.
QUOTE(pokahonta @ 2009 04 01, 12:13)
na ziuresim,jeigu ka prisidirbsiu tai aisku po to save kaltinsiu "kam reikejo"
o siaip kerpuosi gal net labiau del to,kad nervuoja ne tik kirpimas bet ir spalva,nes naturalioj sviesoj vistiek dar ant galu matosi kazkokio poryzio atspalvio
taip noriu kad butu tokie piilki tamsus kaip virsugalvyje..tai iskarpydama truputi ir tos slykscios spalvos panaikinciau 
Oj saule tik nedaug kirpk, toki ilgi (id dar sveikus kaip tavo) tureciau, apie jokius poryzius galus, keistai besisukancius plaukus ir kitus prisigalvojimus net nekreipciau demesio
P.S. Kristut, cia taikoma ir tau
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 01, 14:11)
Oj saule tik nedaug kirpk, toki ilgi (id dar sveikus kaip tavo) tureciau, apie jokius poryzius galus, keistai besisukancius plaukus ir kitus prisigalvojimus net nekreipciau demesio 
Mergos, turit
plaukus, neprisigalvokit 
na aciu uz palaikyma ..
QUOTE(pokahonta @ 2009 04 01, 14:13)
na ziuresim,jeigu ka prisidirbsiu tai aisku po to save kaltinsiu "kam reikejo"
o siaip kerpuosi gal net labiau del to,kad nervuoja ne tik kirpimas bet ir spalva,nes naturalioj sviesoj vistiek dar ant galu matosi kazkokio poryzio atspalvio
taip noriu kad butu tokie piilki tamsus kaip virsugalvyje..tai iskarpydama truputi ir tos slykscios spalvos panaikinciau 
Niu, kad jau pasiryžai, apsisprendei, tai laukiam rezultatų su nekantrumu
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 01, 11:43)
as darau 2kartus per savaite ir man nesiriebaluoja
pandute, o kokius aliejus naudoji?
pandute, o kokius aliejus naudoji?
sezamu,alyvuogiu,ricinu
QUOTE(pandutė @ 2009 04 01, 17:26)
sezamu,alyvuogiu,ricinu
Daznai daraisi tokias kaukes?
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 01, 13:32)
taip , aciu
kai tik rasiu daugiau laiko -papildysiu ji savo garbanom
QUOTE(annaa @ 2009 04 01, 17:53)
Lauksim su nekantrumu
QUOTE(pandutė @ 2009 04 01, 16:50)
po kekvieno plovimo ir dar uzdedu keune kauke.o kokias perkat garbanotiem plaukam priemones?kokiu firmu,nes as nelabai zinau
kokias priemones turi omenyje: priežiūros ar modeliavimo
as dar karta perziurejau garbaniu albuma ir nepamenu kuri, rase, kad bando naikinti skalstyma. tai man iskilo toks klausimas - kaip tie plaukai stovi be sklastymo?
kur juos deti tada reik?
man tai be sklastymo nei is vietos
Papildyta:
jau laukiam
Papildyta:
ko tu pergyveni del savo plauku - jie yra puikus, nuostabus, nepakartojami
del spalvos irgi nepergyvenk - as asmeniskai pergyvenau tik kai juoda spalva turejau
o visos sviesios, ryzos ir kitos spalvos yra gerai
Papildyta:
QUOTE(annaa @ 2009 04 01, 19:53)
jau laukiam
Papildyta:
QUOTE(0kristut0 @ 2009 04 01, 15:08)
suprantu tave . as pati kai natural esu pelenu spalvos taij man tas rudu plauku islendantis ryzumas , taij baijsu baisu
tiesiog negaliu pakesti. o kad as daujgiau rudaij kada dazyciausi.
visad buvau sviesi beweijk, ir buvo geraij, galvos sauj nesukau, o dbr taijp nepatenkinta tuo vaijzdu veidrodyje. 
del spalvos irgi nepergyvenk - as asmeniskai pergyvenau tik kai juoda spalva turejau
QUOTE(gutte86 @ 2009 04 01, 20:27)
as dar karta perziurejau garbaniu albuma ir nepamenu kuri, rase, kad bando naikinti skalstyma. tai man iskilo toks klausimas - kaip tie plaukai stovi be sklastymo?
kur juos deti tada reik?
Papildyta:
jau laukiam
Papildyta:
o visos sviesios, ryzos ir kitos spalvos yra gerai 
Papildyta:
jau laukiam
Papildyta:
rase chardonay kad nori panaikinti sklastyma . niu jie taijp atgal turi laikytis, siek tiek i sona/sonus nukrite . nu as buvau ikelis foto. tokios herojes , pas ja be sklastymo,