Skirsiu gyvūnų globos tarnybai

pervedu sūnaus mokyklai

Vyras paaukojo darželiui, o aš -Vaiko širdies asociacijai

QUOTE(Auges @ 2009 03 14, 19:15)
Įdomi apklausa.
Pažįstama organizacija kažkaip įdomiai skamba
- čia pažįstamų organizacija?
Kodėl nėra atsakytmo: žinau, skiriu paramą kasmet?
Pažįstama organizacija kažkaip įdomiai skamba

Kodėl nėra atsakytmo: žinau, skiriu paramą kasmet?
Manau, cia turima omeny pazistamu-draugu turimoms VsI ar pan.
Butent taip as jau antrus metus darau, bet kitais metais, manau, gal gyvunu kokiai tarnybai skirsiu....
QUOTE(ooo @ 2009 03 12, 14:26)
kelis metus skyriau narkomanu reabilitacijos centrui, dabar skiriu gyvunu globos draugijai.
darzeliams mokykloms ir panasiai neketinu skirti niekada - ne tokia 2 proc esme.
darzeliams mokykloms ir panasiai neketinu skirti niekada - ne tokia 2 proc esme.
O kokia 2proc. esme? Kodel toks nusiteikimas pries? - butent pries darzelius, mokyklas?
Mūsų šeima perveda 2% - ligoninei ir 2%- neįgaliems vaikams
Darželiui aš,o vyras paramos fondui vėžiu sergantiems vaikams.
Mes stengiamės pervedinėti ligoninei.Šį kartą pervedinėsim VUVL kardiologijos ir reumatologijos poskyriui,nes jis kaip ir gan naujas yra (įkurtas 2008 m.) tai manau,jog ten tikrai reikalinga parama aptvarkyti patalpas ir tt.Raginu ir Jus pervesti tam poskyriui

Gyvūnėlių prieglaudai
Kur VMI tinklalapyje ieskoti tos formos,kad skirti 2 procentus?Nerandu jos

Noriu skirti gyvūnų globos tarnybai, tik irgi kol kas nežinau kaip ir ką reikia pildyti...

QUOTE(Tessa_i.p. @ 2009 03 24, 17:28)
Noriu skirti gyvūnų globos tarnybai, tik irgi kol kas nežinau kaip ir ką reikia pildyti... 

As remiu Pifa

Nueik i www.pifas.lt,paskui i "remimas" ten rasi net kelis budus kaip uzpildyti forma tiek ranka tiek elektroniniu budu.Jei kazkoks klausimas iskils gali rasyt man az,as labai UZ sia ideja