Įkraunama...
Įkraunama...

Muzikos mokykla "LYRA"

QUOTE(panterra86 @ 2013 05 06, 16:21)
Sveiki,

Niekur kaz kaip nerandu info, kiek kainuotu mokymasis sioje Muzikos mokykloje ?

Mokestis - 75 lt mėnesiui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(panterra86 @ 2013 05 06, 16:21)
Sveiki,

Niekur kaz kaip nerandu info, kiek kainuotu mokymasis sioje Muzikos mokykloje ?

Sveiki,

300 lt už pirmą pusmetį, sumokėti reikia iki spalio 01 d.
375 lt už antrą pusmetį, sumokėti reikia iki vasario 01 d.

Jei studijuoja keli vaikai iš tos pačios šeimos, už pirmą vaiką mokama 100proc. suma, už antrą/trečia - 50 proc. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Treja @ 2013 05 06, 19:56)

Gal žinote, kuo baigėsi klausimas dėl patalpų Laisvės pr.? unsure.gif
Atsakyti
Kol kas , tik parašus surinko , ir tylu.
Atsakyti
QUOTE(danada @ 2013 06 06, 14:35)
Kol kas , tik parašus surinko , ir tylu.

Buvau tame susirinkime ir vėliau irgi jokių žinių negirdėjau, tikiuosi viskas bus gerai
Atsakyti
Labai tylu temoje g.gif smile.gif keliu į viršų, tikėdamis sulaukti atsiliepimų ir informacijos.
Mano mergaičiukė, kuriai balandį sueis 6m, iškeliauja iš darželio į priešmokyklinę, visus darželio metus dainavo su muzikos vadove, kuri ir konkursams keliems paruošė. Muzikos vadovė siūlė nemesti muzikos ir toliau tobulintis, bei stoti į Lyrą. Gal galite man parašyti ar priima nuo 6 metų į dainavimą g.gif nenorim dainavimo nutraukti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mamusiuka @ 2016 01 30, 08:23)
Labai tylu temoje g.gif  smile.gif keliu į viršų, tikėdamis sulaukti atsiliepimų ir informacijos.
Mano mergaičiukė, kuriai balandį sueis 6m, iškeliauja iš darželio į priešmokyklinę, visus darželio metus dainavo su muzikos vadove, kuri ir konkursams keliems paruošė. Muzikos vadovė siūlė nemesti muzikos ir toliau tobulintis, bei stoti į Lyrą. Gal galite man parašyti ar priima nuo 6 metų į dainavimą  g.gif nenorim dainavimo nutraukti unsure.gif

Nėra "Lyroje" paruošiamosios klasės, vaikai priimami nuo 7 metų. Buvo bandymų priimti 6-mečius, bet nepasiteisino, nes per maži jie dar, solfedžio pamokose nesupranta nieko, neištveria net pusmečio...
Atsakyti
QUOTE(Treja @ 2016 01 30, 18:49)
Nėra "Lyroje" paruošiamosios klasės, vaikai priimami nuo 7 metų. Buvo bandymų priimti 6-mečius, bet nepasiteisino, nes per maži jie dar, solfedžio pamokose nesupranta nieko, neištveria net pusmečio...

mirksiukas.gif Ačiūū
Atsakyti
Kaip čia tylu , o mes apmąstymuose .Mielos mamos , ar tėčiai , kieno vaikai lanko šią mokyklą , pasidalinkit prašau patirtimi apie šią įstaigą smile.gif Ar verta ? Ar esate patenkinti mokytojais ? Įdomu viskas smile.gif Norėtume solinio dainavimo mokytis .
Dėkoju iš anksto smile.gif
Atsakyti
Nutilo visiškai komentarai:)) pasidalinkite prašau apie šią mokyklą , kaip sekasi ar patenkinti, kaip pedagogai? 4u.gif
Atsakyti
Mano vaikai lanko, mokytojomis patenkinti, nors būna ir patingi, ir nepasimoko smile.gif Persikėlė jie į naujas, erdvesnes patalpas.
Atsakyti
Gal kas turi info kiek vaiku priima i fortepijono klase siais metais? 4u.gif
Atsakyti