QUOTE(joviteleb @ 2009 09 04, 09:39)
mane operavo kovo 1, atkentejau jau du jodus. Pirmas parode zidinius tik kakle, o natras parode, kad yra smulkiu lasteliu plauciuose - Kaip Baranauskas sake, kad pirma karta neparode, nes likusi skydliauke visa joda sugere ir plauciams neuzteko.
Taiva, manes dabar lauke minimum 6 jodai - t.y. apie du metus gydymo. Kaip baranauskas sake, kad viskas bus gerai, bet as nezinau...
Bijau labai... kad neisplistu, ar dar trecias jodas kai kur daugiau zidiniu neparodytu....
Taiva, manes dabar lauke minimum 6 jodai - t.y. apie du metus gydymo. Kaip baranauskas sake, kad viskas bus gerai, bet as nezinau...
Bijau labai... kad neisplistu, ar dar trecias jodas kai kur daugiau zidiniu neparodytu....
Siaip Baranauskas yra labai geras psichologas, jis niekada nepasakys, jei yra blogai... tai niekada ir nezinai, kaip cia tau baigsis viskas. Pamenu, kaip pirma karta man sake, kad visi zidiniai pas mane yra kakle... o vat paaiskejo, kad ir plauciuose... ir noriu juo tiket, ir bijau...
Papildyta:
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 04, 09:44)
vidutiniskai kiek laiko po operacijos galima tiketis jodo? tik va, pas mane namie bus kudikis, o as su ta radiacija 

Visada joda skiria pirma karta po mazdaug 3.5 menesio. Ir veliau tokiu intervalu, jei reikia kitu jodu. Su vaikiuku, tai nelabai gerai... turesi labai saugotis, kad prie jo neprieit kokias 20 dienu.