Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanės!

QUOTE(Renatina @ 2009 03 19, 13:12)
galima perkelti i Geriausiu plauku smapunu tema....... lotuliukas.gif

Kazin ar jis buvo geriausias (nes vienintelis tada ir tebuvo vaikams mirksiukas.gif ) g.gif cia siaip vaikystes nostalgija uzpludo ax.gif 2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chardonnay...: 19 kovo 2009 - 15:45
[quote=tshh,2009 03 18, 23:16]http://public.fotki....i/plaukai1.html
http://public.fotki....i/plaukai2.html
[qoute ]

o cia tavo plaukuciai abiejuose nuotraukose ..? nes pirmoij atrodo tokie stambiau garbanoti lb grazus  wub.gif l pavydziu kad galit taijp nesiot sklastyma , man taijp neiseijna . na gal veliau kada kaij ataujgs ..
o antroije fotkeje tokie smulkiau garbanoti atrodo.. biggrin.gif

[quote=magistrante,2009 03 18, 23:21]baltai pavydžiu  blush2.gif aš jei nešukuočiau,tai susiveltų ir ypač šonuose.. aš išvis jautri kas liečia plaukus.. nes man asocijuojasi su vaikyste,kai mama pešdavo baisiai,nes neidavo iššukuot..  doh.gif pasakojo,kad man mažiukei visai nukirpo trumpai,nes neleisdavau darželį niekam šukuot..
ir dabar nepernešu kai peša,net mano kirpėja tą žino,tai sako kartais,kentėk dabar peš  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o tie naturalūs šampūnai tai čia kokių firmų? reiktų ir man kokį išbandyt  ax.gif
[/quote]
as trbut link sado mazo lotuliukas.gif lotuliukas.gif , nes istiesu man net patinka kaij man sukuojant pesa plaukus . lb noredavau kad pestu daujgiau , bet kadangi nesusiveldavo jie , taij mazaij teko to pesimo biggrin.gif ech.

[quote=rusiuke,2009 03 19, 08:29]na ir kaip milk shake? kvepia kelias dienas.... wub.gif
[/quote]
patiko ampule, pabandymui pirkau, lb minksti plaukai dbr .smile.gif po dazymo butinai panaudosiu kelias vis atgaivinti plaukams . kondicionierius kvepetu lbeuj., man , bet nauojus anksciau esu svogunu kaukes , taij dar tas kvapas laikosi, taij greijtai numusa MS kvapa biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0kristut0: 19 kovo 2009 - 15:59
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 19, 15:54)
as trbut link sado mazo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  , nes istiesu man net patinka kaij man sukuojant pesa plaukus .  lb noredavau kad pestu daujgiau , bet kadangi nesusiveldavo jie , taij mazaij teko to pesimo  biggrin.gif ech.
patiko ampule, pabandymui pirkau, lb minksti plaukai  dbr .smile.gif po dazymo butinai panaudosiu kelias vis atgaivinti plaukams . kondicionierius kvepetu lbeuj., man , bet nauojus anksciau esu svogunu kaukes , taij dar tas kvapas laikosi, taij greijtai numusa MS kvapa  biggrin.gif

aha ampuolės man irgi geros, ir šampūnas pažeistiems plaukams, bet naudojant su kauke thumbup.gif o tas purškiamas dėl kvapo patinka, na ir šiaip gerai pasipurkšt kartais.
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 03 19, 16:18)
aha ampuolės man irgi geros, ir šampūnas pažeistiems plaukams, bet naudojant su kauke thumbup.gif  o tas purškiamas dėl kvapo patinka, na ir šiaip gerai pasipurkšt kartais.

as dar su sampunais palaujksiu, pirma isnaudosiu ka turiu .smile.gif

chardonay kaijp tu dazaij sruogelemis , taij kaij pirma syki nudazo viskas aijsq , bet kaijp antra syki , kaij nuauga jos ,?kaijp daro.? tarkim jei nenori daujgiau sruogu. g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 19, 14:49)
chardonay kaijp tu dazaij sruogelemis , taij kaij pirma syki nudazo viskas aijsq , bet kaijp antra syki , kaij nuauga jos ,?kaijp daro.? tarkim jei nenori daujgiau sruogu. g.gif  g.gif

Dar tik viena karta daziausi ax.gif blush2.gif bet irgi ta pati galvojau g.gif as visai nieko pries ir daugiau tu sruogu turet ax.gif bet jei nenori tai gal tada kirpeja tas pacias nuo saknu padazo? g.gif net neisivaizduoju unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 19, 17:00)
Dar tik viena karta daziausi ax.gif  blush2.gif  bet irgi ta pati galvojau g.gif  as visai nieko pries ir daugiau tu sruogu turet ax.gif  bet jei nenori tai gal tada kirpeja tas pacias nuo saknu padazo? g.gif  net neisivaizduoju unsure.gif

tai wat ir galvoju, ar sugebes ji atrankioti tas pacias sruogas ir padazyti jas tik nuo saknu.. g.gif nekantrauju azyti, nzn ar isvtersiu iki geuzes doh.gif negaliu ziureti i savo plauku spalva tokia baisi doh.gif

dbr lb stebiu garbanes ypac su sruogelemis dazytas .smile.gif naujoij muilo operoje atsirado garbane tokia su sruogelem ant tamsiu plauku, taij stebiu as ja bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 03 19, 15:04)
dbr lb stebiu garbanes ypac su sruogelemis dazytas .smile.gif naujoij muilo operoje atsirado garbane tokia su sruogelem  ant tamsiu plauku, taij stebiu as ja  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

As irgi taip darydavau (serialo deka pirma karta tapau blondine doh.gif lotuliukas.gif ), bet juk jos ir veidas, ir bruozai, ir plaukai kitokie nei tavo bigsmile.gif vis delto imesk tos aktores foto! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 19, 18:11)
As irgi taip darydavau (serialo deka pirma karta tapau blondine  doh.gif  lotuliukas.gif ), bet juk jos ir veidas, ir bruozai, ir plaukai kitokie nei tavo bigsmile.gif  vis delto imesk tos aktores foto!  bigsmile.gif

kad nzn kas ji tokia bigsmile.gif pirma syki sian pamaciau ja tam seriale . ir sseijp ji man atrodo nera naturali garbane , ten sugarbiniuota . tamsus tokie plaukai, ir daujg plonu sruogeliu yra .

gal kas zinote kokiu aktoriu naturaliu garbaniu.?(shakira zinau, beoynce visad tiesinas , arba su perukais tai irgi nieko gero ten is jos biggrin.gif )
Atsakyti
Sarah Jessica, paskui sita is CSI NY

user posted image

is House MD (man toookia faina wub.gif )
user posted image

user posted image

Nu va 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 19, 18:51)
Sarah Jessica, paskui sita is CSI NY
Nu va 4u.gif

dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 03 19, 14:39)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  cia buvo ir mano pirmas 'uzsienietiskas ir stebuklingas' sampunas bigsmile.gif as irgi nenaudoju jo dabar, bet kvapas kokia nostalgija sukelia wub.gif

biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
laba diena biggrin.gif jau kaip blogai miegojau doh.gif

tai niekas ir nepasakys,kokių firmų tie natūralūs šampūnai?? g.gif

galima pasiguosiu? blush2.gif sužinojau paskaitų tvarkaraštį,tai bus paskaitų ir šeštadienį.. doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magistrante: 20 kovo 2009 - 12:50