Labai tylu temoje keliu į viršų, tikėdamis sulaukti atsiliepimų ir informacijos. Mano mergaičiukė, kuriai balandį sueis 6m, iškeliauja iš darželio į priešmokyklinę, visus darželio metus dainavo su muzikos vadove, kuri ir konkursams keliems paruošė. Muzikos vadovė siūlė nemesti muzikos ir toliau tobulintis, bei stoti į Lyrą. Gal galite man parašyti ar priima nuo 6 metų į dainavimą nenorim dainavimo nutraukti
Labai tylu temoje keliu į viršų, tikėdamis sulaukti atsiliepimų ir informacijos.
Mano mergaičiukė, kuriai balandį sueis 6m, iškeliauja iš darželio į priešmokyklinę, visus darželio metus dainavo su muzikos vadove, kuri ir konkursams keliems paruošė. Muzikos vadovė siūlė nemesti muzikos ir toliau tobulintis, bei stoti į Lyrą. Gal galite man parašyti ar priima nuo 6 metų į dainavimą nenorim dainavimo nutraukti
Nėra "Lyroje" paruošiamosios klasės, vaikai priimami nuo 7 metų. Buvo bandymų priimti 6-mečius, bet nepasiteisino, nes per maži jie dar, solfedžio pamokose nesupranta nieko, neištveria net pusmečio...
Nėra "Lyroje" paruošiamosios klasės, vaikai priimami nuo 7 metų. Buvo bandymų priimti 6-mečius, bet nepasiteisino, nes per maži jie dar, solfedžio pamokose nesupranta nieko, neištveria net pusmečio...
Kaip čia tylu , o mes apmąstymuose .Mielos mamos , ar tėčiai , kieno vaikai lanko šią mokyklą , pasidalinkit prašau patirtimi apie šią įstaigą Ar verta ? Ar esate patenkinti mokytojais ? Įdomu viskas Norėtume solinio dainavimo mokytis . Dėkoju iš anksto