tai galima ir miltelius persipilti
Jie tokiam popieriniame maišelyje, o tas skystas variantas - lyg ir baltame nepermatomame indelyje
QUOTE(katutis @ 2009 03 15, 11:59)
tai galima ir miltelius persipilti
Jie tokiam popieriniame maišelyje, o tas skystas variantas - lyg ir baltame nepermatomame indelyje 
tai zinau, kad galima
stai radau paveiksliuka:

tie patys sausi molio milteliai, kaip ir tam popieriniam maisely
geras
Aš tai net nemačiusi sausų tokiam indelyje - pirkau ir Stepone, ir internetu siunčiausi, tai milteliai buvo maišelyje supilti
QUOTE(katutis @ 2009 03 15, 12:10)
geras
Aš tai net nemačiusi sausų tokiam indelyje - pirkau ir Stepone, ir internetu siunčiausi, tai milteliai buvo maišelyje supilti 
as tai Stepono 6, kai pirkau Hauschkos priemones, tai rode abu (aisku neatidarinejo), bet sake ten tas pats yra, tik pakuotes skiriasi ir kaina (o kaina tai nemazai skyresi)
seniai aš jau Stepone bebuvau - man daug labiau tinka Hauschkos pasiūla internete ir pastarosios kainos
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 15, 02:08)
aha pati. Bet cia turbut kiekvienai odai savo. Man EM tikrai tiko, pirma karta vakar visa diena buvau su ja, vakare nusiprausiau, pasitepliojau aliejais, siandien atsikelus, oda tikrai geriau atrodo, tokia atsigavus, matyt ta krempudra tikrai kimsdavo man poras, nors naudojau tikrai ne pigiausia, zodziu atradau savo
QUOTE(katutis @ 2009 03 15, 10:47)
koks nuostabus postas
Kiekvienai reikėtų pasiskaityti ir įsiskaityti
Panašiai ir aš galvoju - odai labai į naudą sveikas pofigizmas jos atžvilgiu. Kuo mažiau aplink ją šokinėjama, tuo ji geriau tvarkosi pati.
aciu
tikrai dziaugiuosi atradusi SM, sia temele, o galu gale isdrisusi kazka bandyti...kai pagalvoju, kad paauglysteje (kai dar kompiuteris, internetas buvo didele retenybe kiekvieno namuose) priemones sau tiesiog rinkdavausi skaitydama etiketes (daro ta ar ana, o, vadinasi, reikia pirkti
merginos, noriu paklaust- kaip galvojat, tikriausiai man netiktu ersketuogiu alieju ant veido naudot
kiek esu naudojus kremu su vit.C nuo visu bere, ir net pavalgius daugiau kokiu apelsinu ar greipfruktu irgi spuogu padaugeja- sakau gal esu alergiska vit.C ? nezinau net ka naudot kad pabalintu demeles visokias ant veido
norejau paklausti del dantu pastos
nusipirkau ajurvedine dantu pasta Ayucare Neem, ant kurios buvo parasyta -be sintetinių aromatų; be sintetinių dažiklių ; be dirbtinių konservantų; be gyvulinės kilmės ingredientų; be fluoro. isbandziau- labai patiko
bet ten SLS yra
dabar galvoju apie tas ajurvedines dantu pastas Dabur- ten viena yra su baziliku, kita- su nimu. jos kaip suprantu be SLS. gal kuri bandet? kaip patiko?
QUOTE(violence @ 2009 03 15, 00:12)
džiaugiuos kad bent jau priežiūrai susidėliojus viską
bet va kai ateina tos dienos ir progos kai norisi būti gražiai tai reikia turėt su kuo ir veidelį papiešt
bet kaip iš tos gausybės pasirinkt 
bet va kai ateina tos dienos ir progos kai norisi būti gražiai tai reikia turėt su kuo ir veidelį papiešt
as prieziurai net nesu dar susideliojosi
QUOTE(Rasma @ 2009 03 15, 00:12)
Bronzatai suteikia spalvą
Pan. kaip saulės įdegio, oda sveikai švyti..tik aišku nereik perdozuoti, kad nebūt kaip nesiprausus po darbo šachtoje
Nėra ko painiotis
Jei nemėgstat skystų pudrų, tikrai pasidomėkite mineraline, kad ir tais pačiais http://www.everydayminerals.com produktais 
Nėra ko painiotis
QUOTE(Palomina @ 2009 03 15, 10:35)
seip dar buna gi ir kremai su spalva
man asmeniskai tai Madara labai patiko.. veido spalva palygina neblogai, o del maskavimo
na spuogu nemaskuoja (gi kremas, o ne krempudra).. vasarai planuoju vel pirkti
dar Hauschka taip pat yra, bet sio man spalva netiko visai..
aha mineralke man irgi poru nepaslepdavo.. ryskios atrodydavo
beto mane nuo EM mineralkes berdavo
man netiko..
dar Hauschka taip pat yra, bet sio man spalva netiko visai..
aha mineralke man irgi poru nepaslepdavo.. ryskios atrodydavo
jauciu, kad sirdis nenori pudru
Ar odai kuo nors naudingas nerafinuotas salėgražų aliejus? nuspirkom maistui. . . . .Gal galima, jo kasdien po arbatinį šaukštelį išgerti? nes, prisipažinsiu, šiandien paragavau vieno- labai skanus
QUOTE(Akwilė @ 2009 03 15, 11:47)
matyt ta krempudra tikrai kimsdavo man poras, nors naudojau tikrai ne pigiausia,
krempudra mano asmeniniu įsitikinimu, yra tikras blogis
QUOTE(linutiaaa @ 2009 03 15, 11:48)
priemones sau tiesiog rinkdavausi skaitydama etiketes (daro ta ar ana, o, vadinasi, reikia pirkti
), klausydama ale profesionaliu pardaveju patarimu
dėl to man pradžiai buvo kaip tik Hauschka kosmetika - įstato į rėmus ir atveda į protą
QUOTE(_Pandora_ @ 2009 03 15, 13:02)
dabar galvoju apie tas ajurvedines dantu pastas Dabur- ten viena yra su baziliku, kita- su nimu. jos kaip suprantu be SLS. gal kuri bandet? kaip patiko? 
abi patiko
QUOTE(Deli~ @ 2009 03 15, 13:06)
jauciu, kad sirdis nenori pudru
ir nepirk