Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio m.kūdikėlių namams

QUOTE(Kriiste @ 2009 03 22, 22:22)
ok, nebegaliu, einu lovon (nekti beveik nemiegojau) - tai ryt susisieksim, gal susiskaipinsim, o gal net susitiksim g.gif  blush2.gif

aš tik atsikėlus apsitvarkius ir prisijungsiu iškart.. bet mes su mažiuku miegam ilgokai tai gal kokią 10-11 maždaug...
Atsakyti
QUOTE(coliukasv @ 2009 03 22, 22:26)
aš tik atsikėlus apsitvarkius ir prisijungsiu iškart.. bet mes su mažiuku miegam ilgokai tai gal kokią 10-11 maždaug...

ziuriu pirma atsikelei lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2009 03 23, 11:38)
ziuriu pirma atsikelei lotuliukas.gif

greičiau nemiegojau šiandien... visokios mintys puolė.. ax.gif
Atsakyti
na va dabar gailiuosi kad ana karta nevariau, pasirodo mergina 9 dantuka isaugino, islindo dantis ir liuliai pasibaige doh.gif o as jau ismasciau liga blush2.gif
Atsakyti
sveikos
dar prie musu prisides "Zemynos" vid. mokyklos mokyniai, tiksliau mano sesers klasiokai ir pazystami is tos mokyklos.
Atsakyti
Labas,merginos,

saraso dar neturiu,nors pavaduotoja zadejo,kad aukletojos iki popiet paruos...
matyt nespejo,as jau nelindau ikyriai,tikiuosi rytoj sulauksiu...laiko dar turim,pakentekim! mirksiukas.gif
Papildyta:
tiesa,del datos...as kazkaip buvau galvojus apie balandzio 18 diena.savaite po velyku!ar tiktu toks laikas?
Atsakyti
QUOTE(sri lanka @ 2009 03 23, 20:25)
Labas,merginos,

saraso dar neturiu,nors pavaduotoja zadejo,kad aukletojos iki popiet paruos...
matyt nespejo,as jau nelindau ikyriai,tikiuosi rytoj sulauksiu...laiko dar turim,pakentekim! mirksiukas.gif
Papildyta:
tiesa,del datos...as kazkaip buvau galvojus apie balandzio 18 diena.savaite po velyku!ar tiktu toks laikas?

Man tinka smile.gif , šiąnakt net sapnavau vaikučius unsure.gif . Rytoj pradėsiu apyrankytes nerti.
Atsakyti
As pritariu 04.18.. Butu gerai kol visi ,,akcininkai" ,,atrakcinikai" praeis...Bus gerai po svenci, ir svarbiausiai ju neisvarginti. Ir kazkaip kirba mintis ta svente isdalinti i kokias penkias, kad tik mazuliukai kuo daugiau ispudziu turetu ne viena, o tuos penkis kartus. Ar taip nebutu geriau? Nes mazyliai labai greitai pavargsta? Gal butu geriau pasiskirstyti grupelem ir ta svenet dovanoti jiems kelias dienas ( per kokius du-tris menesiukus)?
Atsakyti
Padarysim,merginos,viena svente...,o paskui i men.karta galesim vis kurios /pasikeisdamos/nueiti.kad ir gimtadieniu svente suruosti!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sri lanka: 24 kovo 2009 - 06:33
sveikos 4u.gif

jungiuos prie jusu,siandien nupirkau spalvoto popieriaus,piestuku,guaso,teptuku ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

skaičiau skaičiau. Mąsčiau kuo čia padėt galėčiau. Kiek painoka buvo suprast.
Gal galite kuri man kvailei aiškiai parašyt dėl tų plakatų.
Kokių ir kiek reikėtų.
Ir ar yra jau sukurtas 'maketas'?
Ar bent jau tekstas- kas turi būt parašyta.

Manau, kad galbūt galėčiau pagelbėt su A3 formato spaudiniais, ir galbūt su A1 (dėl šito negaliu garantuot) - reik sužinot kas ten turi būt atspausdinta.
Ir kada jie jau reikalingi.

Taigi - dar nepažadu nieko, bet reik daugiau informacijos, kad galėčiau išsiaiškinti, ar galėsiu pagelbėt.
Atsakyti
Jungiames ir mes .....seksiu tem air ziuresiu kuo mes cia galesim prisidet ax.gif
Atsakyti