Įkraunama...
Įkraunama...

Gyd. Gintautas Domža

QUOTE(Kiskute1 @ 2009 12 30, 14:16)
Super gydytojas  thumbup.gif

Sekmes visoms gimdancioms (p.s. kad ir koks geras gydytojas, skausma teks iskesti paciai...)  wub.gif

va va, šito, deja, šis gydytojas neperima mirksiukas.gif
Atsakyti
na as irgi galiu labai gerai atsiliepti apie si daktara biggrin.gif ,saunuolis....visada viska paaiskina ir atsako...tikrai atrodo labai atsakingas ir darbstus zmogus mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir man patiko sitas gydytojas. Gimdyciau dar karta. Toks ramumas jo thumbup.gif Nors kita vertus, atrode, kad as ten ant gimdymo stalo tuoj suplysiu visa, o jis toks ramiakas.. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2010 01 04, 20:54)
Ir man patiko sitas gydytojas. Gimdyciau dar karta.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pritariu visoms mamytems smile.gif
Pas si gydytoja nesitarusi gimdziau ir as. Labai taktiskas, malonus gydytojas.
Atsakyti
Tikrai labai geras gydytojas. Is pradziu pas ji dariausi echoskopa, o kai atejo laikas gimdyti, nesitarusi nuvaziavau i rk ir tuo metu budejo jis thumbup.gif net ir per didziausia skausma sugeba pakelti nuotaika savo humoro jausmu biggrin.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif labai profesionalus, užkrečiantis ramybe, kantrus gydytojas
Atsakyti
Tikrai labai profesionalus gydytojas, viska aiskina, o kai zinai,kas kodel vyksta,lengviau ir nurodymu klausyt wink.gif nors pirmaji sunu gimdziau is anksto nesusitarus, 2aji vaikuti gimdyt planuoju pas ta pati gydytoja.
Atsakyti
Aš gimdžiau ne visai pas jį, nes praleidau ten daug laiko, kol pagaliau pagimdžiau, tai pasikeitė daaaug daktarų smile.gif bet jis irgi buvo tame tarpe, tai tikrai labai malonus, atsako į visus klausimus, draugiškas.
Atsakyti
Gydytojas thumbup.gif . man labai patiko. už gimdyma nieko nemokejau smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Norėčiau pasidomėti, kokioje ligoninėje šis gydytojas priima gimdymus?

Ačiū!!!
Atsakyti
QUOTE(Nilza_Wangmo @ 2011 08 09, 13:52)
Sveikutės 4u.gif

Norėčiau pasidomėti, kokioje ligoninėje šis gydytojas priima gimdymus?

Ačiū!!!

Raudoname Kryziuje smile.gif
Atsakyti