Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas, III tema

QUOTE(mamaSandra @ 2010 07 02, 18:13)
Per viena diena TIKRAI visko neapeisit.

Mes apėjom. biggrin.gif Bet žiauuuriai nusikalėm, o karštis nežmoniškas. karsta.gif Geriau pamatyti keletą pagrindinių, įžymiausių šventyklų, dar porą kitų, sugaišti visą dieną, neskubant, mėgaujantis ir man atrodo užtektų. Trijų dienų man būtų tikrai per daug... ax.gif
Atsakyti
Labas visiems. 4u.gif
Gal kas žinot kiek kelio (km) nuo Bankoko iki Patajos?
Atsakyti
QUOTE(S@V@N@ @ 2010 07 03, 07:44)
Labas visiems.  4u.gif
Gal kas žinot kiek kelio (km) nuo Bankoko iki Patajos?

Pattaya is 147 km southeast of Bangkok pagal google.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 07 02, 20:37)
Mes apėjom. biggrin.gif Bet žiauuuriai nusikalėm, o karštis nežmoniškas. karsta.gif Geriau pamatyti keletą pagrindinių, įžymiausių šventyklų, dar porą kitų, sugaišti visą dieną, neskubant, mėgaujantis ir man atrodo užtektų. Trijų dienų man būtų tikrai per daug...  ax.gif

tuomet artode, kad visos sventyklos vienodos, kai kurias probegom prabegom, i kitas visa neuzsukom, ale jau nebeidomu, bet dabar gailiuosi, kad neskyrem sventykloms 2 dienu, ties sumokejus us skrydi tikrai reikejo pasilikt ilgiau...
Per ta skubejima mazai kas atminty liko, atgaminam prisiminimus tik is nuotrauku.
Jei kartociau kelione, tikrai imciau dvi pilnas dienas Siem Reapé.
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2010 07 02, 18:37)
Mes apėjom. biggrin.gif Bet žiauuuriai nusikalėm, o karštis nežmoniškas. karsta.gif Geriau pamatyti keletą pagrindinių, įžymiausių šventyklų, dar porą kitų, sugaišti visą dieną, neskubant, mėgaujantis ir man atrodo užtektų. Trijų dienų man būtų tikrai per daug...  ax.gif

cia matyt kaip kam...MB ir 3 dienu neuztektu biggrin.gif bet jis fotografas tai is kitos prizmes ziuri ax.gif bet asmeniskai man tai irgi tokioms vietoms vienos dienos neuztenka... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 03 liepos 2010 - 22:13
QUOTE(mamaSandra @ 2010 07 03, 22:27)
tuomet artode, kad visos sventyklos vienodos, kai kurias probegom prabegom, i kitas visa neuzsukom, ale jau nebeidomu, bet dabar gailiuosi, kad neskyrem sventykloms 2 dienu, ties sumokejus us skrydi tikrai reikejo pasilikt ilgiau...
Per ta skubejima mazai kas atminty liko, atgaminam prisiminimus tik is nuotrauku.
Jei kartociau kelione, tikrai imciau dvi pilnas dienas Siem Reapé.

Na, nežinau... Šventyklos gražios, pamatyti įdomu, bet išties man jos visos vienodos. Labiausiai tos su veidais patiko ir medžiai kur šventyklose įaugę. Bet jos labai skirtis ir neturėtų - juk visos iš to pačio laikmečio... Ai, vieną kartą pamačiau ir užteko. irnesakyk.gif Jau geriau šiaip ilgiau pačioj Kambodžoj būtume pabuvę, prie jūros nuvažiavę, dar kokius miestukus aplankę. Kažkaip mes irgi neilgai, iš viso 3 dienas ten teužtrukom, nors 3 savaites viskam turėjom. Dabar maršrutą truputį kitaip planuočiau kai žinau, kur ko gali tikėtis. ax.gif
Atsakyti
jus jau laaaabai daug cia priraset.
o kur pigiausius bilietus nusipirkti? ax.gif
Atsakyti
Kokius bilietus?
Atsakyti
QUOTE(laaurynaa @ 2010 06 18, 23:50)
Pirkome per  www.tiesiai.lt
Taip norisi ir kitas šalis aplankyti tokias kaip Indija arba pietų Amerika, bet tikriausiai dar ne laikas  smile.gif  Tailandą tiesiog įsimylėjome  wub.gif  ten viskas labai patinka, žmonės, maistas, gamta,oras...ir dar viskas labai pigu  smile.gif o atostogausime ten lygiai 1 mėnesį smile.gif

Sveiki, kiek suprantu skrendate be kel. agenturos. Todel turiu nekuklu klausimuka: kiek reikia tureti pinigeliu islaidoms, jei varyt 2 sav. blush2.gif turiu omeny nakvyne, min. ekskursijoms ir maistui. Gundomes kelintus metus, skaiciuojame......ar cia su agentura varyt, ar patiems organizuotis g.gif grupele butu nemaza
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksė: 06 liepos 2010 - 08:22
QUOTE(vasareuk @ 2010 07 01, 23:45)
As dabar paziurejau Google ir radau ekskursiju ir is BKK-yra 2-5 d, pasiziurek cia, ir kainos yra surasytos, tiesa doleriais Azure travel
Cia dar viena nuoroda Combodia travels
cia dar info kaip nukeliauti is BKK Kombodza From Bangkok to Angkor Wat ...malonaus ieskojimo 4u.gif

Labai aciu 4u.gif ,bet perskaicius supratau,kad geriausia ir paprasciausia pirkti kelione Patajoj.Tur but teks Kambodzos atsisakyti,palikti kitam kartui.Nesinori tik lekti ir lekti.Pasiliekam kelias dienas prie juros.

Kol kas susidariau toki marsruta:
2d.Bankoke
2d.Kwai upe
2d.Pataja
4d.Siaurinej daly
5d. Pukete(Phi-phi salos,Phang-Nga salos,poilsis)
1d.Bankoke

Dabar dar suku galva del Patajos g.gif Ar verta vaziuot ten del Alkazar sou ir 1000akmenu sodo?Gal geriau tada vaziuot i Ajutajai rdar diena Bankoke praleist? g.gif
Ka manot?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti