Įkraunama...
Įkraunama...

Panevėžio m.kūdikėlių namams

QUOTE(IngridG @ 2009 04 01, 22:23)
Cido arenoje biggrin.gif Ten bus cirkas su katemis... Na, tai bus musu pirmasis meginimas iseiti i tokio pobudzio renginius, tad ziuresim ar galesim eiti ir toliau ar teks dar palaukti... biggrin.gif
Jei nori, tai gali jungtis  mirksiukas.gif

A aiskumelis,mane nelabai vilioja toks cirkas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2009 04 01, 21:25)
A aiskumelis,mane nelabai vilioja toks cirkas  blush2.gif

Siaip ir man tai nelabai idomu, bet nebrangiai kainuoja... blush2.gif Tad jei jau nebetures kantrybes ten isbuti, ne taip gaila bus ir iseiti... biggrin.gif

Meskute, o musu merginos ziuriu bendravardes i dar amzius labai panasus cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridG: 01 balandžio 2009 - 21:29
QUOTE(IngridG @ 2009 04 01, 22:27)

Meskute, o musu merginos ziuriu bendravardes i dar amzius labai panasus  cool.gif

Patebejau biggrin.gif ,ir darta pastebejau kad mes cia nebe i tema blush2.gif

Junkis i kaimynu panevezieciu tema mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(***Meskute*** @ 2009 04 01, 21:34)
Patebejau  biggrin.gif ,ir darta pastebejau kad mes cia nebe i tema  blush2.gif

Junkis i  kaimynu panevezieciu tema  mirksiukas.gif

Norejau jungtis, bet tik iejus i tema is karto gavau laiskeli i az, "tipo ko cia snipineju ir landzioju" doh.gif , kad bet koks noras praejo bendrauti... rolleyes.gif Kazkaip sokas buvo... doh.gif
Atsakyti
[B]Moterėlės.. užėjus į šį puslapį sunku besuvokti kokia šios temos paskirtis...Šri Lanla paskelbė šią temą, turėdamą tikslą bendromis jėgomis pagelbėti, pradžiuginti...vaikučius iš globos namų. Čia tikrai ne vieta plepalams apie cirkus....Juk forume pilna temų, kuriose galima taukšti iki soties apie bet ką...

Būkim konkrečios- bendraukime "į tema" thumbup.gif

Ačiū už supratingumą.

Be pykčio... 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(juta2007 @ 2009 04 01, 22:54)
[B]Moterėlės.. užėjus į šį puslapį sunku besuvokti kokia šios temos paskirtis...Šri Lanla paskelbė šią temą, turėdamą tikslą bendromis jėgomis pagelbėti, pradžiuginti...vaikučius iš globos namų. Čia tikrai ne vieta plepalams apie cirkus....Juk forume pilna temų, kuriose galima taukšti iki soties apie bet ką...

Būkim konkrečios- bendraukime "į tema" thumbup.gif

Ačiū už supratingumą.

Be pykčio... 4u.gif

Sorry uz poster_offtopic.gif Daugiau taip nebedarysim blush2.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
kriste,mazoji deiva ir dar kazkuri,koks jums laikas tinka penktadieni rinktis?
gal kaip nors tada maziaus maitinimus pasideliociau.
VIsus padevetus drabuzius per dvi dienas perskalbiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juta2007 @ 2009 03 31, 22:57)
Kaip  dėl PC Babilonas, ar atsiras norinčių pabudėti prie akcijos dėžių?  Juk visa tai daroma dėl vaikiukų... Paaukokit dienelę gražiam tikslui, a?  Ryt trečiadienis, tai pats laikas suderint viską su Babilonu administracija- iki savaitgalio laiko nedaug liko. .

QUOTE(Mijux @ 2009 04 01, 12:03)
Babilone visas tris savaitgalio dienas reikia?as manau,kad pvz sestadieni nuo 10 nereikia,uztenka nuo 11,tai kas pabutu nuo 11 iki 13,tada mes sumazauoju pakeistume nuo 13 iki 15,kas toliau?

QUOTE(***Meskute*** @ 2009 04 01, 22:26)
Mazoji deiva ,as tau i kompanija babilonan ,kad nebutu vienai liudna  biggrin.gif ,

QUOTE(juta2007 @ 2009 04 01, 22:48)
Ačiū tau Meskute, už iniciatyvą wub.gif  wub.gif Tik dar patikslinu- jau reiktų tiksliai žinoti- būsit Babilone ar ne, kadangi viską reikia derinti iš anksto ir jų taisyklės gana griežtos- reikia būti parduotuvių darbo laiku- "nuo skambučio iki skambučio".
4u.gif

Na, dar iškėliau Babilono temą. Pabūčiau vakare.
Kas dar jungiasi?
Atsakyti
QUOTE(Mijux @ 2009 04 02, 07:58)
labas rytas 4u.gif
kriste,mazoji deiva ir dar kazkuri,koks jums laikas tinka penktadieni rinktis?
gal kaip nors tada maziaus maitinimus pasideliociau.
VIsus padevetus drabuzius per dvi dienas perskalbiau ax.gif

nu man is esmes ner didelio skirtumo, iki 10 negaliu - miegam ir kokia 2 jau noreciau namo - miegot tongue.gif
Atsakyti
prisiskaiciau visko, net nebezinau ka norejau pasakyti blush2.gif

baikit merginos pyktis, kas ka gali tas ta daro... ne visada iseina vaika palikti, mb dirba, as be masinos, nu neprisitampysiu visur vaiko su autobusais ir pestute doh.gif i babilona galiu, bet mano mergina nuo 11 iki 14.30 miega ir valgo dar po miego, nebent mama sutiktu paziureti ja... bandysiu suderinti, tai tada pektadieni prisijungciau rolleyes.gif

bet va kaip nusigauti iki mijux, tai jau klausimas g.gif nes tikrai busiu be ratu, o mb zinau dirbs ne tik penktadieni bet ir sestadieni doh.gif

daiktelius sukrausiu, susiruosiu, o tada zesiu kaip man gausis unsure.gif
Atsakyti
sveikos

QUOTE(***Meskute*** @ 2009 04 01, 20:54)
As busiu , manau su mazaja deiva susitarsim laika ....tiksliau laukiu kada ji gali ,parasys ir as junksiuos prie jos ,galiu pabut iki 4 val ne ilgiau  smile.gif

zinok mano planai sestadieni pasikeite, galiu pabuti tik iki kokios 15 val

penktadieni man nera skirtumo kelinta, bet man reikia tiksliai zinoti susirenkam ar ne, nes as vyra vesiu i darba(viena masina turim) o tada jau pas savo mama, o ten intero nera

Papildyta:
na va suderejom su meskute, galim sestadieni nuo 12 iki 15 val pabuti babilone
Atsakyti
na va paskambino mb sake kad gali ryt ir nedirbti, bet jei taip bus vaziuosim pas jo senelius doh.gif

o jei jis dirbs, tada deiva sake mane prigriebs ir vaziuosim kartu thumbup.gif

bet cia jau suzinosiu veliau vakare unsure.gif

o jei derintume kita savaite susitikima, pvz pirmadieni? kazkaip jau nepatogu visada pasiteisinimus rasyti, bet jau taip yra kad vis kokie reikalai islenda doh.gif

na nezinau, arba manes nebus, tada pasiderinciau sestadieni pasibuti bigsmile.gif

p.s. uzmaciau deiva tavo zinute - tai jungiuosi ar kartu su jum nuo 12 iki 15 thumbup.gif man pats geriausia laikas nes manoji miega, o tuo tarpu mamapabudes drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnytea: 02 balandžio 2009 - 18:52